Ivan~ Posted March 8, 2012 Report Share Posted March 8, 2012 [jupi] "This is your life and it's ending one minute at a time." Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHMEKER Posted March 8, 2012 Report Share Posted March 8, 2012 srecan 8 mart zene! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 8, 2012 Report Share Posted March 8, 2012 :)) dobro jutro svima, lepo vreme danas, samo da bude malčice toplije! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted March 8, 2012 Report Share Posted March 8, 2012 Vudu PREDRUG! Izasao na Televizor \o/ Sacekacu da on okaci eventualno (: Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted March 8, 2012 Report Share Posted March 8, 2012 BILO! Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 8, 2012 Report Share Posted March 8, 2012 autonomaš, . VOJVODINA SRBIJA ! hahaha :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted March 8, 2012 Report Share Posted March 8, 2012 hahahahaha dobro jutro i hvala za gif jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiser_ Posted March 8, 2012 Report Share Posted March 8, 2012 (edited) 13 jebenih radnji sam obisao da bih nasao onaj casopis "Borbeni Avioni". Bukvalno nigde ga nema. Jos su mi u nekim radnjama rekli da je prodato jos odavno. Ne znam da li ce da izbace novi tiraz prvog broja, zato sto je ocigledno veliko interesovanje, mada sumnjam posto uskoro treba da izadje drugi... Sad mi skoro i ne vredi da skupljam kada sam propustio broj.. Edited March 8, 2012 by noiser_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 8, 2012 Report Share Posted March 8, 2012 Или сачекај пар месеци до годину дана и купи га код уличних продаваца/на Лимунду/у оним радњама за старе бројеве часописа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted March 8, 2012 Report Share Posted March 8, 2012 Izvadjena i druga dva umnjaka. Bol. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted March 8, 2012 Report Share Posted March 8, 2012 Koji k sa tim umnjacima? Sto svi to vade? "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted March 8, 2012 Report Share Posted March 8, 2012 (edited) Ja, licno, moram, da bih se malo oslobodio pritiska posto mi ostali zubi nisu simetricni, imam zub viska, treba proteza i sl. Edited March 8, 2012 by Inferno_O Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted March 8, 2012 Report Share Posted March 8, 2012 Узо тике за четри иљаде, дукс за три, лајк а баус brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted March 8, 2012 Report Share Posted March 8, 2012 Evo sta se desava u mom selu : http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/310748/Vodja-krusevackog-klana-oteo-50000-evra-koje-je-prethodno-izgubio-u-kladionici Link to comment Share on other sites More sharing options...
sekira Posted March 8, 2012 Report Share Posted March 8, 2012 http://dsc.discovery.com/tv/frozen-planet/penguin-cam/ in other news: rikno mi skrol na mx518 :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grgile Posted March 8, 2012 Report Share Posted March 8, 2012 Jebem ti ovo hladno vreme, dokle vise... Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted March 8, 2012 Report Share Posted March 8, 2012 (edited) http://dsc.discovery.com/tv/frozen-planet/penguin-cam/ najbolja stvar, ikad ! Edited March 8, 2012 by prota_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 8, 2012 Report Share Posted March 8, 2012 pu, majku mu, hladno u martu, pa to još nikad nije bilo Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted March 8, 2012 Report Share Posted March 8, 2012 Gotovo, zgotivio sam se sam nekim ljudima ovde po domu, preko dana se igra pes/war, uveče se roka jer uvek neko izbaci radzu iz svog kraja, znači ni jedan ispit neću da dam ove godine :D 13 jebenih radnji sam obisao da bih nasao onaj casopis "Borbeni Avioni". Bukvalno nigde ga nema. Jos su mi u nekim radnjama rekli da je prodato jos odavno. Ne znam da li ce da izbace novi tiraz prvog broja, zato sto je ocigledno veliko interesovanje, mada sumnjam posto uskoro treba da izadje drugi... Sad mi skoro i ne vredi da skupljam kada sam propustio broj.. Probaj po nekim dobro snadevenim, ali zabačenim trafikama, ja sam moj primerak kupio na trfici kod okretnice 28ce. Или сачекај пар месеци до годину дана и купи га код уличних продаваца/на Лимунду/у оним радњама за старе бројеве часописа. Neki lik na limundu već ~7 dana prodaje svoj primerak aviona iz prvog broja za ''samo'' 500 dinara i daje ''poklon'' časopis sa infromacijama o avionu , a da stvar dobije još smešniji karaktrer, neki ljudi zapravo licitiraju na toj ponudi :) У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 8, 2012 Report Share Posted March 8, 2012 Videh danas jednog lika u parku dole u Nemanjinoj, isti Savke :) A što se 'ladnoće tiče, zapravo je sad i ok, nije toliko hladno i podnošljivo je, tako da ja ne kukam. Iščekujem tu drugu polovinu marta za bolje vreme i onda vrh! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 9, 2012 Report Share Posted March 9, 2012 http://dsc.discovery.com/tv/frozen-planet/penguin-cam/ sekira drug 15 minuta sam gledao stomak jednog pingvina i bilo mi do jaja :))))))))) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted March 9, 2012 Report Share Posted March 9, 2012 Nisam bio ja Laki, nisam se mrdao iz Rifata danas :) У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted March 9, 2012 Report Share Posted March 9, 2012 pricao sam vam vec o brucosima matf-a. There`s more Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 9, 2012 Report Share Posted March 9, 2012 :))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted March 9, 2012 Report Share Posted March 9, 2012 Nisam bio ja Laki, nisam se mrdao iz Rifata danas :) Sta si bogu zgresio pa zivis u Rifatu? :) Ceo dan na nogama, kupile se patike, tegovi, ruze, sad lepo na dijetu 20 dana i ubi ova zima u kasnim vremenskim satima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts