cali Posted 4 hours ago Report Share Posted 4 hours ago Meni je jedini problem sa Ričerom što je tri sezone jednog te istog. Prva sezona zabavna, drugu na mišiće završio, treća me nije interesovala. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted 3 hours ago Report Share Posted 3 hours ago pa inicijalno mi se svidelo, onda je sve postalo bas boza sa kilavim zapletom i jos kilavijim tim sporednim ulogama ... teska jeftinoca 😉 mozda sam ocekivao vise Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Warlock Posted 3 hours ago Report Share Posted 3 hours ago 53 minutes ago, cali said: Meni je jedini problem sa Ričerom što je tri sezone jednog te istog. Prva sezona zabavna, drugu na mišiće završio, treća me nije interesovala. Treca je krs. Prva je odlicna, druga slabija od nje, ali i dalje iznad vecine aktuelnih serija. Kad smo kod aktuelih serija, "It: Welcome to Derry" je sjajna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts