cali Posted yesterday at 11:14 AM Report Share Posted yesterday at 11:14 AM Meni je jedini problem sa Ričerom što je tri sezone jednog te istog. Prva sezona zabavna, drugu na mišiće završio, treća me nije interesovala. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted yesterday at 12:03 PM Report Share Posted yesterday at 12:03 PM pa inicijalno mi se svidelo, onda je sve postalo bas boza sa kilavim zapletom i jos kilavijim tim sporednim ulogama ... teska jeftinoca 😉 mozda sam ocekivao vise Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Warlock Posted yesterday at 12:08 PM Report Share Posted yesterday at 12:08 PM 53 minutes ago, cali said: Meni je jedini problem sa Ričerom što je tri sezone jednog te istog. Prva sezona zabavna, drugu na mišiće završio, treća me nije interesovala. Treca je krs. Prva je odlicna, druga slabija od nje, ali i dalje iznad vecine aktuelnih serija. Kad smo kod aktuelih serija, "It: Welcome to Derry" je sjajna 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted 1 hour ago Report Share Posted 1 hour ago (edited) On 11/12/2025 at 8:35 AM, Lucky said: All her fault - https://www.imdb.com/title/tt31314751/?ref_=nv_sr_srsg_0_tt_4_nm_1_in_0_q_all%20her%20fault poceh i ja ovo, odgledao ove dve epizode sto su izasle, sta znam, drzi paznju, ALI On 11/12/2025 at 8:35 AM, Lucky said: ali kraj prve epizode je ujedno i "tizer" šta nas očekuje nadalje, a deluje mi da će biti miks ne samo toga ko je zapravo kidnapovao klinca malo iskreno vec i smara ovaj pravac ovakvih serija, i svi su sumnjivi i niko nije, i svi su u nekim zaverama, dogovorima, semama, meh, mozda sam samo postao previse dzangrizav On 11/12/2025 at 8:35 AM, Lucky said: Šiv iz Successiona hoće da nas ubedi da nije jednodimenzionalna glumica! ako je ovo sto su do sada izbacili neki indikator, slabo ce koga ubediti Spoiler klasicni petrovic Edited 1 hour ago by mladenq 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts