G!!! Posted 5 hours ago Report Share Posted 5 hours ago Pluribus, odgledao prvu epizodu bio odusevljen, onda me sledece dve ubile u pojam pa sam odustao, prosto je sve toliko vec vidjeno, i dosadno, i sporo radnja ide, i nikako se ne bih slozio da je glumica nesto spec glumila jbt, tako da sam dobio utisak da ulozeno vreme u seriju nece da mi se vrati na zadovoljavajuci nacin Esad mozda, sam pogresio, desava li se sta epohalno od 4 epizode 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted 5 hours ago Report Share Posted 5 hours ago 43 minutes ago, G!!! said: Pluribus, odgledao prvu epizodu bio odusevljen, onda me sledece dve ubile u pojam pa sam odustao, prosto je sve toliko vec vidjeno, i dosadno, i sporo radnja ide, i nikako se ne bih slozio da je glumica nesto spec glumila jbt, tako da sam dobio utisak da ulozeno vreme u seriju nece da mi se vrati na zadovoljavajuci nacin Esad mozda, sam pogresio, desava li se sta epohalno od 4 epizode 🙂 pa voleo bih da kažem "da" ali možda bih ipak rekao ne - zavisi šta je za tebe epohalno 🙂 prosto se otkriva više o hive mindu, zatim ulazi u priču onaj južnoamerikanac koji može uneti zanimljivu dinamiku u dalji razvoj, ali neki preogromni twist nema. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted 3 hours ago Report Share Posted 3 hours ago 2 hours ago, Lucky said: pa voleo bih da kažem "da" ali možda bih ipak rekao ne - zavisi šta je za tebe epohalno 🙂 prosto se otkriva više o hive mindu, zatim ulazi u priču onaj južnoamerikanac koji može uneti zanimljivu dinamiku u dalji razvoj, ali neki preogromni twist nema. Ostaje sporo, dži, ako te detaljčići i fazoni u interakciji sa hajvmajndom ne "rade" ovako kao što sam ja opisao da "rade", verovatni ti se neće dopadne. Čak je i mene malo ubilo u pojam putovanje Menusosa na sever, recimo :D Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts