Jump to content

zanimljive slike

Guest

Recommended Posts

Nešto brljam po kompu i pronađem screenshot desktopa iz aprila 2003 (verovatno pred reinstalaciju sistema pošto mi je bilo lakše da uhvatim screenshot start menija :D )

Desktop-April2003.png

800x600 (furao sam 14-icu tad :c ), UT, Warcraft 3, kanter sa pod botovima, heroji 3, visual studio 6, delphi 6, metalika u plejlisti, gud tajms :(

ne ne,to je nesto drugo

viktore,srescemo se mi kad tad!

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

Nešto brljam po kompu i pronađem screenshot desktopa iz aprila 2003 (verovatno pred reinstalaciju sistema pošto mi je bilo lakše da uhvatim screenshot start menija :D )

Desktop-April2003.png

800x600 (furao sam 14-icu tad :c ), UT, Warcraft 3, kanter sa pod botovima, heroji 3, visual studio 6, delphi 6, metalika u plejlisti, gud tajms :(

QAeqv.jpg

Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac.

Pa to je jedan od onih zaplenjenih, ne verujem da su baš ciljano kupovali Bentlije. Sve je naravno moguće, ali ovo mi deluje kao realnija opcija.

sto posto je jedan od zaplenjenih...

ali da me zaustavi bentli presretac, smejao bih se! nije dovoljno sto sam skoro gledao u sat plusu kako jure po ibarskoj, sa najnovijim lancer evolutionom i snimaju ko obilazi preko pune.. za tu akciju im je dovoljan i ovaj pezo sto vec voze, ali ne, sad cemo da se kurcimo i sa bentlijem :))

Bjukenon Mitch

Zashto gore levo pishe "ipod"? Nemam homoseksualnih sklonosti, te samim tim ni iskustva sa apple proizvodima, ali zar nije ipod ono shto samo pushta muziku?

Novi iOS je doneo intergrisani mesidžing sistem kroz sve uređaje koji ga koriste, odnosno iPad, iPhone ali i iPod. Sad, naravno, sve ovo iznad može biti fejk, ali isto tako postoji sistem razmene poruka i na iPod-u.

pofC3a6SXU2gfkPvAP1KpA2.jpg

0679c645c0c10c2deb2cd69a59e11f18.jpg

1335822788VeccP3dDs4_1_1_l.jpg

janiksetetu1tea0105_503_uu.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...