Jump to content

Koliko je ziva iz toplomera opasna?

Recommended Posts

Требало би да је баш готивно отровна. Са друге стране, ја сам то разбио као клинац, дрндо по прстима, покушавао да подигнем, заборавио да оперем руке, гуро прсте у уста и слично и ништа ми није било:)

:tf:

edit: preduhitrilo me 20 ludi koliko vidim :(

Edited by leisure

i ja sam lomio takodje, isto kao i mohi, upaljacem grejao :-D

mada kasnije sam usavrsio sa vrucom vodom :-D

i ja sam lomio takodje, isto kao i mohi, upaljacem grejao :-D

mada kasnije sam usavrsio sa vrucom vodom :-D

There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be.

Realno gledano ako uzmes na papir sve prisutne koji su se javili da su razbili toplomer i da im nista nije bilo, odgovor je vise nego ocigledan. Sve go ludak do ludaka. Kad vas budu iskopavali ima da tvrde kako se narod generacijski trovao zivom i da je to najverovatnije uzrok nestanka naroda sa ovih prostora. :D

Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje.

zapravo dragi moji!

ni caj ni upaljac (jebote upaljac, glupi mohi LOL)!

Ja sam trljao toplomer o pidzamu ili potkosulju i doziranjem trenja i pritiskanja mogao sma da cinculiram kolko da nateram temperaturu!

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Реално не можеш да је ухватиш, много је чудна стварчица, да није отровна, игро би се сваки дан с њом:) Не мош се пореди ни са којом другом материјом коју знам.

+1 :D

i ja se secam da sam slomila toplomer i da je bas izgledalo lepo, u kuglicama se sama ziva pela na gore :D

nikad nisam folirala da sam bolesna, keva mi je bila u fazonu 'ako ti se ne ide u skolu nemoj da ides' mada nisam ni to zloupotrebljavala

oO