alfa Posted February 21, 2012 Report Share Posted February 21, 2012 Ovo je neka sprdnja siguran sam, samo.. na blicu? (video post kod ortaka na facebook profilu) http://www.blic.rs/Slobodno-vreme/Zanimljivosti/308256/Zavejanom-selu-u-Dalmaciji-stigla-pomoc-iz-Zemuna--kondomi pametni su Zemunci, nece da se mnoze Hrvati! Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted February 22, 2012 Report Share Posted February 22, 2012 Vratih se iz Hr sinoć, sjajnih 7 dana, odlično sam se proveo. Biće mi potrebno par dana odmora jer sam spavao po 4 sata u proseku, a bančio iz kreveta do u krevet bukvalno. Elem, kakav tekst jebote, kakva naučna studija koja je sve objasnila! - http://vesnamihajlovicblog.wordpress.com/2012/02/06/kosovo-zvezdana-kapija-planete/ У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted February 22, 2012 Report Share Posted February 22, 2012 Elem, kakav tekst jebote, kakva naučna studija koja je sve objasnila! - http://vesnamihajlovicblog.wordpress.com/2012/02/06/kosovo-zvezdana-kapija-planete/ Zasto si ovo postovao :| Doci ce drasko sutra ujutru i reci ce "PA DA" i iznerviracu se. OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted February 22, 2012 Report Share Posted February 22, 2012 pozdrav za jutarnje careve, ja budan jos od 5. Idem u Krusevac, radimo za Olimpijski komitet, i radujem se, dugo nisam radio zbog grla. :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted February 22, 2012 Report Share Posted February 22, 2012 nadamo se da ti je poslovni prostor sada dobro ! You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted February 22, 2012 Report Share Posted February 22, 2012 Vratih se iz Hr sinoć, sjajnih 7 dana, odlično sam se proveo. Biće mi potrebno par dana odmora jer sam spavao po 4 sata u proseku, a bančio iz kreveta do u krevet bukvalno. Elem, kakav tekst jebote, kakva naučna studija koja je sve objasnila! - http://vesnamihajlovicblog.wordpress.com/2012/02/06/kosovo-zvezdana-kapija-planete/ Pa ovo je carski "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 22, 2012 Report Share Posted February 22, 2012 Dobro jutro svima! Magla na sve strane, mislim da je sad bila najgušća otkad "pratim", ove godine i delimično prošle, kad sam bio na obrenovačkom, osetio sam se kao u The Mist-u :) i dalje mi ne radi ta jedna faza struje, baš mi pravi probleme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dullence_ks Posted February 22, 2012 Report Share Posted February 22, 2012 pozdrav za jutarnje careve, ja budan jos od 5. Idem u Krusevac, radimo za Olimpijski komitet, i radujem se, dugo nisam radio zbog grla. :] Odakle takva institucija u Krusevcu lol? :D 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted February 22, 2012 Report Share Posted February 22, 2012 Elem, kakav tekst jebote, kakva naučna studija koja je sve objasnila! - http://vesnamihajlovicblog.wordpress.com/2012/02/06/kosovo-zvezdana-kapija-planete/ Na osnovu mitova, Šlimanovih izjava o istraživanju Atlantide i tekstova starih grčkih filozofa, našla sam joj položaj u Atlantskom okeanu. Stvarno sam glup, jebote, sto sam dosao na posao!Dajte link do registra spanskih potonulih galija + mapu Atlantika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 22, 2012 Report Share Posted February 22, 2012 haha, ne mogu da verujem da je neko zapravo pročitao taj tekst :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dullence_ks Posted February 22, 2012 Report Share Posted February 22, 2012 hahahha ja sam ga procitao, zanimalo me je dokle ce otici ^_^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted February 22, 2012 Report Share Posted February 22, 2012 iz sprdnje odgovorim na neki kurac i Čestitamo, osvojio si jednu ulaznicu za sutrašnji koncert GZA-e u klubu Vip. Tvoje ime će se naći na popisu stoga svakako ponesi identifikacijski dokument. Dobru zabavu! a ispit u petak. U PICKU MATERINU Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted February 22, 2012 Report Share Posted February 22, 2012 (edited) Ocistio semestro, uzivancijaajjajajajjajajajja tacka. . i da, mnogo sam se navukao na ovo Edited February 22, 2012 by Inferno_O Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted February 22, 2012 Report Share Posted February 22, 2012 inferno = marmen "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 22, 2012 Report Share Posted February 22, 2012 sto? ae pojasni malo sto je inferno kao marmen? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted February 22, 2012 Report Share Posted February 22, 2012 Izlizao se marmen tako brzo, umesto opomene mladim naraštajima sad je samo usputna psovka :/ jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 22, 2012 Report Share Posted February 22, 2012 nije se izlizao nego devalvirao, neko nemilosrdno štampa marmenstvo. hint: taj neko nije sa zapada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted February 22, 2012 Report Share Posted February 22, 2012 (edited) iz sprdnje odgovorim na neki kurac i a ispit u petak. U PICKU MATERINU de je ovo i kako ja za ovo ne znam edit - ah Hrvatska Edited February 22, 2012 by Ћела When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted February 22, 2012 Report Share Posted February 22, 2012 Polozio najvazniji, a ujedno i najtezi ispit - Algorithms Lab! Jos samo master teza da se nadje i odradi. Ahhhhh sreca sreca radost "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 22, 2012 Report Share Posted February 22, 2012 Jeo sam dimljeno belo meso, kao u komadu, mislim da to nisam jeo nikada u životu, ne znam kako je to moguće :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted February 22, 2012 Report Share Posted February 22, 2012 Unexpected job offer... :/ Morao da vadim odelo iz naftalina, da rasterujem moljce i da peglam kosulju... le fu... :( QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 22, 2012 Report Share Posted February 22, 2012 ako, posle ti je sigurno bilo kul kad si se malo prošetao u odelcetu :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted February 22, 2012 Report Share Posted February 22, 2012 Ma tek sutra idem...danas sam spremao sta da obucem...moram da obucem odelo, koje ne volem...:) QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted February 22, 2012 Report Share Posted February 22, 2012 nije se izlizao nego devalvirao, neko nemilosrdno štampa marmenstvo. hint: taj neko nije sa zapada. jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 22, 2012 Report Share Posted February 22, 2012 *just add attention :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts