Jump to content

RURomobil!

dovlagsi

Recommended Posts

drugovi, prelaziću most danas pa možda svratim i ja, iako sam već proveo vreme sa ruromobilom. postoji mogućnost da ne stignem na vreme, doduše, nemojte me čekati ili nešto, ako dođem došao sam :)

Kad će moći sledeći put da se sedne za volan?

Ako ti ne treba "publika" može kad god hoćeš, pošto je ključ u redakciji, tako da od 10 do 17h svrneš i voziš se, kola su isto kod redakcije. Samo se eventualno najaviš da vidiš da ih neko nije "ćapio". Tipa Dule uzeo da ide da muva maloletnice po smederevu i to.

vidi ga lale sto fura bidzu

da mogu da se odbranim od kojota! :)

Uzeo sam danas da malo provozam i ono utisci su mega pozitivni, par zapažanja:

- Kad sam ga upalio wauuu, prvo sam mislio da je otišao auspuh, onda sam mislio da je to onaj Remus pozadi, a onda mi je Laki objasnio da je to zapravo to - tako se čuje motor. Koji filing... Još kad kreneš da pičiš ulicama, ono niko ne ostaje ravnodušan. Parkiranje je veliki problem, preznojio sam se k'o prase. Generalno je mnogo bolji filing na otvorenom putu nego u stani-kreni vožnji po gradu, jebiga nije baš toliko sofisticiran.

- Svakako moramo sedište da namestimo, nije problem za ove veće jer kapiram da njih pojas drži u mestu, problem je za nas kraće, jer se pola vremena privlačim do volana ili jedva vatam papučice nogama :) Ako treba ja kao "shorty" finansiram tu opravku :)

- Zašto niko ne reče da ima onaj old-school sistem spuštanja sedišta, tj obaranja istih, gde možeš samo da povučeš polugu i oboriš ih skroz, mislim za namene za koje je ovaj auto kupovan to je ključna stvar!

- Muziku nisam siguran da li ima potrebe ugrađivati, da li će se uopšte čuti :) Jedino ono za kruzing po kraju i lovljenje maloletnica :)

- Treba videti ako neko zna nekog dobrog limara/lakirera, da li može da se lako oprave ona spoljašnja oštećenja na farbi, čisto zato što odlično izgleda, pa da ne krene rdja da se širi (mada se ja ne razumem baš u to).

- I možda ne bi bilo loše da se sredi pokazivač za benzin, kapiram da je bilo goriva i ja sam sipao posle, ali ono nezgodno je kad voziš da negde ostaneš :)

Sve u svemu vrh pazar!

E da, i kad sam posle RURmobila seo u svoj auto imao sam osećaj kao da sam seo u autić iz luna parka :)

Edited by Zwerko

Heghlu'meH QaQ jajvam

za farbu i rdju bolje nista da se ne cacka ako ne krene da se sjebava... pa dogodine full farbanje i limarski radovi, posto mora ceo deo da se sredjuje i farba, jeftinije ispadne sve komplet

za sine treba da se izvadi sediste i pogleda, mozda je neka glupost u pitanju

ja mozda svratim u sredu oko 12-1, dajte broj redakcije na PM da okrenem prvo, mora makar krug po kraju da se overi.. pa ili za vikend ako se skupimo, ili neki dan da capim i provozam malog prdonju po gradu, da vidim dal mu se svidja

Broj redakcije je 060 KLANRUR :) ali pozovi Nenada najbolje je, njegov mob imaš.

Za sređivanje rđe najproblematičnije je krilo, možda i jedino koje je postradalo sa gornje strane a krilo smo dobili kao rezervni deo tako da ga "samo" treba zameniti i prefarbati.

Ostalo se sve slažem sa Zwerkom :)

Farbanje celog automobila onom farbom je oko 600 evra, bez sredjivanja rdje. Perl-efekt boja jbg. Evo, nek Zwerko kaze koliko takva boja kosta kao dodatna doplata za Focus RS npr. :)

@Junkie: Moguce da ce auto biti tad kod mene, reci dal ti odg neki drugi termin (sreda uvece pa dalje do kraja vremena:) ili da se ja nesto pretumbavam.

facebook.com/speed.rs