Elvis J. Kurtovic Posted February 16, 2012 Report Share Posted February 16, 2012 Ја сам чуо да имаш добре асистенције :) Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 16, 2012 Report Share Posted February 16, 2012 to mozda na basketu, kosarku ne znam da igram Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted February 16, 2012 Report Share Posted February 16, 2012 onda si ko kalderon Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 16, 2012 Report Share Posted February 16, 2012 (edited) kevin lav na takmicenju u sutiranju trojki NBA,WHY U NO HAVE SENSE Edited February 16, 2012 by gruja Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
C Y N I C Posted February 16, 2012 Report Share Posted February 16, 2012 Ajde to jos i da progutam, ali dunk contest ucesnici ... Derrick Williams, Paul George, Iman Shumpert , Chase Budinger znaci bice najbednije do sada! Quote "I think that gay marriage should be between a man and a woman." Arnold Schwarzenegger Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted February 16, 2012 Report Share Posted February 16, 2012 pa sad, slam dunk je odavno postao jako bedan tako da nemam apsolutno nikakva ocekivanja @grujo love osvaja! (ako stigne da izbaci sve lopte ;D) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted February 16, 2012 Report Share Posted February 16, 2012 Mene samo interesuje na kakvo zlato i ostala sranja je batica iz huda potrosio 855 milki http://sport.blic.rs/Kosarka/NBA/210313/Nekadasnja-zvezda-NBA-lige-Alen-Ajverson-bankrotirao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 16, 2012 Report Share Posted February 16, 2012 isto kao i Antoine Walker, koji je takođe uzimao mega keš Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted February 16, 2012 Report Share Posted February 16, 2012 Glupi crnci !:D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted February 16, 2012 Report Share Posted February 16, 2012 Kalimero rasista ! na sud ! Quote There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 16, 2012 Report Share Posted February 16, 2012 isto kao i majk tajson! nego,shuki,anderson lagano osvaja to lazno takmicenje krilnih centara u sutiranju trojki Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted February 16, 2012 Report Share Posted February 16, 2012 jbte ja tek sad vidim ko je anderson :D uopste nisam povezivao ime sa likom. Ne bi mi smetalo ni on da pobedi :D ovo barem meni, nikad nece dosadati Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
C Y N I C Posted February 16, 2012 Report Share Posted February 16, 2012 Isto shoocky :D Znaci bog kucanja! Ima ona prica kad su kao ukinuli 98 turnir u kucanju, jer se sve ponavljalo do tada posle jordana, wilkinsa i ekipe, i vince zamoli celnike lige, kao ima nesto do sada nevidjeno da ponudi, dodje opere sve redom i onda su kao rekli da vise nikada nece ukinuti dunk contest :) Posle 2000te, jedino richardson i mozda jr smith sa onim jednim kucanjem su po meni doneli nesto novo, ovo ostalo je sve tuga, i nema naznaka i da ce biti bolje u narednom periodu... Btw, nije NBA, ali iz and1 ekipe Taurian Fontenette (aka "Air up there") je isto kralj :D Quote "I think that gay marriage should be between a man and a woman." Arnold Schwarzenegger Link to comment Share on other sites More sharing options...
marks Posted February 16, 2012 Report Share Posted February 16, 2012 derrick williams osvaja kucanja, ryan anderson trojke.. jbt dal shampert uchestvuje, lik jedva zakucava :D a ovamo k. love, bozhe me sachuvaj.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted February 21, 2012 Report Share Posted February 21, 2012 http://sport.blic.rs/Kosarka/NBA/210505/Zakucavanje-Srbina-na-ESPN-top-10-video Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted February 24, 2012 Author Report Share Posted February 24, 2012 (edited) http://sport.blic.rs/Kosarka/NBA/210505/Zakucavanje-Srbina-na-ESPN-top-10-video ffs trazim ovaj klip od kad je izaso. Drazena znam od pre dve godine, kada je zavrsio freshmen godinu trenirali smo zajedno 2-3 nedelje. On me je i zainteresovao za celu tu pricu oko koledz kosarke. I vidim taj dan okacio na fb da je upao u top ten na ESPN-u sto veliki uspeh jer oni na tu listu stavljaju top10 tog dana iz celog sveta i svih sportova. Jeste da su uglavno potezi sa teritorije USA ali velika je konkurencija. Svaka cast @ajverson Looool. Tako ti je to kad iz kanalizacije dodjes do tako velikog bogatstva Edited February 24, 2012 by moyo Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted February 25, 2012 Author Report Share Posted February 25, 2012 evo jos malo da smaram sa mojom koledz kosarkom Poslednjih mesec dana nisam usao minut u igru i konacno me ubaci trener. Pormasio 2 zicera kao pocetnik, popizdeo sam bio. I konacno na kraju imao neki crapy dunk ali masa se odusevila tako da sam sad cool http://www.ihigh.com/easternwyoming/broadcast_209149.html?silverlight=1 premotati na ~1:55:45 Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted February 25, 2012 Report Share Posted February 25, 2012 ni prosli put , a ni sada nece da pusti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted February 25, 2012 Author Report Share Posted February 25, 2012 izgleda nemash taj addon/plugin ili sta vec. Mislim da je silverlight upitanju Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted February 25, 2012 Report Share Posted February 25, 2012 evo ga, radi lepo, lepo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted February 26, 2012 Report Share Posted February 26, 2012 haha kevin lov pobedio u sutiranju trojki :D::D: Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted February 26, 2012 Report Share Posted February 26, 2012 Najjaci onaj belac sto kuca sa povezom na ocima :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted February 26, 2012 Report Share Posted February 26, 2012 smor u sustini :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted February 26, 2012 Report Share Posted February 26, 2012 Svidelo mi se kucanje Paul Georgea sa pipanjem table i kucanjem na suprotnoj strani. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 26, 2012 Report Share Posted February 26, 2012 evo jos malo da smaram sa mojom koledz kosarkom Poslednjih mesec dana nisam usao minut u igru i konacno me ubaci trener. Pormasio 2 zicera kao pocetnik, popizdeo sam bio. I konacno na kraju imao neki crapy dunk ali masa se odusevila tako da sam sad cool http://www.ihigh.com/easternwyoming/broadcast_209149.html?silverlight=1 premotati na ~1:55:45 NJCAA je liga ispod NCAA ili ja nešto dobro ne kapiram? I što se mene tiče, kači što više klipova i vesti i sl Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts