ZerBah Posted April 16, 2012 Report Share Posted April 16, 2012 Nije frka, treba da dodjem tu u chetvrtak, probao bih auto za ovaj prvi vikend uz neki gathering ako bude bio. Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 16, 2012 Report Share Posted April 16, 2012 onda neka ostane ovaj datum koji rekoh Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 16, 2012 Report Share Posted April 16, 2012 e da, jel vozio neko auto na neku relaciju van grada...ako nije, onda cu verovatno da se provozam po bgu par dana, ne ide mi se bas samom za smederevo...jedino ako nece neki drugari na bleju u tvrdjavu pa posle da vrate kola u bg:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted April 16, 2012 Author Report Share Posted April 16, 2012 Nije niko vozio vangradsku turu za sada, ne bi bilo lose da se proba :) Mislim da ne bi trebalo da bude ikakvog problema, DOKLE GOD SE POSTUJE PRAVILNIK Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 16, 2012 Report Share Posted April 16, 2012 jos kad bi zamenili papucicu za gas i bog da nas vidi! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 16, 2012 Report Share Posted April 16, 2012 Bolje da sredite papučicu za kočenje da vas bog ne bi video Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 16, 2012 Report Share Posted April 16, 2012 pa bas zato i kazem:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted April 16, 2012 Report Share Posted April 16, 2012 Iz mog iskustva jednodnevne vožnje kola do Smedereva ide opušteno, još je to bilo pre ovog "tjuninga" :) Ne bih baš išao s njim do mora jer kapiram da bih crkao u vožnji, plus što nije nešto za preticanje, ali auto put, 80km/h i idealno... Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted April 16, 2012 Author Report Share Posted April 16, 2012 Iz mog iskustva jednodnevne vožnje kola do Smedereva ide opušteno, još je to bilo pre ovog "tjuninga" :) Ne bih baš išao s njim do mora jer kapiram da bih crkao u vožnji, plus što nije nešto za preticanje, ali auto put, 80km/h i idealno... E vidis, 10 km posle te tvoje voznje meni je pukao mali kais i lamela se skoro skroz odvojila od zamajca. Ako ti je tada auto bio dobar, onda ces sad uzivati kad ga budes vozio. :) Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted April 16, 2012 Author Report Share Posted April 16, 2012 topik u vezi sa brendiranjem RURomobila je ovde: http://forum.klanrur.rs/index.php?showtopic=234923686 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted April 17, 2012 Report Share Posted April 17, 2012 Upišite me za 1.5. i 2.5. da ga najzad isprobam :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 18, 2012 Report Share Posted April 18, 2012 E da, 21. aprila je maraton, ne znam sad koliko je zgodno nalaženje u redakciji tad pošto je baš blizu rute maratona, mada bi trebalo da do 15-16h sve već bude gotovo. Hoćete da probamo da se organizujemo za nedelju? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRA Posted April 18, 2012 Report Share Posted April 18, 2012 22. je maraton Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 18, 2012 Report Share Posted April 18, 2012 ja bio ubeđen da sam video da je 21. ništa, hoćete da onda ostavimo taj 21. kao datum nalaženja? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted April 18, 2012 Report Share Posted April 18, 2012 meni odlicno odgovara, samo u koje vreme? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted April 18, 2012 Report Share Posted April 18, 2012 ja bio ubeđen da sam video da je 21. То је био првобитан датум, али пре једно 15-ак дана су померили за 22., не знам из којих разлога. Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted April 18, 2012 Report Share Posted April 18, 2012 (edited) 21.04. mi je bolji, poshto je 22.04. rodjendan sinu, tako da cu biti u frci :) Edited April 18, 2012 by ZerBah Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 18, 2012 Report Share Posted April 18, 2012 Pa šta ga znam, možemo 21.04. recimo ili već od 12h na primer ili posle 15h na primer, ne znam sad ako duže spavate subotom i tako to, onda 15h, ako ne može već od podneva. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted April 18, 2012 Report Share Posted April 18, 2012 21. verovatno necu moci da dodjem taj dan ce mi biti prebukiran. Ako se na kraju organizujete okacite ovde neki zapisnik sa zasedanja :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 19, 2012 Report Share Posted April 19, 2012 ja radim ovu subotu tako da ne racunajte da cu svracati Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 19, 2012 Report Share Posted April 19, 2012 ja ovog vikenda isto ne mogu, sledećeg bih već mogao, pa taman posle da kola ostanu kod mene :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 20, 2012 Report Share Posted April 20, 2012 jel postoji neka mogucnost da ja uzmem kola posle srbe,na 2-3 dana?:)Em je radna nedelja,em koliko vidim niko se nije prijavio za taj termin? Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 20, 2012 Report Share Posted April 20, 2012 OK, ondaK ćemo okupljanje sledećeg vikenda, a ovog neka mi se samo jave Srba/Zwerko da sutra već organizujemo primopredaju ključeva u redakciji. Ako se ne varam tako ide po ovom "planu". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted April 21, 2012 Report Share Posted April 21, 2012 Добио сам ванрурну дојаву да је виђен покварени наранџасти таунус, јел смо то ми? Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted April 21, 2012 Report Share Posted April 21, 2012 Gde? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts