Jump to content

RURomobil!

dovlagsi

Recommended Posts

stvarno ne treba nista vise stavljati od mjuze, ok je ovako. a ima uvek u sta pametnije da se ulaze, evo recimo, vozicemo ga kod majstora za karburator da ga malo čekira jer trenutno troši 19 (devetnaest) litara na 100 km. :)

inace napred ima samo tvitere, ne mogu zvucnici da stanu u vrata napred.

facebook.com/speed.rs

Ma meni je to i dalje sumnjivo sa tih 19 litara, mada ako ste merili, ne znači da nije.

Ajde daj taj kontakt majstora (ili bilo ko) za karburator, da to prvo odradimo i onda posle odmah da ide kod limara.

Evo ima dva proverena servisa/majstora:

http://www.navidiku.rs/firme/auto-servisi-beograd/karburator-servis-eco-motors

http://karburator.idsteam.co.rs/06Contact.html

facebook.com/speed.rs

Zaboravih juče da to podelim sa svima ovde...

Činjenica dana: Ruromobil je startniji u svakom režimu do 120 km/h od novog Fiata 500L 1,4 

Provozao sam juče jedan primerak... majko mila! Najsporiji automobil ikada. Eto, ako nekog zanima...

facebook.com/speed.rs

Ja sam vozio Astru s tim istim 1.4 90ks koji je bio i u Fiatu i fakat jeste trom kao mrtva kobila. Sad vidim da u 500l ima 95ks ali ne deluje mi da je neka razlika. Dzabe sto je auto sluzbeni kad ne ide :)

Ruromobil fakat lepo ubrzava na pocetku, a s druge strane je subjektivni efekat kao da polece avion :)

Heghlu'meH QaQ jajvam

1.4 90ks astra troši 11 litara, skoro kao Ruromobil kad mu se našteluje karburettor

1,4 Twinport astra ne troši 11 litara.

A, čekaj, čekaj, šta je ovo, Slučajni partneri? :) Kao - osoba A, predstavite se, pa otkrivamo uljeza :)

možda ovo progovara motorista iz mene ali [roflmao]

Pazi, ne poredim ga sad s motorom ili s sportskim automobilom, poredim s nekim entry level modernim benzincem. Koliko sam nasao na netu on ima obrtni momenat od 118Nm, dok ovaj 500l ima 127. A kad uzmemo u obzir podatak da je 500l 200kg tezi to je mamojebacko ubrzanje. Plus sto od auta staro skoro 40 godina ne ocekujes previse, a od novog ipak ocekujes, pa makar ga pravili i u Kragujevcu :)

Heghlu'meH QaQ jajvam

Važi eto troši. Iako je ja iamm 6 godina, prešao sa ovom mojom 105000, ti sigurno znaš bolje od mene. Eto... Troši 11 litara.

Moja Astra je bila 1.4 90ks. Kupljena nova, vozila keva, pa preuzeo ja, prešla čini mi se 80.000 pa smo je prodali, tako da ne verujem da je neki veliki feler bio. Ako ima dva tipa motora sa tom kubikažom i tom snagom, moj je gori, tvoj je bolji, život i priključenija.

Ovdashnji

P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI

:)

uf, pa hiljadu kuraca moze da se desi pa da i relativno nov auto troši mnogo više no očekivano.

tako da je ok da vas dvojica imate iste automobile i da su oni tako različiti ;) tj. tvoj nidžo nije valjao nešto ;) opel je to, tako da je to ok

facebook.com/speed.rs

ja sam obisao krug po kraju o/

verglao je duze nego sto se secam, al je upalio.. krenuo sam da vozim i suvise je trzao na gas za moj ukus.. posto sam bio u zurbi nisam imao vremena da ustanovim dal sam se suvise navikao na automatik ili je nesto sa rurmobilom bagovito. lepo mu stoje nove presvlake i tepih, muzika radi, diode se nisam setio da pogledam van auta.

ostavio sam neku kintu za limariju kad se bude radila ili sta je vec na redu.