Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

Nema dalje! D

Lale, nisam ja protivnik leta, samo više volim zimu :)

To potkrepljujem mojom stalnom inicijativom za organizaciju kojekakvih manifestacija na Adi!

Ne mrzim ni ja lepo vreme, nego me nervira gužva koja nastane kad se pojavi lepo vreme u Beogradu. Npr, juče sam izašao da kupim sebi giros za ručak do kneza, i ispred mene je bio red od 25 ljudi. Onda kao, neću da čekam, otišao da Košave da uzmem parče pice, slična priča. Lokija nisam ni overavao, em je krš, em je sigurno isto bila rulja

Da ne govorimo da kad dođe pravo leto, bilo gde da kreneš na 30 i kusur oznojičeš se kao svinja, osim ako ne zapičim na posao ujutru u 7 i vratim se uveče u 20. Da sam celo leto na moru ili negde na planini/selu, boleo bi me kurac savršeno, ali su ti letnji radni dani katastrofa, naročito ako te zadesi milion obaveza po gradu na raznim mestima

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Ne mrzim ni ja lepo vreme, nego me nervira gužva koja nastane kad se pojavi lepo vreme u Beogradu. Npr, juče sam izašao da kupim sebi giros za ručak do kneza, i ispred mene je bio red od 25 ljudi. Onda kao, neću da čekam, otišao da Košave da uzmem parče pice, slična priča. Lokija nisam ni overavao, em je krš, em je sigurno isto bila rulja

Da ne govorimo da kad dođe pravo leto, bilo gde da kreneš na 30 i kusur oznojičeš se kao svinja, osim ako ne zapičim na posao ujutru u 7 i vratim se uveče u 20. Da sam celo leto na moru ili negde na planini/selu, boleo bi me kurac savršeno, ali su ti letnji radni dani katastrofa, naročito ako te zadesi milion obaveza po gradu na raznim mestima

Ali, ali, ali, polugole klinke!

"Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic

Slažem sa sa tobom Pero u prvom delu izlaganja, gužva ume da smori, ali i to će da "nestane" kad se ljudi naviknu na vrućinu.

Drugi deo pak, što bi dule rekao, daz not kompjut, pošto je meni mnogo lakše da bilo gde krenem (i oznojim se) nego da pičim po ladnoći.

na netu sam naisao na neki gde trpas mlevenu plazmu neskvik i mleko u blender dok ne dobijes dovoljno gusto i slatko. E sad, ja nisam imao neskvika pa sam turio kakaa i vanilinog secera. I uglavnom ide recimo 1 kasicica neskvika na 3-4 kasicice plazme, al opet to zavisi od toga sta vise volis

Edited by Shoocky

Oduševio sam se koliko su dobro obnovili ovu palatu na Terazijama, prava lepotica!

35900so.jpg

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

idi bre u kurac [roflmao][roflmao] [roflmao]

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

Prvi dan da nisam ložio pećku, i to tamo od sredine oktobra. I još sedim u sred ponoći u kratkim rukavima, like a BAUS!

Zato od utorka bašta, voćnjak, orezivanje, pičke materine :(((

"You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?"

"By my deeds I honour him, V8."

Vidi ga lesko sto ga lomi :D

- Ne spustaj levu ruku tako nisko, kontam da to radis sa obe

- Ne mlataraj tako stapom visoko kad hoces da ubodes, ubod sluzi samo za markaciju za pocetak sledeceg zaokreta

- Teziste ti je previse pozadi, vidi se cak i na slici

- Nagni se napred kukovima i vise se prelomi u kolenima

- Navijaj za Partizan

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...