Vlada_ Posted March 23, 2012 Report Share Posted March 23, 2012 gospodjo zgazis me smejem se kao retard 2 minuta btw, sto ja nikada necu dobiti sansu da se ganjam sa profesorima po forumima :( "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted March 23, 2012 Report Share Posted March 23, 2012 Koji sam jutarnji car. Zaspao sam oko pola 10. Sad cu chitav dan da se igram. Ziveo poslednji semestar faxa! \o/ . Link to comment Share on other sites More sharing options...
WuDu Posted March 23, 2012 Report Share Posted March 23, 2012 'bro jutro o/ People don't stop playing because they get old, they get old because they stop playing. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 23, 2012 Report Share Posted March 23, 2012 jutro, jutro. Odradio plivanje za danas, sad cu malo i ja da provedem vreme sa igricama, a za popodne cemo jos da vidimo sta cemo i kako cemo. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted March 23, 2012 Report Share Posted March 23, 2012 Divota od vremena, jutarnja guzva u gradu, visak slobodnog vremena iziskuje jedan popodnevni rostilj na adi ako se skupi ekipa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted March 23, 2012 Report Share Posted March 23, 2012 iiiii, kaka je riba? sta se prica po skoli? budalo. :D elem, prevod... dobila sam ponudu za zvanje ljudi preko skajpa na nemačkom i nuđenje proizvoda... step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted March 23, 2012 Report Share Posted March 23, 2012 Jebga... jurim u koju će školu klinac da mi krene... Koje su to zavrzlame jebote.. i koliko se ljudi lože.. Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 23, 2012 Report Share Posted March 23, 2012 budalo. :D elem, prevod... dobila sam ponudu za zvanje ljudi preko skajpa na nemačkom i nuđenje proizvoda... to je moja šveca radila na norveškom/švedskom, preskoči, katastrofa je 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted March 23, 2012 Report Share Posted March 23, 2012 Valjda neće ceo grad da se nabije u Košutnjak sutra, na penis ih nabijem. good luck with that. Prosli vikend nije na adi bilo slobodnog kosa... Kolko je samo carski kad se trenira ujutru po ovakvom vremenu. Milina jedna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted March 23, 2012 Report Share Posted March 23, 2012 (edited) +1, na olimpu isto dosta ljudi a tek sto imam papagaja koj me budi svako jutro u pola 7, kog ne mogu da ugasim kao alarm na fonu :D edit: al ste upali izmedju postova ;) Edited March 23, 2012 by Diego I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted March 23, 2012 Report Share Posted March 23, 2012 vico, razmisljam o trcanju vec 3 meseca, jos sam i patike kupio, al nikako da krenem. Mogli bi nekad, al ja verujem da ne mogu vise od kilometar dva da istrcim :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
P.M. Posted March 23, 2012 Report Share Posted March 23, 2012 alal vera ovima sto gaze treninge izjutra ! Olimp u nedelju! pozz svima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rejz Posted March 23, 2012 Report Share Posted March 23, 2012 Nista bolje od mirisa znoja izjutra! :D realno treninzi ujutru su keva, ne moze dan bolje da pocne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted March 23, 2012 Report Share Posted March 23, 2012 smejem se kao retard 2 minuta btw, sto ja nikada necu dobiti sansu da se ganjam sa profesorima po forumima :( zato što (pored činjenice da si glupi grobar) nisi učio matu na vreme. AE! elem, za koje pare može da se uzme neki ok polovan bajs, planiram da krenem sa vožnjom po adi, postao sam gadan sam sebi koliko sam se ugojio? Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted March 23, 2012 Report Share Posted March 23, 2012 sto na pajdo, kad moze na neki kvalitetan steroid! Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 23, 2012 Report Share Posted March 23, 2012 btw, sto ja nikada necu dobiti sansu da se ganjam sa profesorima po forumima :( kako nećeš, eno ti ga prof. pavlović na onom topiku o internet guruima. uveče oko pola 6 teško je elem, za koje pare može da se uzme neki ok polovan bajs, planiram da krenem sa vožnjom po adi, postao sam gadan sam sebi koliko sam se ugojio? za 200e možeš sasvim solidan mountain bike da uzmeš. ne daj im da te ubeđuju da ti treba svemirski bajs da bi se rekreirao, bilo šta sa brzinama za uzbrdo će da bude super. i naravno, od vožnje po ravnom nema vajde, mora uspon. http://www.cikloberza.com/ http://www.ciklonaut.com/Oglasi/TrangeFrange.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted March 23, 2012 Report Share Posted March 23, 2012 Novi avatar poz CACA TI SI GLUP KA STUB "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinistral Posted March 23, 2012 Report Share Posted March 23, 2012 (edited) И то са другаром паган блек металцем рофл, на шта ће то да личи... Треба да одрадимо неко предавање практично на ликовном у земунској и у некој основној, смарање. Ал ако добијем одељење са рурцем, то је увек до јаја:) Тај рурац нек се јави, да се поздравимо ако добијем одељење:) Jel treba da drzis blok nastavu? Edited March 23, 2012 by Sinistral Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted March 23, 2012 Report Share Posted March 23, 2012 (edited) Напио сам се синоћ много, ал, за дивно чудо, нисам мамуран. Edited March 23, 2012 by Ребел Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted March 23, 2012 Report Share Posted March 23, 2012 "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted March 23, 2012 Report Share Posted March 23, 2012 CACA TI SI GLUP KA STUB Не каже стуб него ступ :) Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted March 23, 2012 Report Share Posted March 23, 2012 sinoc bio na rodjendanu kod najboljeg ortaka, jos uvek se ne osecam dobro! i juce sam nasao telefon i vratio ga posteno! ali nisam dobio nagradu :( doduse bila je devojcica 6-7 razred :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted March 23, 2012 Report Share Posted March 23, 2012 za par godina Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted March 23, 2012 Report Share Posted March 23, 2012 "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted March 23, 2012 Report Share Posted March 23, 2012 Cudno smoren dan, ne znam ni sam zasto Mozda zato sto sam presao mass effect 3 i smorio me kraj, garant je to u pitanju! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts