G!!! Posted April 5, 2019 Report Share Posted April 5, 2019 On 3/28/2019 at 10:53 AM, Jose Jimenez said: Stefan Kapičić u poslednjoj epizodi Love, Death + Robots :) o.O pa on snima nesot u lollivudu :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted April 5, 2019 Report Share Posted April 5, 2019 5 hours ago, G!!! said: o.O pa on snima nesot u lollivudu :D Izglda da je nasledio Šerbedžiju kao dežurni Rus :D BTW ovaj serijal nije striktno holivudski. Deluje mi da je Netflix otkupio prava za gomilu raznih kratkometražnih filmova i upakovao u kvaziseriju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 5, 2019 Report Share Posted April 5, 2019 On 4/3/2019 at 8:20 PM, Kemp. said: After life https://www.imdb.com/title/tt8398600/ 10/10 jedina mana, brzo odgledas sve :) uu, da, ovo sam hteo da odgledam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted April 5, 2019 Report Share Posted April 5, 2019 Santa Clarita diet sezona 3 na Netflixu, skroz dobro, čak ima i Srba ovaj put :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 6, 2019 Report Share Posted April 6, 2019 18 hours ago, manson said: Santa Clarita diet sezona 3 na Netflixu, skroz dobro, čak ima i Srba ovaj put :) wut? pa ja ni drugu sezonu nisam odgledao :(( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJAPEH8 Posted April 22, 2019 Report Share Posted April 22, 2019 Hoho Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 10, 2019 Report Share Posted May 10, 2019 On 4/22/2019 at 3:47 PM, DJAPEH8 said: Hoho jel ovo nešto kao Revenge samo nije? Ujedno, ne znam da li neko gleda i drugu sezonu Happy! ali je jedno pet puta bolesnija od prve, ako je to ikako moguće. Žao mi je samo što će je verovatno cancelovati, mislim da je ovo ipak previše za prosečne gledaoce, a izgleda da i rejtinzi to pokazuju, pa se nadam makar nekom smislenom kraju pre tog cancela. Meni je genijalno, valjam se od smeha u svakoj epizodi, ali ono ... otišli su korak dalje od prve sezone i od recimo Preachera sa kojim možda i dele ponešto zajedničko i mislim da se to neće svideti ljudima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJAPEH8 Posted May 10, 2019 Report Share Posted May 10, 2019 @Lucky Ne znam, nisam gledao Revenge, ali deluje mi da nije ni blizu 🙂 Doduse, meni je Big Little Lies bas legla, mozda zato sto nisam nista ocekivao od nje, vec je odgledao na nagovor zene. Druga sezona je izasla iako mislim da su mogli opusteno zavrsiti na samo jednoj, kontam da ce usrati. Mada u drugoj uskace i Meryl Streep, tako da videcemo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted May 17, 2019 Report Share Posted May 17, 2019 odgledah Cobra Kai sez 2 ne znam jesam li u tripu oko prve, ali ostala mi je u sjecanju kao poprilicno zabavna i gledljiva za sve uzraste, sa ovom su se vec previse okrenuli klincima, vise je cringe fest nego sto nije Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted May 18, 2019 Report Share Posted May 18, 2019 +1 Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted May 18, 2019 Report Share Posted May 18, 2019 +2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 18, 2019 Report Share Posted May 18, 2019 On 5/10/2019 at 4:52 PM, DJAPEH8 said: @Lucky Ne znam, nisam gledao Revenge, ali deluje mi da nije ni blizu 🙂 Doduse, meni je Big Little Lies bas legla, mozda zato sto nisam nista ocekivao od nje, vec je odgledao na nagovor zene. Druga sezona je izasla iako mislim da su mogli opusteno zavrsiti na samo jednoj, kontam da ce usrati. Mada u drugoj uskace i Meryl Streep, tako da videcemo... ne počinje mi se gledanje tako nečega, ali mislim da ću morati, čisto da vidim da li ima sličnosti i da li je to taj fazon neki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 18, 2019 Report Share Posted May 18, 2019 Unbreakable Kimmy Schmidt Odgledah i finalnu sezonu ... šta znam. Bila mi je super zabavna serija u prve dve sezone, treća već nešto slabija a četvrta onako... više sam pogledao pošto sam znao da je finalna pa kao hajde da vidim šta će da se desi. Kraj je i OK, ali ovih par epizoda finalnih su onako ... izuzev "alternativni univerzum" epizode :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 1, 2019 Report Share Posted June 1, 2019 Izdvojio sam Chernobyl ovde, ipak ima nešto više diskusije pa neka ide - Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 3, 2019 Report Share Posted June 3, 2019 On 5/10/2019 at 10:43 AM, Lucky said: jel ovo nešto kao Revenge samo nije? Ujedno, ne znam da li neko gleda i drugu sezonu Happy! ali je jedno pet puta bolesnija od prve, ako je to ikako moguće. Žao mi je samo što će je verovatno cancelovati, mislim da je ovo ipak previše za prosečne gledaoce, a izgleda da i rejtinzi to pokazuju, pa se nadam makar nekom smislenom kraju pre tog cancela. Meni je genijalno, valjam se od smeha u svakoj epizodi, ali ono ... otišli su korak dalje od prve sezone i od recimo Preachera sa kojim možda i dele ponešto zajedničko i mislim da se to neće svideti ljudima. Odgledah, totalni klif henger koji će najverovatnije morati da se nadoknadi čitanjem stripa pošto mi nešto ne deluje da će ovima produžiti seriju na treću sezonu ali ajde, živi bili pa videli. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sttevann Posted June 13, 2019 Report Share Posted June 13, 2019 Izasao novi Black mirror, samo 3 epizode. Odgledao sam prve dve, nisu lose, mada opet nista posebno. Quote "Choose life..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 15, 2019 Report Share Posted June 15, 2019 On 4/5/2019 at 9:02 PM, manson said: Santa Clarita diet sezona 3 na Netflixu, skroz dobro, čak ima i Srba ovaj put :) Gledam celu treću sezonu uz info u glavi da će četvrta biti poslednja jer sam mislio da sam to tako negde pročitao - ispostavlja se da je treća zapravo poslednja 😞 tj. da cu cancelovali posle treće sezone. kakva glupost, bukvalno ništa nije rešeno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted June 15, 2019 Report Share Posted June 15, 2019 cancel? bezveze 😞 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 24, 2019 Report Share Posted June 24, 2019 On 6/15/2019 at 8:25 PM, manson said: cancel? bezveze 😞 neko bi rekao anti-srpski lobi! šalu na stranu, nije ovo prva serija u kojoj srbi nisu bad guys a koju otkažu "preko noći". bila je i ona happy endings - Eliza Kup i Eliša Katbert dve srpske snajke, pa i nju otkazali iako je bila gledana - https://www.imdb.com/title/tt1587678/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 28, 2019 Report Share Posted June 28, 2019 Au al jebase kevu sa ovom drugom sezonom Darka, who was phone lvl 99 😄 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sttevann Posted July 1, 2019 Report Share Posted July 1, 2019 Ja imam jos par epizoda, i za sad je totalna konfuzija mozga 😄 Quote "Choose life..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 1, 2019 Report Share Posted July 1, 2019 The Good Place - https://www.imdb.com/title/tt4955642/ Majko mila gde su oni otišli sa ovom serijom, skapirali su valjda i sami pa najavili samostalno da će naredna sezona biti poslednja, što je i dobro, pošto je ovo najdalje moguće od one prve gotivne sezone. ima pokoja fora, ništa dalje od toga, a priču su zakomplikovali neviđeno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sttevann Posted July 1, 2019 Report Share Posted July 1, 2019 2 hours ago, Lucky said: a priču su zakomplikovali neviđeno. Lucky, odgledaj drugu sezonu Darka 😄 Quote "Choose life..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 2, 2019 Report Share Posted July 2, 2019 11 hours ago, sttevann said: Lucky, odgledaj drugu sezonu Darka 😄 razmišljao sam o tome, ali i priča prve sezone je wtf, kapiram da su u drugoj otišli u onu krajnost tipa "ako niste skapirali glupi ste, pošto smo mi mnogo pametni i to sve ima smisla" :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 2, 2019 Report Share Posted July 2, 2019 On 6/28/2019 at 11:53 PM, Dule_smor said: Au al jebase kevu sa ovom drugom sezonom Darka, who was phone lvl 99 😄 relativno skoro sam citao recap prve sezone, ja nemam pojma kako sam ono sve skapirao posle prvog gledanja, kada sam citao nista mi vise nije bilo jasno :] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts