nickwood Posted July 13, 2012 Report Share Posted July 13, 2012 Ko je veceras na djavi nek se javi, da rejvujemo! Srešćemo se mi uživo! Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted July 13, 2012 Report Share Posted July 13, 2012 Kad-tad! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted July 13, 2012 Report Share Posted July 13, 2012 i dobija se pola litre piva ako se ne varam. na papiru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted July 13, 2012 Report Share Posted July 13, 2012 pa kako sa papira da piješ jesu normalni oni ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 13, 2012 Report Share Posted July 13, 2012 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted July 13, 2012 Report Share Posted July 13, 2012 gde se srecemo uzivo nocas RURovci? ja predlazem mts Arcade chill zone nema prikladnijeg mesta za okupljanje RUR mase Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted July 13, 2012 Report Share Posted July 13, 2012 krecem sa ovim rur dogovaranjem tek sutra, pa ne znam da ti kazem! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 13, 2012 Report Share Posted July 13, 2012 na exitu se ne dobija 0,5l piva od 2003. :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted July 13, 2012 Report Share Posted July 13, 2012 nasao sam kod nekog lika vaucere za preostala 2 dana po ceni od 4k dva komada ili jedan za 2500 ako neko hoce da preuzme od lika u bgu, pa da se nadjemo u nsu, bilo bi do jaja :D onda bih ostao i nedelju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted July 13, 2012 Report Share Posted July 13, 2012 verovatno hoću ja. je l' znaš lika ili je preko oglasa? obzirom da se sad valjaju ti vaučeri koji se štampaju gajbi, ne bih da nas zajebe :D Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted July 13, 2012 Report Share Posted July 13, 2012 ne znam lika dao mi je broj fona, mozemo posle da ga navatamo :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 14, 2012 Report Share Posted July 14, 2012 Vaučeri izgledaju dosta "profi" i kao novčanice, imaju u žig i neke "reljefe" tako da bi trebalo da lako provalite na licu mesta da li je fejk ili nije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted July 14, 2012 Report Share Posted July 14, 2012 prethodne dve godine si vaučere dobijao na mail pa si štampao gajbi. je l' se promenilo nešto, obzirom da pominješ žig i reljefe? ako neko ima vaučer neka stavi sliku, čisto da znam kako izgleda :D Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 14, 2012 Report Share Posted July 14, 2012 E pa ne znam za te putem maila. Ja sam kupovao neke i stigli su mi "hardcopy" onako kao karta za neki koncert, koja ima neki žig itd. Ako i dalje ima to preko neta, onda si u pravu, može neko da vam podvali :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted July 14, 2012 Report Share Posted July 14, 2012 imao sam vaucer, prodao ga za 6k jer mi nije trebalo za sve dane drugarica je dobila na mail, istampala i to je to Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted July 14, 2012 Report Share Posted July 14, 2012 Ja bih vam toplo preporucio da ne idete na exit uopste ove godine ono je toliki raspad da ja nemam reci, u 2 ujutru arena polu prazna, main stage isto prazan prazan, nikad manje ljudi nisam video svih ovih godina Raspada se exit definitivno ja cu jos u nedelju didem izvrtim svoje i to je to, nema vise svrhe ici ako nesto ne promene Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted July 14, 2012 Author Report Share Posted July 14, 2012 manje je ljudi realno, ali po meni taman :) sigurno ne zelis guzvu kao na geti :) Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted July 14, 2012 Report Share Posted July 14, 2012 Ako neko hoce veceras prije exita neka dodje na fontanu kod domova na bleju bice piva droge kurvi i svega sto ne treba da bude a i upoznacete mene tako da je to win win Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted July 14, 2012 Report Share Posted July 14, 2012 064 4100010 , javite se veceras, da se nadjemo kod mts arcade chill zone Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted July 14, 2012 Report Share Posted July 14, 2012 Umri egzite umri. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted July 14, 2012 Report Share Posted July 14, 2012 Main stage oko 02h? :/ I recite mi molim vas ima li ljudi na hns-u? pošto sam čuo da je baš ono raspad i prazno, i drago mi što je tako, kad dovode hipsteri svoje neke izvođače za koje su čuli samo oni i njihovi drugari. Realno prsnuće EXIT za par godina skroz, i to zbog toga što su suviše postali britanski festival, samo što ih sada i britanci napuštaju polako, tj. sada imaju svoje festivale u Hrvatskoj (outlook, hideout, dimensions, možda ima još koji). Kada kažem "imaju svoje", to je zaista tako, skroz britanka orga, bukvalno kao da su samo iznajmili deo Hrvatske na par dana. I zašto bi onda dolazili na EXIT? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted July 14, 2012 Report Share Posted July 14, 2012 Ja sam čuo da je i exit u britanskoj organizaciji, možda kenjaju ljudi. Al' stvarno, ko im jebe mater. Poslednji put exit je bio onaj 2009. godine, posle toga su naglo počeli da se pederišu sa ovim narukvicama i line up-om. Iskreno, smor je što propada tako velika stvar za jednu Srbiju, al' šta da se radi kad su mamlazi. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted July 14, 2012 Author Report Share Posted July 14, 2012 stranaca nikad manje Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted July 14, 2012 Report Share Posted July 14, 2012 Ja sam čuo da je i exit u britanskoj organizaciji, možda kenjaju ljudi. Al' stvarno, ko im jebe mater. Poslednji put exit je bio onaj 2009. godine, posle toga su naglo počeli da se pederišu sa ovim narukvicama i line up-om. Iskreno, smor je što propada tako velika stvar za jednu Srbiju, al' šta da se radi kad su mamlazi. yup, prodali ga nashi pre par godina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted July 14, 2012 Report Share Posted July 14, 2012 (edited) Iz prve ruke znam da je stranaca nikad manje, smestaji su polu popunjeni, mozda je kamp pun, ali je izostao taj neki visi srednji sloj koji kesira hotele i dobre privatne smestaje i preko dana trosi brdo para u kaficima i restoranima. Kad se setim 2009-e, uzeo sam oko 2k samo na izdavanje stanova, van mojih apartmana, dobro to je bilo bas user, ali samo 3 godine kasnije ni jedan smestaj nije skroz popunjen i to po mnogo snizenim cenama u odnosu na pre par godin.? Evidentan pad. Atmosfera u gradu je takodje totalno drukcija, nema osecaja da je exit. E sada, ne znam gde tacno failuju (osim ociglednog - izvodjaci). Osim toga jedina sledeca pretpostavka je marketing ka inostranstvu. Takodje mislim da treba nekako osveziti exit, dosta godina je prilicno isti, e sad kako, nemam pojma. Ne razumem se toliko u sve pravce muzike koji su na exitu, ali imam utisak da dovode ljude koji su bili popularni pre 20 godina i one koji ce postati popularni za recimo 5 godina. Ok, ovaj Avici koliko sam izvalio od ljudi je sada mega popularan, ovih godina. subjektivna misao, nevezano za temu: Recimo Gunsi, jebote pa ja se secam kada sam stekao pare u osnovnoj/srednjoj da kupujem njihove original cd-ove, nisam uzinao mesecima samo zbog toga, sve pesme napamet znam, tripovao sam se i da sviram gitaru neko vreme (:D), ali necu sada ici na ove Gunse, nekako sam u fazonu kada nisam video na vreme to sto sam trebao, necu sada ici na neku bledu senku necega sto mi je bilo tako idealno. Edited July 14, 2012 by Longleyy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts