Doca Posted March 22, 2012 Report Share Posted March 22, 2012 nije već projara. Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiser_ Posted March 22, 2012 Report Share Posted March 22, 2012 (edited) Ja obozavam koh. ovako otprilike izleda pravi koh, natopljen mlekom. I vrlo se brzo pravi. Edited March 22, 2012 by noiser_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted March 22, 2012 Report Share Posted March 22, 2012 mislim da je tiramisu "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grgile Posted March 22, 2012 Report Share Posted March 22, 2012 Koh car, toliko se lako jede da treba svakom ukucaninu po jedan pleh napraviti :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted March 22, 2012 Report Share Posted March 22, 2012 Meni i dalje nije jasno kako neko moze da jede taj koh, totalno mi je neprivlacan i neukusan. Dok tiramisu moze da prodje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 22, 2012 Report Share Posted March 22, 2012 Meni je super koh, ali je fora u tome da ima mleka tj. da u njemu bude mleka. Kad je bez mleka tj. nije natopljen onda mi je bezveze, ali sa mlekom je skroz jedna od onih stvari koju jedeš "i ne razmišljaš" :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted March 22, 2012 Report Share Posted March 22, 2012 Meni i dalje nije jasno kako neko moze da jede taj koh, totalno mi je neprivlacan i neukusan. Dok tiramisu moze da prodje Nije ti jasno, zato sto zakljucujes na osnovu sopstvenog ukusa. Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted March 22, 2012 Report Share Posted March 22, 2012 dobro vanja, nemoj biti tako oštar prema čoveku. vama koji ste probali ukus ciganske kite koh dođe kao najbolji kolač na svetu. MA JEBI GLUPE GROBARE! Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 22, 2012 Report Share Posted March 22, 2012 jel hekler i koh heee! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted March 22, 2012 Report Share Posted March 22, 2012 Није него тупољев и жуков! brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 22, 2012 Report Share Posted March 22, 2012 mislis tomonaga i yamashita! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted March 22, 2012 Report Share Posted March 22, 2012 dobro vanja, nemoj biti tako oštar prema čoveku. vama koji ste probali ukus ciganske kite koh dođe kao najbolji kolač na svetu. MA JEBI GLUPE GROBARE! odrasti! Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted March 22, 2012 Report Share Posted March 22, 2012 iliti grow up! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sekira Posted March 22, 2012 Report Share Posted March 22, 2012 moram vam priznati da je na kopaoniku do jaja, a ni smestaj nije los Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted March 22, 2012 Report Share Posted March 22, 2012 evo me opet posle neke nazovi pauze... danas sam završila gostovanje u Zemunskoj, upoznala mladog rurljanina i tako :) sve u svemu kul i nadam se da ću ponovo gostovati uskoro... step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted March 22, 2012 Report Share Posted March 22, 2012 Гостоваћу ја у земунској на ликовном, типа три четири пута, један час ће буде пракса. Који је то рурљанин у земунској? brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted March 23, 2012 Report Share Posted March 23, 2012 blago tom rurljaninu kome dulio gostuje u skoli :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobermann Posted March 23, 2012 Report Share Posted March 23, 2012 Porucio iPad 3 \o/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted March 23, 2012 Report Share Posted March 23, 2012 И то са другаром паган блек металцем рофл, на шта ће то да личи... Треба да одрадимо неко предавање практично на ликовном у земунској и у некој основној, смарање. Ал ако добијем одељење са рурцем, то је увек до јаја:) Тај рурац нек се јави, да се поздравимо ако добијем одељење:) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
P.M. Posted March 23, 2012 Report Share Posted March 23, 2012 koh i kuglof vrh slatko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted March 23, 2012 Report Share Posted March 23, 2012 (edited) Kroz par dana kod mene na faxu, izmedju ostalih, gostuje i Eastock! :) Edited March 23, 2012 by Inferno_O Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiser_ Posted March 23, 2012 Report Share Posted March 23, 2012 Гостоваћу ја у земунској на ликовном, типа три четири пута, један час ће буде пракса. Који је то рурљанин у земунској? Ja idem u Zemunsku. Kul ako budes dolazio samo se meni cini da ces ti predavati ipak ovima sa likovne sekcije ili tako nesto, sumnjam da ces ici samo u par odeljenja i predavati. I kako si ti dospeo do toga? Mozda znas Klacara(profesor likovnog), on je stariji od tebe za nekih 10ak godina, pa preko njega ili nesto preko skole, nevezano za njega? Inace Sheyn sam upoznao tako sto mi je dosla da mi predaje kao zamena za profesorku nemackog, lol, cudno :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted March 23, 2012 Report Share Posted March 23, 2012 (edited) iiiii, kaka je riba? sta se prica po skoli? Edited March 23, 2012 by alpha Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scumbag Posted March 23, 2012 Report Share Posted March 23, 2012 apropo price o psecim govnima,ali mislim da nigde u Beogradu nisam video govana,koliko na Dorcolu,ono nije humano :) Jebote,aj sto ih ima na svakih metar,ali ono pojave se primerci ko da je Vuk Bojovic izveo slona u setnju pa se ovaj usput israo jos zimus kad su ledenice padale sa zgrada a led svugde po trotoaru... smrt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted March 23, 2012 Report Share Posted March 23, 2012 gospodjo zgazis me don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts