Pesma-mrtve-dece Posted February 5, 2012 Report Share Posted February 5, 2012 Neka mi se SBB najede govana. Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted February 5, 2012 Report Share Posted February 5, 2012 jos samo moj faks jede govna i ne planira nista da odlaze a u amfiteatrima je 9 stepeni...i jos pada forum etf-a cim je pocela da se dize kuka i motika...coincidence "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted February 5, 2012 Report Share Posted February 5, 2012 Није баш све тако, мој другар је данас требало да има испит на ЕТФ-у, али им је профа одложио :) Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted February 5, 2012 Report Share Posted February 5, 2012 ma znam, vracali su ljude kuci sa nekoliko ispita...ali nemaju nikakva zvanicna obavestenja i daju izjave tipa 'videcemo kakva izlaznost bude na prvih par ispita pa cemo videti' "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted February 6, 2012 Report Share Posted February 6, 2012 Bio na nedeljne palačnike kod ortaka, fino se smejao, prejeo slanih i slatkih činki, malo se i uzo degustirao, sve u svemu sjajno veče. Sad jedno sat i po skajrim da igram, pa da spavam, treba da se ustaje i sutra. У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted February 6, 2012 Report Share Posted February 6, 2012 telekom slakuje jebem ih When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted February 6, 2012 Report Share Posted February 6, 2012 Bio na nedeljne palačnike kod ortaka, fino se smejao, prejeo slanih i slatkih činki, malo se i uzo degustirao, sve u svemu sjajno veče. Sad jedno sat i po skajrim da igram, pa da spavam, treba da se ustaje i sutra. brate, kao akasemski gradjanin stvarno bi morao da znaš padeže You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted February 6, 2012 Report Share Posted February 6, 2012 Dobro jutro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted February 6, 2012 Report Share Posted February 6, 2012 im a lonely boy im a lonely boy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 6, 2012 Report Share Posted February 6, 2012 dobro jutro i pozdrav svim drugarima koji su juče čistili kola da im danas budu spremna! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted February 6, 2012 Report Share Posted February 6, 2012 sinoc sam bio sa drustvom na ski stazi, poneli veliki najlon, i opsta ludnica. Vrhunsko sankanje je gore. :D Od jutros opet po doktorima, uzimao briseve, radio rengen sinusa... popodne opet u dom zdravlja na opstu praksu, jer mi trebaju uputi za alergologa, endokrinologa i pulmologa. Do jaja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted February 6, 2012 Report Share Posted February 6, 2012 im a lonely boy im a lonely boy fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 6, 2012 Report Share Posted February 6, 2012 Ja sam čistio sinoć kola da mi budu spremna! Naravno nisam imao iluziju da ću moći samo da uskočim u njih, ali da će biti u ovolikom sranju, to već nisam očekivao :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 6, 2012 Report Share Posted February 6, 2012 i bogami se raspadao, da vam ja kažem, ovaj snijeg :)Or is it that gaming makes people peculiar? I drift into this difficult philosophical territory in memory of Chen Rong-Yu, a 23-year-old gamer in New Taipei, Taiwan. He died while gaming in an Internet cafe. And, well, according to news agency AFP, no one realized for up to nine hours. AFP has it that the young gentleman was identified as mortified by a waitress who must have wondered why he'd been sitting there motionless. In truth, there is no way of knowing just how long he had actually been dead. No one can be sure when he emitted his final breath. And yet, one might imagine that the actual act of dying might have attracted a soupcon of attention. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted February 6, 2012 Report Share Posted February 6, 2012 komentar na link sa BluesNews-a "Not like he was the worst smelling guy in there…" jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted February 6, 2012 Report Share Posted February 6, 2012 sinoc sam bio sa drustvom na ski stazi, poneli veliki najlon, i opsta ludnica. Vrhunsko sankanje je gore. :D Od jutros opet po doktorima, uzimao briseve, radio rengen sinusa... popodne opet u dom zdravlja na opstu praksu, jer mi trebaju uputi za alergologa, endokrinologa i pulmologa. Do jaja. sankaš se a imaš problema sa sinusima? ccc šta bi ti majka rekla na to Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted February 6, 2012 Report Share Posted February 6, 2012 brate, kao akasemski gradjanin stvarno bi morao da znaš padeže this sankaš se a imaš problema sa sinusima? ccc šta bi ti majka rekla na to pa sanka se, ne smrce kokain! "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted February 6, 2012 Report Share Posted February 6, 2012 Dera budala, nisam siguran samo da li je trol ili je odista totalno izlapeo čovek koji bruka i sebe i Srbe i istoriju kao profesiju. Sta, sad svi koji ne gutaju eksere su budale !!! Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted February 6, 2012 Report Share Posted February 6, 2012 sankaš se a imaš problema sa sinusima? ccc šta bi ti majka rekla na to nemam probleme sa sinusima, ali mi je ovaj doktor rekao da ih snimi iz predostroznosti. Isto kao sto treba da idem kod alergologa, endokrinologa i pulmologa. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 6, 2012 Report Share Posted February 6, 2012 nemam probleme sa sinusima, ali mi je ovaj doktor rekao da ih snimi iz predostroznosti. Isto kao sto treba da idem kod alergologa, endokrinologa i pulmologa. :D u prevodu da im svima ostavis po 50dinki za participaciju ili kako se to vec zove... lopovcine, mamaru im jebem raspalu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted February 6, 2012 Report Share Posted February 6, 2012 e jebiga sad ako je 50 din tu problem :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 6, 2012 Report Share Posted February 6, 2012 50 tamo 50 vamo... ali vise je princip u pitanju, jebem im mamaru lopovsku da im jebem neradnicku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 6, 2012 Report Share Posted February 6, 2012 pa realno, ima tu nečega. zbog čega bi plaćao participaciju za nešto što već kao imaš u okviru obaveznog zdravstvenog koje takođe plaćaš. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 6, 2012 Report Share Posted February 6, 2012 naravno a pazi jos ovaj bezobrazluk, morao sam da platim 500din 10 terapija sto sam imao u sklopu oporavka od povrede. sto bi placao nesto ako imam jebeno zdravstveno osiguranje? doduse, drugu turu, tj drugih 10 terapija nisam, ne znam ni sam zasto... kao PLACENO JE PROSLI PUT NE PLACA SE DVA PUTA pa sto placam i prvi put mamu vam jebem lopovsku.... ali ne mogu da se svadjam, dosta mi je sto sam slusao one nenormalne penzionere.. koje njuske bog te jebo Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 6, 2012 Report Share Posted February 6, 2012 video u busu lika sa chikago buls kapom,ulepsao mi je jutro i dan :) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts