Longleyy Posted April 19, 2012 Report Share Posted April 19, 2012 Postoji Blic za Beograd, za Vojvodinu i za ''ostatak'' zemlje. Onaj beogradski ima svežije vesti, i onaj centrali dodatak za Beograd. U Vojvodini taj dodatak se zove koliko se sećam ''Vojvodina'', a u ostatku zemlje '' Srbija'' i jedna posebna stranica za Niš. U Novom Sadu ima u sredini "Novi Sad". Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 19, 2012 Report Share Posted April 19, 2012 Jel lažu isto ko u Beogradskom? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sekira Posted April 19, 2012 Report Share Posted April 19, 2012 (edited) Daki, jel se ovaku Svici parkira ili to samo kad dodje stoka u Srbiju? slika Edited April 19, 2012 by sekira Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted April 19, 2012 Report Share Posted April 19, 2012 :( aj sto me sramota sto tako parkira, vec me sramota sto je dosao tom krntijom i ne, ne parkira se tako ovde ni u snu. samo ako je iscrtano i to parkiraju da nijedan tocak ne zagazi ni jednu liniju oznacenog parkinga vec da bude perfekt :S "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
sekira Posted April 19, 2012 Report Share Posted April 19, 2012 nisam ni mislio da ce tako parkirati u Svici, dobio bi kaznu milion maraka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted April 19, 2012 Report Share Posted April 19, 2012 (edited) aj sto me sramota sto tako parkira, vec me sramota sto je dosao tom krntijom jebote ponekad zaboravim kakva si ti pajserčina :) Edited April 19, 2012 by bogs Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted April 19, 2012 Report Share Posted April 19, 2012 (edited) ne brini, zato ja postujem svaki dan ne bi li vas svaki dan podsecao! mada si me podsetio na ovu epizodu hausa - ...familiar with the concept of sarcasm? don't sweat it, it's new. Edited April 19, 2012 by lol kosmos "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
strokan Posted April 19, 2012 Report Share Posted April 19, 2012 Kombijem preći HR granicu za manje od 2 sata, je nemoguća misija. Više vremena provedoh na granici nego u vožnji [:(!] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 19, 2012 Report Share Posted April 19, 2012 tako ti i treba kad ideš u hrvatsku Link to comment Share on other sites More sharing options...
strokan Posted April 19, 2012 Report Share Posted April 19, 2012 taki mi je poso Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted April 19, 2012 Report Share Posted April 19, 2012 [manager]Daj otkaz[/manager] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 19, 2012 Report Share Posted April 19, 2012 manager? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted April 19, 2012 Report Share Posted April 19, 2012 Budo fejluješ, ti bi trebao to da znaš! [peja][/peja] Tresu mi se ruke koliko sam iscrpljen :( "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted April 19, 2012 Report Share Posted April 19, 2012 Video pominju se Hrvati, pa pogrešio čovek У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted April 19, 2012 Report Share Posted April 19, 2012 kad-tad Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
strokan Posted April 19, 2012 Report Share Posted April 19, 2012 Nisam u mogućnosti da dam otkaz Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 20, 2012 Report Share Posted April 20, 2012 samo citam i zapisujem, kad tad... uzivo... inace, nisam ni ja leteo avionom, nikada, uzivo... u snu jesam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted April 20, 2012 Report Share Posted April 20, 2012 Ovaj Stanko je opet seo da popije ona 2 piva..... sedmo i osmo ! Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted April 20, 2012 Report Share Posted April 20, 2012 Jel lažu isto ko u Beogradskom? Nemam pojma, prestao sam da citam novine i gledam vesti itd... zbog zivaca. Ruzicaste naocare all the way. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted April 20, 2012 Report Share Posted April 20, 2012 Срећан рођендан вођи! Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted April 20, 2012 Report Share Posted April 20, 2012 Sr adolfe! Otkida me glava, a i stomak.. Dobro jutro "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted April 20, 2012 Report Share Posted April 20, 2012 Dobro jutro pamučići! jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted April 20, 2012 Report Share Posted April 20, 2012 Imam sednicu za 20 minuta, a do tad cu da drkam kurac i spamujem rur if possible. "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted April 20, 2012 Report Share Posted April 20, 2012 Doruckovao sarme +pavlaka, Coca Cola i vruci hleb na drva. Prajsles Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 20, 2012 Report Share Posted April 20, 2012 spazen rurovac u fashion and friendsu u uscu, noseci zelenu majicu sa natpisom 'sve su iste'. Dobro je da mu se nisi javio, da održimo tradiciju :)) 110 evra me izasla povratna karta,a pritom mislim da Wiz ni ne slece na Arlandu nego negde dalje od Stokholma?Mozda to gresim? dobro, to je dosta solidna cena ... wizz bi mogao biti doduše povoljniji, ja sam platio 60e, a kapiram da je transfer sa Arlande slične cene kao sa Skavste. Ovo što kaže Dvini nema baš smisla, nije duplo skuplja karta ali mora da se dokupi prtljag, to stoji.Kaže glavni arhitekta Beograda u današnjem Blicu (izdanje za Beograd) , da će celokupna beogradska metro mreža biti završena 2033. , taman na vreme hahaha, dobra fora :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts