Jump to content

EXIT 2012

sinister

Recommended Posts

Ja bih vam toplo preporucio da ne idete na exit uopste ove godine

ono je toliki raspad da ja nemam reci, u 2 ujutru arena polu prazna, main stage isto prazan prazan, nikad manje ljudi nisam video svih ovih godina

Raspada se exit definitivno

ja cu jos u nedelju didem izvrtim svoje i to je to, nema vise svrhe ici ako nesto ne promene

Main stage oko 02h? :/

iyMcT.jpg

I recite mi molim vas ima li ljudi na hns-u? pošto sam čuo da je baš ono raspad i prazno, i drago mi što je tako, kad dovode hipsteri svoje neke izvođače za koje su čuli samo oni i njihovi drugari.

Realno prsnuće EXIT za par godina skroz, i to zbog toga što su suviše postali britanski festival, samo što ih sada i britanci napuštaju polako, tj. sada imaju svoje festivale u Hrvatskoj (outlook, hideout, dimensions, možda ima još koji). Kada kažem "imaju svoje", to je zaista tako, skroz britanka orga, bukvalno kao da su samo iznajmili deo Hrvatske na par dana. I zašto bi onda dolazili na EXIT?

Ja sam čuo da je i exit u britanskoj organizaciji, možda kenjaju ljudi.

Al' stvarno, ko im jebe mater. Poslednji put exit je bio onaj 2009. godine, posle toga su naglo počeli da se pederišu sa ovim narukvicama i line up-om. Iskreno, smor je što propada tako velika stvar za jednu Srbiju, al' šta da se radi kad su mamlazi.

Novi forum smrdi

3do1AEy.pngyxHzIOp.png

Ja sam čuo da je i exit u britanskoj organizaciji, možda kenjaju ljudi.

Al' stvarno, ko im jebe mater. Poslednji put exit je bio onaj 2009. godine, posle toga su naglo počeli da se pederišu sa ovim narukvicama i line up-om. Iskreno, smor je što propada tako velika stvar za jednu Srbiju, al' šta da se radi kad su mamlazi.

yup, prodali ga nashi pre par godina

Iz prve ruke znam da je stranaca nikad manje, smestaji su polu popunjeni, mozda je kamp pun, ali je izostao taj neki visi srednji sloj koji kesira hotele i dobre privatne smestaje i preko dana trosi brdo para u kaficima i restoranima.

Kad se setim 2009-e, uzeo sam oko 2k samo na izdavanje stanova, van mojih apartmana, dobro to je bilo bas user, ali samo 3 godine kasnije ni jedan smestaj nije skroz popunjen i to po mnogo snizenim cenama u odnosu na pre par godin.? Evidentan pad.

Atmosfera u gradu je takodje totalno drukcija, nema osecaja da je exit.

E sada, ne znam gde tacno failuju (osim ociglednog - izvodjaci). Osim toga jedina sledeca pretpostavka je marketing ka inostranstvu. Takodje mislim da treba nekako osveziti exit, dosta godina je prilicno isti, e sad kako, nemam pojma.

Ne razumem se toliko u sve pravce muzike koji su na exitu, ali imam utisak da dovode ljude koji su bili popularni pre 20 godina i one koji ce postati popularni za recimo 5 godina. Ok, ovaj Avici koliko sam izvalio od ljudi je sada mega popularan, ovih godina.

subjektivna misao, nevezano za temu:

Recimo Gunsi, jebote pa ja se secam kada sam stekao pare u osnovnoj/srednjoj da kupujem njihove original cd-ove, nisam uzinao mesecima samo zbog toga, sve pesme napamet znam, tripovao sam se i da sviram gitaru neko vreme (:D), ali necu sada ici na ove Gunse, nekako sam u fazonu kada nisam video na vreme to sto sam trebao, necu sada ici na neku bledu senku necega sto mi je bilo tako idealno.

Edited by Longleyy