Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

bus plus jaoming

aco, reci kevi da se od duvanja spava i da ne sluša reportaže o drogerašima na beogradskoj hronici

Pa počela je da me smara "odakle da si ti toliko umoran odjednom" i ostale fore.Spava mi se baš baš, ali kad legnem nikako da zaspim :c

Kapiram da ću večeras u krevet oko 7 ujutru i spavaću do 17h \o,

"When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful".

"Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power".

Superbia in Proelio

Чека ме преподне пуно свакаквих јебавања по граду, мада нисам тако мрзовољан, као иначе када треба да завршавам тако неке глупости.

Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac.

Pa počela je da me smara "odakle da si ti toliko umoran odjednom" i ostale fore.

Можеш да је тролујеш са "а како ти знаш те форе" и слично, можда чак и будеш у праву.

the wire najbolja serija ikad napravljena.

edit - lol @ postcount :D

^ this, upravo se zavrsi :(

Опуштено, пауза од годину дана направи довољан сетбек, те може изнова да се гледа са уживањем и дивљењем, можда чак и већим.

Pa počela je da me smara "odakle da si ti toliko umoran odjednom" i ostale fore.

ta retardirana bockanja koja ne vode nicemu su najgora

ja sam u takvim situacijama uvek namerno govorio istinu pa mi odgovori sa 'vladimire nemoj da si bezobrazan' jer misli da se zajebavam

"The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too"

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...