LESkOpoz Posted March 1, 2012 Report Share Posted March 1, 2012 pozdrav za rur drugare iz Stokholma. Vec sutra Beograd i nazad u depresiju. Ribe ovde su neverovatne, bukvalno sam se razboleo od nerviranja koliko su dobre. I ne, nisam. :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted March 1, 2012 Report Share Posted March 1, 2012 Ja ne znam kako uspete da ne prcate u inostranstvu, pa makar kurvu?? "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 1, 2012 Report Share Posted March 1, 2012 Daki buržuj, jebe za pare Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted March 1, 2012 Report Share Posted March 1, 2012 pa zaljubio se leškić :) You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted March 1, 2012 Report Share Posted March 1, 2012 Ja sad bio u Cro, a nisam ništa jebo, koji sa kurac pa bio tamo onda :D Inače, Riječanke su mama mia У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted March 1, 2012 Report Share Posted March 1, 2012 Kad su pola srpkinje, a pola srpsko korijenje ima. "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted March 1, 2012 Report Share Posted March 1, 2012 Bio na operaciji, izvadio 2 umnjaka..... dobro mi nije. ! Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted March 1, 2012 Report Share Posted March 1, 2012 Daki buržuj, jebe za pare Лол, ваљда на паре. :) Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sekira Posted March 1, 2012 Report Share Posted March 1, 2012 i jedno i drugo Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 1, 2012 Report Share Posted March 1, 2012 Očekivao sam da će neko da uleti sa "jebe se za pare" fixxom, sons I'm dissapoint Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted March 1, 2012 Report Share Posted March 1, 2012 Bio na operaciji, izvadio 2 umnjaka..... dobro mi nije. ! joj cuti, ne znam dal su ti vec izrasli. Ako jesu, onda kapiram da nije toooliko ozbiljno, meni su pre 2 nedelje izvadili 2 s jedne strane koja nisu izrasla, i evo, kroz par dana i druga 2. Kakvi su to bolovi majko moja, prvo to mesto boli, pa onda prelazi pritisak na nos i na glavu...tad sam lego u 8 a zaspao u 4.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted March 1, 2012 Report Share Posted March 1, 2012 (edited) Očekivao sam da će neko da uleti sa "jebe se za pare" fixxom, sons I'm dissapoint Sad sam hteo, ali bile bi onda aca pulen fore, a i videh da si ti uleteo! typo Edited March 1, 2012 by Aca- "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted March 1, 2012 Report Share Posted March 1, 2012 joj cuti, ne znam dal su ti vec izrasli. Ako jesu, onda kapiram da nije toooliko ozbiljno, meni su pre 2 nedelje izvadili 2 s jedne strane koja nisu izrasla, i evo, kroz par dana i druga 2. Kakvi su to bolovi majko moja, prvo to mesto boli, pa onda prelazi pritisak na nos i na glavu...tad sam lego u 8 a zaspao u 4.. gornji je izrasto , ali je pokvaren bio... a donji je u mesu bio jos i to onako hozirontalno lajk a bos.... mislim da me zhestoko spucala onom anestezijom, i dalje sam utrnuo.. mozda je ostetila zivac, lol. Vadio sam zube od 5 ! , pa me spucala anestezijom pre vadjenja, i u toku vadjenja da refreshuje... barem me ne boli nista trenutno. A i tokom vadjenja me nije bolelo uopste osim to kad je morala da refresuje, i to smao na sekund. Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted March 1, 2012 Report Share Posted March 1, 2012 (edited) Ma da, anestezija je cale, ja nista nisam osetio kad su mi vadili, a ono zamisljam kako mi deru mesu i vade zub sa kljestima :)) mene kad je prosla anestezija poceli su ti carski bolovi i sve ono sto sam pricao...jebiga, sta da se radi...i posle su mi dali da pijem amoksicilin, protiv infekcije i drugi neki lekic sto sam pio 12 (dvanaest) tableta na 6 sati :) Edited March 1, 2012 by Inferno_O Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted March 2, 2012 Report Share Posted March 2, 2012 idem snivati malo laku noc don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted March 2, 2012 Report Share Posted March 2, 2012 laku noc tebra Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted March 2, 2012 Report Share Posted March 2, 2012 Пековић у Финиксу 14 поена, 9 скокова, 3 асистенције и 1 украдена лопта. :) Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted March 2, 2012 Report Share Posted March 2, 2012 ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted March 2, 2012 Report Share Posted March 2, 2012 ljudi, jel vreme da se vadi bajs iz garaze? The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted March 2, 2012 Report Share Posted March 2, 2012 Koji ste nubovi ... bajs se ni ne vraca u garazu! :) Ja sam vozio skoro po ovom snegu do posla ... bilo vrhunski! Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted March 2, 2012 Report Share Posted March 2, 2012 i hladan izgleda, nece temp preko 10 u narednih nedelju dana http://www.weather2umbrella.com/sr/vremenska-prognoza-novi-sad/eta/1/1932552/0/6h The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 2, 2012 Report Share Posted March 2, 2012 da, to je baš hladno za prvu nedelju marta Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted March 2, 2012 Report Share Posted March 2, 2012 vidi namcora The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 2, 2012 Report Share Posted March 2, 2012 ne bi ti tako pričao da imaš ženu ili sestru koja voli zimu Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 2, 2012 Report Share Posted March 2, 2012 pitam se kako zvuce gej osobe sa vec vojvodjanskim akcentom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts