mladenq Posted 10 hours ago Report Share Posted 10 hours ago 8 minutes ago, Lucky said: ako ti je ok da se ispostavi da je svako lezbejka say no more! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted 26 minutes ago Report Share Posted 26 minutes ago 9 hours ago, mladenq said: say no more! ima i hilari svonk kao šlag na torti! inače, malo sam dodatno razmislio sinoć nakon što sam ovo napisao i mislim da će zapravo i da odu u tom smeru - dok su bile u šumi sve su "oštećene" na svoj način, dal' ima tog "nečega" ili nema nije puno bitno za priču jer one sve u to veruju i lagano im se smanjuje body count 🙂 u prvoj sezoni travis se obesio, posle u drugoj sezoni luda džulijet luis strada, u ovoj trećoj ajde da ne bude spojler strada još poneko, tako da im se smanjuje broj, plus saznajemo da i u prošlosti su još poneki umrEli u divljini, tako da verovatno ide ka tome da u narednoj ako je i bude dođemo do toga da i poslednja "yellowjacket" umre. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts