gruja Posted March 19, 2012 Report Share Posted March 19, 2012 kili tebra gledaj realno da imas 23-24 godine,da nista ne radis,i da mozes sebi da dozvolis svakodnevni bol u kurcu,za koji bih ja npr. sad ubio... gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 19, 2012 Report Share Posted March 19, 2012 čuo sam na par strana od ljudi koji su alergični na ambroziju da je i njima krenulo. radio sam pre par godina alergotest i samo na ambroziju sam bio malo alergičan, tokom godina se pogoršalo, a izgleda da će mi ova godina biti najgora do sada. a s obzirom da i ja znam da bi trebalo da ambrozija cveta preko leta, mogao bi opet na taj alergotest. moj drug je izrazito alergican na ambroziju, pa je ove godine uzimao evo vec 2 meseca neke lekove, svaki dan. Mislim da je u pitanju kao neka mala kolicina ambrozije, da bi telo ostvarilo neki imunitet. Naravno, ne znam ovo tacno, ali mogu da ga pitam ako te zanima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted March 19, 2012 Report Share Posted March 19, 2012 alergija me napda već tri dana. nerealno mi je da je ambrozija već krenula. jel ima još neko problema ? Ambrozija cveta krajem leta. "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 19, 2012 Report Share Posted March 19, 2012 @dulio kapiram ja dosta vise stvari nego kao sto izgledam :D ali evo recimo gruja je tu vrlo blizu ljudima nije jasno, ovim zivotnim, da je wow bio (zato sto nisam igrao aktivno par meseci) samo sredstvo sa kojim je svaki jebeni dan bio predivan i da je prolazio toliko brzo da nisam stizao da uradim uglavnom sta sam sve hteo tog dana jer me je vozio adrenalin sve vreme a ne da je bio razlog sto se neko lozi na zmajeve ili pricu kako je tral ubio princezu i spasio outland posle takve voznje ja se nadjem u rlu gde je 90% stvari dosadno, grind ili vrhunac zabave napijanje petkom i realno, ja obozavam taj bol u k kada mi dan proleti a da nisam ni ustao iz stolice da jedem, jer nisam provalio da sam gladan, koliko mi je bilo do jaja ali do sad samo nisam provalio nista slicno u pravom svetu sto moze da vozi toliko jako i dugo na isti nacin (drogiranje je sranje) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted March 19, 2012 Report Share Posted March 19, 2012 (edited) Cvetaju monsanto usevi po neprijateljskoj nam vojvodini @Kili WoW jeste drogiranje, preterana stimulacija reward pathwaysa dovodi do toga sto ti sada opisujes, svejedno je da li si zgutao ekser (poz sjavke!) ili sistematski nagradjivao sebe lootom i epic momentima edit> sto sam quoteovao Banor ce ga znati Edited March 19, 2012 by Shekk jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted March 19, 2012 Report Share Posted March 19, 2012 Jebote gledao sam par TED talkova koliko su klinci danas operisani od zivota zbog igrica (i da, najvise se spominje WOW). Tuzno :( "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted March 19, 2012 Report Share Posted March 19, 2012 trazio pola sata preko donesi sta cu da jedem, ispizdeo i napravio belo meso u rerni punjeno tikvicom sirom i slaninom. jos je samo falio brokoli da napravim preliv. The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 19, 2012 Report Share Posted March 19, 2012 Nisi više s onom ribom, ne moraš jesti tikvice i brokoli :c Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted March 19, 2012 Report Share Posted March 19, 2012 @dulio kapiram ja dosta vise stvari nego kao sto izgledam :D ali evo recimo gruja je tu vrlo blizu ljudima nije jasno, ovim zivotnim, da je wow bio (zato sto nisam igrao aktivno par meseci) samo sredstvo sa kojim je svaki jebeni dan bio predivan i da je prolazio toliko brzo da nisam stizao da uradim uglavnom sta sam sve hteo tog dana jer me je vozio adrenalin sve vreme a ne da je bio razlog sto se neko lozi na zmajeve ili pricu kako je tral ubio princezu i spasio outland posle takve voznje ja se nadjem u rlu gde je 90% stvari dosadno, grind ili vrhunac zabave napijanje petkom i realno, ja obozavam taj bol u k kada mi dan proleti a da nisam ni ustao iz stolice da jedem, jer nisam provalio da sam gladan, koliko mi je bilo do jaja ali do sad samo nisam provalio nista slicno u pravom svetu sto moze da vozi toliko jako i dugo na isti nacin (drogiranje je sranje) Не, не мислим да не капираш, али просто дајем мотивацију, ма колико била очигледна, оно ко кад даш ортаку поруку од неке потенцијалне рибе која у слободном преводу гласи ''јеби ме молим те'', али ето, готивније ти је кад ти он каже ''лол брате оће да је јебеш'' :) Што се тиче рл трипа, управо то ти причам, то ''досадно'' и ''грајнд'' су твоје етикете које си одлучио да дајеш некој стварности која је необојена сама по себи. Ето, то је неки ботом лајн, без улажења у то зашто ти дајеш такве етикете, а не знам, Лешко не или колико је тешко те етикете променити временом. Али оно што сигурно знам је да је лепота у оку посматрача, а да је посматрач И ТЕ КАКО подложан мењању свог трипа, те да је одбрамбени трип ''није, није, ја сам СТВАРНО овакав'' само страх од губљења идентитета. И да, знам ја више о том твом трипу него као што изгледам brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 19, 2012 Report Share Posted March 19, 2012 @vudu @shek to je to Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 19, 2012 Report Share Posted March 19, 2012 A Ivane jesi siguran da je to bila ambrozija što je tvoja keva našla? Jer kažem, nažalost sam imao prilike da se bavim time i dosta često mi se dešavalo da je ja pomešam sa pelinom ili nekim drugim korovom. Morala bi da bude neka žešća mutacija da se sada pojavi. pa nisam siguran, moguće i da je pelin. al ne brini, zwerko druže, to je keva našla u zrenjaninu, tako da nije tvoj rejon! (ladno je pravilno "rejon" a ne "reon") Nisi više s onom ribom, ne moraš jesti tikvice i brokoli :c vudu jede samo meso Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 19, 2012 Report Share Posted March 19, 2012 Jedem i salatu!Reon bi bilo ko kad bi napisao da se zoveš Voislav Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted March 19, 2012 Report Share Posted March 19, 2012 jel zna neku za mesaru koja radi usluzno pecenje u novom sadu, a da nije frigo (ne rade) The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 19, 2012 Report Share Posted March 19, 2012 (edited) Edited March 19, 2012 by manager Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted March 19, 2012 Report Share Posted March 19, 2012 dvini podelio sa nulom! "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 19, 2012 Report Share Posted March 19, 2012 podeli sa to! gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted March 19, 2012 Report Share Posted March 19, 2012 Ambrozija cveta krajem leta. daki goti Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted March 19, 2012 Report Share Posted March 19, 2012 lol vidi kilija, na svakih 9 dana nesto lepo. You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted March 19, 2012 Report Share Posted March 19, 2012 Samo da prijavim par nejavljanja rurovcima ovaj vikend: 1. Subota: Nigger iz Vršca se, kao najveća pička, javio cigi dok sam ja bio u WC-u, tako da se nismo ni upoznali. Poz za njega. 2. Nedelja: video Dovlu sa ribom i još nekim društvom u Mamutu, sedeo 2 stola od mene, al mi bilo glupo (a i njemu ako me je skontao verovatno) da prilazim i kao javljam se i sve :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted March 19, 2012 Report Share Posted March 19, 2012 tradicija se nastavlja ! "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted March 20, 2012 Report Share Posted March 20, 2012 pikao balfu i sad sam stukao pola litre mleka i pola plazme i kajem se odo spavam, zz Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 20, 2012 Report Share Posted March 20, 2012 lol vidi kilija, na svakih 9 dana nesto lepo. i c wat u did der : Samo da prijavim par nejavljanja rurovcima ovaj vikend: 1. Subota: Nigger iz Vršca se, kao najveća pička, javio cigi dok sam ja bio u WC-u, tako da se nismo ni upoznali. Poz za njega. 2. Nedelja: video Dovlu sa ribom i još nekim društvom u Mamutu, sedeo 2 stola od mene, al mi bilo glupo (a i njemu ako me je skontao verovatno) da prilazim i kao javljam se i sve :) ja sam video oddballa za vikend ali je setao/vozio dete pa nisam hteo da ga prepadam Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheJack Posted March 20, 2012 Report Share Posted March 20, 2012 e ja sam video ivketa u gradu sa lepsom polovinom i javio sam mu se, oh snap There are people who almost never smile but are almost always happy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 20, 2012 Report Share Posted March 20, 2012 Dobro jutro rure. Od danas opet krecem na plivanje, tako da cemo se cesce, ali ne i uvek, vidjati u ovim jutarnjim casovima. :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 20, 2012 Report Share Posted March 20, 2012 Onda je dizajn za majice "Ja sam RURovac, slobodno mi se javi" :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts