Jump to content

zanimljive slike

Guest

Recommended Posts

Ја уопште не тролујем, ја сам сигуран да нису били. А ''пффффф ма јесте'' контра аргументе не признајем, Даки, тако да, шта да ти кажем...

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Брате људи, Даки је мастер трол који оће да боцка разне људе около, њему сам одговорио и то је то, нећемо сад ваљда да причамо о слетањима на Месец:) Мислим, ја нећу, ето нек буде да немам аргументе, фор д сејк оф ит:)

Будите мало опрезнији с Дакијима, мислим, погледајте му формулацију поста, тотални бејтинг...

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Ја уопште не тролујем, ја сам сигуран да нису били. А ''пффффф ма јесте'' контра аргументе не признајем, Даки, тако да, шта да ти кажем...

ej, da nisu bili prvi bi rusi rekli fejk, rusi koji su imali i koji imaju spijune po celoj usa, zatim satelte, radare i sl, rekli bi: ne nista nije napustilo zemljinu atmosferu i sl.. ma...

"Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic

ej, da nisu bili prvi bi rusi rekli fejk, rusi koji su imali i koji imaju spijune po celoj usa, zatim satelte, radare i sl, rekli bi: ne nista nije napustilo zemljinu atmosferu i sl.. ma...

Šta ako su Rusi i Amerikanci zajedno sproveli prevaru zvanu "svemirska trka" da izvuku pare u fond MMF, NVO i NBA?

397115_369147226433876_195751020440165_1831819_1467669876_n.jpg

Šta ako su Rusi i Amerikanci zajedno sproveli prevaru zvanu "svemirska trka" da izvuku pare u fond MMF, NVO i NBA?

397115_369147226433876_195751020440165_1831819_1467669876_n.jpg

Niko jos nije rekao da na drugoj slici nedostaje jedna riba sa leve strane? I vi ste mi neki masteri zavera, a ovo niste primetili? Pffff amateri :D

edit: Bolje? ;)

Edited by BarcaS take 2

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...