Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

Ајде када већ препоручујете, интересује ме шта бих могао да узмем за до 200 јура? Последњи пут када сам био у току са мониторима је у време мењања стандарда са 17 на 19 инча.

Al brate trebaće ti i nova grafička... pa ćeš onda videti da je suviše glasna, pa ćeš kupiti novo kućište, pa ti ni to neće pomoći, pa ćeš uzeti onda neki aftermarket VGA cooler...

Ništa ja tu ne bi dir'o :tf:

Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem

Opet ista prica, legnem i nikako da zaspim stim sto mi je veceras srce lupalo ko ludo..

Dobro jutro i guess

"When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful".

"Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power".

Superbia in Proelio

Ja sam kao prava sredovečna gospođa sinoć zaspao uz knjigu u tipa pola jedanes' ... to naravno nije dobro jer će mi se danas čitav dan spavati, kad tako "prespavam".

Takođe, iako "Srbija nije počela da radi" tj. nije još prošla srpska nova kad će se svi vratiti na pos'o, ne mogu a da ne primetim da je gužva kod sajma nestala otvaranjem novog mosta. Ne znam kako je na njemu konkretno, ali pored sajma sada lagano može da se piči u oba pravca u špicu.

Kad malo bolje razmislim, ja ne pamtim kad sam poslednji put lepo spavao. Uvek sanjam neka sranja, konstantno se budim, hladno mi je, toplo mi je, ne valja mi jastuk, cak i kad treba da ustanem u 11 i navijem sat, stalno se budim misleci da cu da se uspavam i zakasnim. I posle me ljudi pitaju zasto imam tolike podocnjake, pa nije ni cudo.

2ch4bup.jpg

Pa to je zato što dugo spavaš. Probaj da se nateraš da spavaš 6 sati nekoliko dana za redom i posle ti se više neće toliko spavati.

A ti leško, nemam pojma, možda ti ne odgovara jastuk :)

A ti togfu, nemoj da ti je palo napamet da se reklamiraš!

Можда је од напетости, мораш да пробаш да се опустиш, колико је год могуће, фазон, попиј шољицу млека пре спавања или већ нешто тако. Или имаш неки проблем који ти делује нерешиво, у том случају се вероватно нећеш искулирати док се то не разреши.

Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...