Lucky Posted March 6, 2012 Report Share Posted March 6, 2012 Ako neko zna nekog majstora ko bi pregledao Forda neka javi, ja sam nabasao na neke ali nije zgoreg da imamo više ljudi :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted March 6, 2012 Report Share Posted March 6, 2012 ma nema frke, ako zafali para gruja će da pošalje pismo polu robinsonu! :) inače taj taurus je brutalan, uzimajte što pre. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted March 6, 2012 Report Share Posted March 6, 2012 lale, jel' se uzima taunus? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 6, 2012 Report Share Posted March 6, 2012 osim ako nije neka zeza koju ne kapiram, da, idemo sa tom varijantom. videću sa dovlom da se ovih dana možda vidimo sa likom i da auto ode kod servisera tog, da ga ovaj oceni i proceni, kaže dal' to valja itd, i ako valja, zatvaramo dogovor što bi se reklo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted March 6, 2012 Report Share Posted March 6, 2012 nije zeza, hteo sam da potvrdim samo :) ako se uzima ovaj car od auta dizhem svoj ulog, al' to kad se vidimo :) taman da overim novu redakciju :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 6, 2012 Report Share Posted March 6, 2012 haha, dogovoreno :) videćemo, kažem, ako ga ne proda bajko u međuvremenu i ako servis kaže da je zadovoljavajućeg kvaliteta :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted March 6, 2012 Report Share Posted March 6, 2012 Ja ću Boletu lično da uručim. Možda ućarim i lapdance! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted March 6, 2012 Report Share Posted March 6, 2012 dajem 10e, pod uslovom da ne voze pijani dule i drogirani gruja i da sjebu auto posle prve voznje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 7, 2012 Report Share Posted March 7, 2012 posto sam ja prvi dao 20e,imam pravo da ulozim veto na tvoj ulog i isteram te iz cele price! Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted March 7, 2012 Author Report Share Posted March 7, 2012 Koliko ja znam, do sada niko nije dao pare :P Ako nekog zanima kako > pravac na prethodnu stranicu! Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted March 7, 2012 Report Share Posted March 7, 2012 nije dao pare Ugledaju se na lakija. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 7, 2012 Report Share Posted March 7, 2012 koma prljavi malinar! ko sto rekoh lakiju, pre nego sto se upustite u ovo imajte na umu i godisnje troskove za registraciju i odrzavanje, to nece biti bas mala suma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 7, 2012 Report Share Posted March 7, 2012 Pa ko'ko može da bude registracija i sve đuture? Ako se ne varam pošto je mator auto trebalo bi da ima neki popus' na cifru za registraciju, a 1.6 je motor, tako da je neki "prosek", šta ga znam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted March 7, 2012 Report Share Posted March 7, 2012 1.6 registracija je nekih 22k cini mi se ali zato sto je mator ide tehnicki pregled na svakih 6 meseci cini mi se ali lako se proveri sve to ja placam na racun, necu ga verovatno voziti nikad, ali eto podrzavam rur :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted March 7, 2012 Report Share Posted March 7, 2012 Pa ko'ko može da bude registracija i sve đuture? Ako se ne varam pošto je mator auto trebalo bi da ima neki popus' na cifru za registraciju, a 1.6 je motor, tako da je neki "prosek", šta ga znam. 1.300 do 1.600 ccm / 4.110RSD Za putničke automobile i kombi vozila starosti 20 i više godina porez na upotrebu motornih vozila iznosi 20% od propisanog iznosa. Ne znam da li još neka cifra zavisi od starosti vozila.Poslednji put kad sam bio u MUP video sam detaljnu tabelu sa kubikažama i godištima. Najbolje je tamo pogledati, ali cifra od 22k mi je nerealno visoka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sekira Posted March 7, 2012 Report Share Posted March 7, 2012 Ukupni troskovi Vase polise osiguranja i taksi su: 15 060.85 dinara + provizija banke ili poste za svaku uplatnicu. sauce: KALKULATOR REGISTRACIJE VOZILA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted March 7, 2012 Report Share Posted March 7, 2012 pa zavisi i od konjaze al kao sto rekoh da se lako proveriti jbg znam da je iz firme jedan lik kukao da mu je registracija bila 21 nesto nesto za 1.6, al da ne lupam dalje proveriti se moze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted March 7, 2012 Report Share Posted March 7, 2012 Јел тај лик из фирме има ауто од двајс година? Мислим, дваес иљада је нормално за ''нормалан'' ауто. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted March 7, 2012 Report Share Posted March 7, 2012 ajde sad jebite me Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted March 7, 2012 Report Share Posted March 7, 2012 Не контам лол Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 7, 2012 Report Share Posted March 7, 2012 Pa tako sam ja računao, oko 150 evra godišnje da to dođe. Pomenuo mi je baš dovla (može i ovde da prenese) da zbog nekog retard zakona oldtimer nije ništa mlađe od '71 i da se već godinama čeka na izmenu tog zakona da bi oldtimeri postali i stariji automobili. Ne znam šta ih koči toliko, nije kao da se ovajde mnogo od tih matorih automobila, ok je da ne budu oldtimeri iz osamdesetih, tu golfova i juga koliko hoćeš :) ali ako nekad se promeni zakon a ford bude i dalje živ, onda se ne plaća registracija! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 7, 2012 Report Share Posted March 7, 2012 ne kontam ni ja,sta vam nije jasno,za "oldtajmere" ne ide regular cenovnik evo kali ga je gurnuo i u italic 1.300 do 1.600 ccm / 4.110RSD Za putničke automobile i kombi vozila starosti 20 i više godina porez na upotrebu motornih vozila iznosi 20% od propisanog iznosa. tih 20% mu dodje to od tih vasih 20 hiljada koje spominjete Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted March 7, 2012 Report Share Posted March 7, 2012 Па то сам сконто, зато и кажем Г-у да тај његов колега има новији ауто сигурно... Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sekira Posted March 7, 2012 Report Share Posted March 7, 2012 jeste vi normalni? postavio sam ja izracunatu cenu registracije i osiguranja izracunao sam u kalkulatoru AMSS-a i postavio link Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 7, 2012 Report Share Posted March 7, 2012 ma to je sve jasno, malo su se samo pogrešno razumeli dule i dži, ja više pominjem da je sranje da na auto iz '73 imaš samo 20% popusta zato što je na snazi neki matori zakon kojem auto koji ima 40 godina nije oldtimer :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts