VELIKI KURAC Posted March 2, 2012 Report Share Posted March 2, 2012 Naravno da je vreme za bajs! \o/ Juce sam ga vozio! \o/ Nisam isao do citaonice, al' sam zato prcao! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 2, 2012 Report Share Posted March 2, 2012 pozdrav za rur drugare iz Stokholma. Vec sutra Beograd i nazad u depresiju. Ribe ovde su neverovatne, bukvalno sam se razboleo od nerviranja koliko su dobre. I ne, nisam. :( lol,sve pirgave i debele gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted March 2, 2012 Report Share Posted March 2, 2012 da, to je baš hladno za prvu nedelju marta Pusti, secam se kad su roknuli djindjica, bio sam na basketu u sorcu i kratkoj majici...bilo odlicno vreme... QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted March 2, 2012 Report Share Posted March 2, 2012 Pusti, secam se kad su roknuli djindjica, bio sam na basketu u sorcu i kratkoj majici...bilo odlicno vreme... а сећаш ли се јеси ли заплакао? Pusti, secam se kad su roknuli djindjica, bio sam na basketu u sorcu i kratkoj majici...bilo odlicno vreme... боље се није поновило од тад. MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted March 2, 2012 Report Share Posted March 2, 2012 [roflmao] kud ne reče da je bio lep dan :tf: jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted March 2, 2012 Report Share Posted March 2, 2012 дадада... MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted March 2, 2012 Report Share Posted March 2, 2012 ovaj drale ima regexp notification kad god se pojavi string /.*djindj.*/ na internetima upali mu se crvena lampica iznad stola Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted March 2, 2012 Report Share Posted March 2, 2012 упали ми се црвено дугме испод стола. ;) MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted March 2, 2012 Report Share Posted March 2, 2012 Nisam plako ni za Tita :D Osim toga, vazniji je basket od bilo kog politicara... QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted March 2, 2012 Report Share Posted March 2, 2012 а сећаш ли се јеси ли заплакао? боље се није поновило од тад. Ja se secam samo da mi je bio bedak do jaja za njegovu porodicu. A ti oce dvoje dece? Jesi slavio? OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted March 2, 2012 Report Share Posted March 2, 2012 Ja se secam samo da mi je bio bedak do jaja za njegovu porodicu. A ti oce dvoje dece? Jesi slavio? MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted March 2, 2012 Report Share Posted March 2, 2012 bio kod opticara, i uzaludno pokusavao da stavim socivo jedno sat vremena... i batalio ;c otici cu neki drugi dan, mozda bude vise srece I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted March 2, 2012 Report Share Posted March 2, 2012 ovaj drale ima regexp notification kad god se pojavi string /.*djindj.*/ na internetima upali mu se crvena lampica iznad stola inace zavrsili verziju za rcp, web, droid, iphone u 14:00 no problems whatsoever, pustili release, i sad gazda i 5 core codera i ja na terasi firme udaramo pivo i radzu sto sam poneo iz srbije. kakav lep daaaan ali me i dalje ceka osgi inerbundle event manager da implementiram :S "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted March 2, 2012 Report Share Posted March 2, 2012 u kojoj firmi radis btw? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted March 2, 2012 Report Share Posted March 2, 2012 SOFTVERSKOJ HE HE HE "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 2, 2012 Report Share Posted March 2, 2012 daki štos 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted March 2, 2012 Report Share Posted March 2, 2012 kojot NOS aeaeaea You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 2, 2012 Report Share Posted March 2, 2012 : ))))))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grgile Posted March 2, 2012 Report Share Posted March 2, 2012 Igrao fudbal 2 ipo sata, ne osecam noge... Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 2, 2012 Report Share Posted March 2, 2012 ruke sigurno osecas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grgile Posted March 2, 2012 Report Share Posted March 2, 2012 da Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sd D1ablo Posted March 2, 2012 Report Share Posted March 2, 2012 Igrao paintball, nezgodan mi je onaj zimski teren, zatvoren prostor, lepse mi je na adi. Opet dobar fun, samo sto me ovaj put dva puta pogodili blizu muda, nije svejedno. Hoes before NGOes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 2, 2012 Report Share Posted March 2, 2012 Људи, јел зна неко где има да се узму беле семенке на велико, тј. одакле узимају продавнице здраве хране оне кесе од по пар килограма? Не рачунајући Кванташ : ) такође проверио у месари, немају. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 2, 2012 Report Share Posted March 2, 2012 ja sam đinđićevo ubistvo dočekao na skijanju ubosni, i moram priznati da mi nije bilo svejedno, žao mi bilo i njega i porodice naravno. sa ove distance nemam neke emocije, osim rezignacije jer shvatam da je popio metak kad je počeo da priča o kosovu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted March 2, 2012 Report Share Posted March 2, 2012 profesori vec drugi put ove godine pisu upustva brucosima kako treba da se izrazavaju u radovima :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts