Jump to content

zanimljive slike


Guest

Recommended Posts

Слажем се.. Доолио је у праву, ситуација глупих Амера не може да се пореди са нашом. Не оправдавам повезивање спорта и тих ситуација, али Амери немају појма нити шта се десило нити због чега. Они не би знали ни на карти света да покажу где је Јапан, него док су мотали канале, јели хамбургере и пили дајет пепси, забаговао им је даљинац на пар секунди на Хистри ченелу, и онда су ту подсвесно чули да су Јапанци напали Перл харбор, и онда им њихова свемоћна држава бацила две атомке и убила неупоредиво већи број људи, и осакатила наредних ко зна колико генерација (вратили им, истом мером јелте). Њима је то остало тако у подсвести (није их интересовало да се мало више позабаве том тематиком, јер ипак има прегршт филмова и серија које се не смеју пропустити) и онда су разочарани поразом, одлучили да спомену тако нешто типа: "Бар смо им јебали мајку са атомкама", иако то нема никакве везе са том манифестацијом или спортом уопште и иако не постоји никаква нетрепељивост која се провлачи деценијам, вековим, чисто да би нешто рекли и мислили да су паметни.

Edited by strokan
Link to comment
Share on other sites

На скриншоту су у питању Амери.

Pa zato sam i napisao koliko je bolna istorija Hirošime za Japance, jer su oni na tapetu na tom skrinšotu.

није их интересовало да се мало више позабаве том тематиком

Kad bi ti znao koliko tek ovde narod ne interesuje da se malo više pozabavi nekom tematikom, neko isto tako sve uzimaju onako kako im se servira, pogotovo kad kad je istorija posredi, u koju se u Srbiji svi tradcionalnu "razumeju" .

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

Link to comment
Share on other sites

Који баксуз лик, ладно умрли Џексон, Ејми и Стив због њега.

Треба га изоловати да не убије још неког

Но сад улазим на фејсдрк, кад оно риба поставља ову фотку уз подругљив коментар за г-ђицу са постера

boze.jpg?1327093442

И онда одете на њене профил фотке и видите ово

166890_1795078285578_1498323377_32015563_3442851_n.jpg

И сад шта рећи, какву послуку порати?

Edited by strokan
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...