voodoo_ Posted June 13, 2012 Report Share Posted June 13, 2012 Odavde treba hvatati maglu što pre Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 13, 2012 Report Share Posted June 13, 2012 definicija andrićeve fukare jebote Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted June 13, 2012 Report Share Posted June 13, 2012 kakav retard majko moja Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 13, 2012 Report Share Posted June 13, 2012 @istok: E da, IQ mi je 160. Izmerila Mensa. Al' ne znam baš koliko je merodavno, 30 pitanja "koja kocka ide na prazno mesto"? jebo mater.. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 13, 2012 Report Share Posted June 13, 2012 jebote koliki je zapravo istok retard kad jedan najcarski pozitivac i komicni genije igor pertu amor fatso kralj dodje u taj stadijum da mu kaze da pusi kurac attention whore: level istok Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted June 14, 2012 Author Report Share Posted June 14, 2012 (edited) taman hteo da pitam šta je to napravio sa sto evra, pošto je pisalo "poz, morao sam da izbrišem". Ustvari napisao je ovo: Fotku sa 100 evra obrisao da ne bi neko zloupotrebio i prijavio me Fejsbuku za "organizovanje igara na sreću", što nije dozvoljeno :) Mala provokacija čiji je jedini cilj bio da ukaže da niko od nas nije 100% "gramatički ispravan", i da deci iz bilo kog predmeta treba priznavati odgovore na pitanja koja nemaju veze sa pravopisom. Jer, svakom se desi da pogreši, a pogotovo detetu koje je preplašeno i istremirano da li će tačno da odgovori na pitanje. To što sam napravio "Digitalni pravopis" ne znači da se zalažem za zloupotrebu pravopisa i nalaženje sitnica koja svako od nas ima. Naprotiv, to je oduvek bio i ostao najprimitivniji način da diskredituješ sagovornika. Nikada ne bih javno nekom rekao da je pogrešio u kucanju, jer smatram da je to komunikacija nižih bića koja ubija svaki smisao razgovora. Ako jednu stvar na svetu ne podnosim, onda su to takvi dokoni prenaglašeni jezički čistunci, i jedino otud motivacija da se bavim ovom temom. Time je samo napravio hajp međ poltromajmunima i provukao da je napisao tekst digitalni pravopis. I sad onaj tekst o digitalnom pravopisu, userem mu se u njega (standardno istokovanje, tekst preveden ili pokraden od nekog i negde) će dobiti na čitanosti i ostalo. Čovek je vrhunski pokvaren. Vrhunski. Evo još, iznervirao sam se :) Jebem mu mater seti se poneko da uključi mozak I na kraju, ipak Edited June 14, 2012 by nickwood Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 14, 2012 Report Share Posted June 14, 2012 i to je samo provokacija hehe. koji užasni ljigavac Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 14, 2012 Report Share Posted June 14, 2012 haha kako je fejlovao sa iq-om :D :D :D ideju za tekst o pravopisu je ukrao od oatmeal-a (a od koga bi drugog istok krao). kad već spomenuh the oatmeal, on je pre jedno godinu dana iznapušavao na svom blogu neki sajt poput 9gag-a što mu istokuje stripove, i ovi su ga tužili zbog klevete. evo šta se desilo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted June 14, 2012 Report Share Posted June 14, 2012 Teoretski je moguce da mu je mensa izmerila IQ 160, al za to je morao da se iscima sa dodatnim testiranjima za koja bi verovatno morao da ide i negde preko. Sve jedno mi se gade ljudi koji idu okolo i hvale se svojim IQ-om. Igor car. Vićo smorio si stranicu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted June 14, 2012 Report Share Posted June 14, 2012 Teoretski je moguce da mu je mensa izmerila IQ 160, al za to je morao da se iscima sa dodatnim testiranjima za koja bi verovatno morao da ide i negde preko. Sve jedno mi se gade ljudi koji idu okolo i hvale se svojim IQ-om. Igor car. Vićo smorio si stranicu. Менса мери до 156 обичним тестом, а ваљда се једном годишње организује тзв. Икс-тест, који мери од 156 до 210 ваљда. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted June 14, 2012 Report Share Posted June 14, 2012 Pritom ja jos uvek nisam upoznao "inteligentnog" clana "menze". Navodnici su tu jer ima vise vrsta inteligencije i zato sto sam zaista mislio na clanove mense, a ne mesare al eto volim da zajebavam drugove clanove. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted June 14, 2012 Report Share Posted June 14, 2012 Mohi ti, pretpostavljam, nisi clan Mense pa zato oni koji jesu nisu inteligentni. Jesam dobro razumeo tvoj post? Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 14, 2012 Report Share Posted June 14, 2012 Jao daki puši govno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 14, 2012 Report Share Posted June 14, 2012 moja dobra ortakinja je u mensi i među najinteligentnijim je ljudima koje znam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted June 14, 2012 Report Share Posted June 14, 2012 Ja znam dva clana mense i obojica su socijalno retardirani, a na stranu to i poprilicno spori da razumeju veoma bazicne stvari. Tako da prepoznavanje trouglova i gluposti mogu da nabiju u menzu. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 14, 2012 Report Share Posted June 14, 2012 ja poznajem troje iz mense i svi su jako pametni! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted June 14, 2012 Report Share Posted June 14, 2012 Neko ume da resava logicke probleme tj "trouglove", neko ne ume. Socijalna inteligencija ne zavisi od toga ali se moze primetiti korelacija izmedju dve jer su inteligentniji ljudi u drustvu drugacije tretirani od malih nogu od raznoraznih mohija! Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted June 14, 2012 Report Share Posted June 14, 2012 Pritom ja jos uvek nisam upoznao "inteligentnog" clana "menze". Navodnici su tu jer ima vise vrsta inteligencije i zato sto sam zaista mislio na clanove mense, a ne mesare al eto volim da zajebavam drugove clanove. Ja znam dva clana mense i obojica su socijalno retardirani, a na stranu to i poprilicno spori da razumeju veoma bazicne stvari. Tako da prepoznavanje trouglova i gluposti mogu da nabiju u menzu. Posto ste retardirani, obojica. Jel treba da navodim i primer najinteligentnije zene na svetu? Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted June 14, 2012 Report Share Posted June 14, 2012 Dafina? Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted June 14, 2012 Report Share Posted June 14, 2012 salu na stranu , IQ koji mensa meri ne mora da ima veze sa zivotom (primetite ne mora). da budem slikovit, imati visok IQ je kao uglaviti dobar procesor u masinu. no, za dobru masinu potrebni su i graficka, ram, hdd... u ovom primeru, graficka, ram i hdd su druge vrste inteligencije o kojima mohi prica.. ubaci i7 uz 512 mb rama i imas socijalno retardiranog lika koji se sprda sa matematickim glavolomkama prosecnog dakija Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 14, 2012 Report Share Posted June 14, 2012 Posto ste retardirani, obojica. Jel treba da navodim i primer najinteligentnije zene na svetu? ja znam ljude iz mense koji bi citirali svoj post od pet godina u kojem piše sve Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted June 14, 2012 Report Share Posted June 14, 2012 salu na stranu , IQ koji mensa meri ne mora da ima veze sa zivotom (primetite ne mora). da budem slikovit, imati visok IQ je kao uglaviti dobar procesor u masinu. no, za dobru masinu potrebni su i graficka, ram, hdd... u ovom primeru, graficka, ram i hdd su druge vrste inteligencije o kojima mohi prica.. ubaci i7 uz 512 mb rama i imas socijalno retardiranog lika koji se sprda sa matematickim glavolomkama prosecnog dakija Daki ubija matu cisto da napomenem! Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 15, 2012 Report Share Posted June 15, 2012 Znam i ja jednog što je u mensi i ima vrednost "do koje se meri inteligencija" i ovako nije potpuni retard. samo je sa sela i pokvari sve šta uzme da popravlja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 15, 2012 Report Share Posted June 15, 2012 je l ima možda veliku glavu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted June 15, 2012 Author Report Share Posted June 15, 2012 hahahahaaha. zapamtite, popravi sve što pokvari. ili pokvari sve što prethodno popravi, pa opet popravi. Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts