Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

Meni i dalje nije jasno kako neko moze da jede taj koh, totalno mi je neprivlacan i neukusan. Dok tiramisu moze da prodje

Nije ti jasno, zato sto zakljucujes na osnovu sopstvenog ukusa.

Um caruje, Dundo Maroje!

evo me opet posle neke nazovi pauze...

danas sam završila gostovanje u Zemunskoj, upoznala mladog rurljanina i tako :) sve u svemu kul i nadam se da ću ponovo gostovati uskoro...

step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body..

Гостоваћу ја у земунској на ликовном, типа три четири пута, један час ће буде пракса. Који је то рурљанин у земунској?

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

И то са другаром паган блек металцем рофл, на шта ће то да личи... Треба да одрадимо неко предавање практично на ликовном у земунској и у некој основној, смарање. Ал ако добијем одељење са рурцем, то је увек до јаја:) Тај рурац нек се јави, да се поздравимо ако добијем одељење:)

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Гостоваћу ја у земунској на ликовном, типа три четири пута, један час ће буде пракса. Који је то рурљанин у земунској?

Ja idem u Zemunsku. Kul ako budes dolazio samo se meni cini da ces ti predavati ipak ovima sa likovne sekcije ili tako nesto, sumnjam da ces ici samo u par odeljenja i predavati. I kako si ti dospeo do toga? Mozda znas Klacara(profesor likovnog), on je stariji od tebe za nekih 10ak godina, pa preko njega ili nesto preko skole, nevezano za njega?

Inace Sheyn sam upoznao tako sto mi je dosla da mi predaje kao zamena za profesorku nemackog, lol, cudno :)

apropo price o psecim govnima,ali mislim da nigde u Beogradu nisam video govana,koliko na Dorcolu,ono nije humano :)

Jebote,aj sto ih ima na svakih metar,ali ono pojave se primerci ko da je Vuk Bojovic izveo slona u setnju pa se ovaj usput israo [:D]

jos zimus kad su ledenice padale sa zgrada a led svugde po trotoaru... smrt!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...