Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

Juče je bilo apsolutno sjajno u Novom Sadu, svako ko je nastupio otkinuo je. Goblini, Ritam Nereda, Eyesburn, Sunshine, Zbogom Brus Li, Partibrejkersi... Jedini minus ide pederima organizatorima koji su zaključali izvore vode, i istu prodavali po 100 dinara flašica, a biološki je nemoguće da čovek onoliko sati šutke, skakanja, igranja i cirkanja izdrži bez da bar 2-3 litra vode popije. Uspeo sam i pantalone da pocepam u šutki, po sred jajca rupa od 15 centima :D

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

Ја возио швецу и три њене другарице до Инђије, а једну назад у повратку за БГ херп дерп, па су онда наставили у својој режији, ал ја нисам тео дидем, мрзело ме, не могу више да се шутирам са скинсима, ако будем отишао на неки концерт, има да седим и да тапшем!

Е да, нисам.

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

ако будем отишао на неки концерт, има да седим и да тапшем!

[roflmao]

Иначе купио сам IP.Board форум и сад утврђујемо који скин да узмемо и то би било то.

Ако неко зна неки добар сајт где се продају добри скинови поред скинбокса и ипбфорумскинса нека јави :)

Је л' је овај РУР дарк скин кастом мејд?

• Downvote (-1) 1

Got some minuses for free?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...