G!!! Posted May 7, 2012 Report Share Posted May 7, 2012 eatler p.s. 'ebali vas glasacki listici, stavljajte ih na upt... fora je provaljena odavno :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gankaloth Posted May 7, 2012 Report Share Posted May 7, 2012 Можда је она седми разред.. али је друго полугодиште! Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted May 7, 2012 Report Share Posted May 7, 2012 хаха ид у ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted May 8, 2012 Report Share Posted May 8, 2012 Toris "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted May 8, 2012 Report Share Posted May 8, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted May 8, 2012 Report Share Posted May 8, 2012 Toris [:D] a gdi je Borislav ? :) jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted May 8, 2012 Report Share Posted May 8, 2012 Po Zakonu, važeći je samo onaj glasački listić na kom je zaokružen JEDAN broj ispred kandidata za koga je građanin glasao. Svaka druga crtica/tačka/povlaka i drugo, poništava glasački listić. Tako je bilo dok sam ja bio u izbornim komisijama. Po zakonu je vazeci svaki glasacki listic na kome je nedvosmisleno za kog kandidata je glasano. Sto znaci da ako je samo jedan broj zaokruzen sve ostalo je nebitno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 8, 2012 Report Share Posted May 8, 2012 GDE CEMO XEXE NI KOD MENE NI KOD NJE,NIJE BITNO GDE CEMO,SVE CEMO PROBATI I PROBACEMO SVE CEMO http://www.youtube.com/watch?v=UWzCrU9Sd_U gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted May 8, 2012 Report Share Posted May 8, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted May 8, 2012 Report Share Posted May 8, 2012 Nosio bi je da nije bela :D Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted May 8, 2012 Report Share Posted May 8, 2012 и да нема грешки у календару Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted May 8, 2012 Report Share Posted May 8, 2012 Nosio bih je i sa greskom, dbi "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted May 8, 2012 Report Share Posted May 8, 2012 Meni je zbog pogešne godine mozak maju registrovao kao fail sliku, a ne kao ''zanimljiv sadržaj'' sliku. У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted May 8, 2012 Report Share Posted May 8, 2012 [:D] jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted May 8, 2012 Report Share Posted May 8, 2012 "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
sekira Posted May 8, 2012 Report Share Posted May 8, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
strokan Posted May 8, 2012 Report Share Posted May 8, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted May 8, 2012 Report Share Posted May 8, 2012 Odlična slika, $jekiro "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted May 8, 2012 Report Share Posted May 8, 2012 :))))))))))))))))))) MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted May 8, 2012 Report Share Posted May 8, 2012 Treba nam ta slika gore u animiranom GIF formatu У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted May 9, 2012 Report Share Posted May 9, 2012 Anna Song, ako nekog zanima, je ime drazesne deve sa sisama ko bacve za rakiju. Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted May 9, 2012 Report Share Posted May 9, 2012 Pekar znalac, još kad sam prvi put video tu sliku pre mnogo godina pretpostavljao sam da nema šanse da pronađem ime dotične gospođice. "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted May 9, 2012 Report Share Posted May 9, 2012 Anna Song, ako nekog zanima, je ime drazesne deve sa sisama ko bacve za rakiju. Moze se lepse reci to bacva za rakiju - fuchija! "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 9, 2012 Report Share Posted May 9, 2012 Baš komercijalno ime za google pretragu :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted May 9, 2012 Report Share Posted May 9, 2012 evo Anne, stigla Anna Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts