Jump to content

Serije koje pratite

Recommended Posts

9 hours ago, mladenq said:

say no more!

ima i hilari svonk kao šlag na torti!

inače, malo sam dodatno razmislio sinoć nakon što sam ovo napisao i mislim da će zapravo i da odu u tom smeru - dok su bile u šumi sve su "oštećene" na svoj način, dal' ima tog "nečega" ili nema nije puno bitno za priču jer one sve u to veruju i lagano im se smanjuje body count 🙂 u prvoj sezoni travis se obesio, posle u drugoj sezoni luda džulijet luis strada, u ovoj trećoj ajde da ne bude spojler strada još poneko, tako da im se smanjuje broj, plus saznajemo da i u prošlosti su još poneki umrEli u divljini, tako da verovatno ide ka tome da u narednoj ako je i bude dođemo do toga da i poslednja "yellowjacket" umre.

• 2 weeks later...

The Last of Us s2e1

feministicka fantazija / tinejdzerska sapunica

nisam igrao igru pa nemam pojma da li je ista cujprica i tamo, ali ako jeste, onda su i tamo i ovamo retardirani, samo sto kontam da je u igri manje upadljivo

u prvoj sez sam mogao da zazmurim na neke woke gluposti jer je fokus bio dobrim delom na dzoela i eli, tj njihov odnos i njihovu 'avanturu',  za ovu drugu kao da sam negde procitao intervju paskala, da dosta manje screentime-a imaju zajedno, tako da sumnjam da cu da izguram citavu sezonu, verovatno ne ni pola, ako ovako nastave kao u prvoj ep, bas preterancija

• Upvote (+1) 1

8 hours ago, mladenq said:

The Last of Us s2e1

nisam igrao igru pa nemam pojma da li je ista cujprica i tamo, ali ako jeste, onda su i tamo i ovamo retardirani, samo sto kontam da je u igri manje upadljivo

u prvoj sez sam mogao da zazmurim na neke woke gluposti jer je fokus bio dobrim delom na dzoela i eli, tj njihov odnos i njihovu 'avanturu',  za ovu drugu kao da sam negde procitao intervju paskala, da dosta manje screentime-a imaju zajedno, tako da sumnjam da cu da izguram citavu sezonu, verovatno ne ni pola, ako ovako nastave kao u prvoj ep, bas preterancija

pa prvi deo igre zapravo nema ništa od woke stvari, generalno je vrlo "tradicionalan", osim ako nema neka sporedna gej priča koju sam zaboravio, MEĐUTIM onda dolazi onaj DLC add-on za keca gde zapravo odlazimo u woke momente gde skapiramo da je ova glavna klinka lezbo! i to na samom vrhuncu tj. kraju tog dodatka. to mu onda dođe intro za dvojku koja je takva.

poceo da gledam The Pitt, za sada pogledao 3 epizode

lead je druskan Carter iz ER-a, bio je gotivan tamo, gotivan je i ovde, ista tematika

dosta se trude da bude realisticno, i uspeva im rekao bih, sto istovremeno i cini seriju dobrom, ali, primetio sam, nabija mi neku tenziju/anksioznost, valjda zbog same tematike

+1 za Adolescence.

Sve ste uglavnom rekli, samo bih dodao da je ideja da svaku epizodu snime iz jednog kadra maestralna. Sve vreme imam težak osećaj, pogotovu u 1. i 4. epizodi jer ne postoji rez i promena scene; tu si u sranju sa njima, i nemaš predah do kraja.

Svaku epizodu su vežbali po tri sedmice, i u pet dana snimili sve; svaka epizoda je imala 10-16 pokušaja.

• Like +1 1

On 4/16/2025 at 11:48 PM, mladenq said:

The Last of Us s2e1

Iznenađenje bi bilo da kojim slučajem nisu krenuli tim putem, jbg.

OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO

nerealno losa gluma u The last of us se nastavlja, mozda jos gore deluje jer je Eli jos manje gledljiva prosto izaziva frustraciju, i svojim netalentom, svojim fizickim izgledom koji je realno ruzan, i samom pricom koji je cini mozda i glupljom nego sto je bila u prvoj sezoni

ja razumem da su amerikama tolerantni na mongoloide i daunovce, ali zaboga miloga

Pedro Pascal, iako dopadljiv, je izvikan stos mene tice, nije da ne zna da glumi ali je daleko od toga da je nekakav doktor glume 

• Like +1 1
  • Downvote (-1) 1

fallout_table.gif

18 minutes ago, G!!! said:

Pedro Pascal, iako dopadljiv, je izvikan stos mene tice, nije da ne zna da glumi ali je daleko od toga da je nekakav doktor glume 

bukvalno nema gde lik ne glumi, nije mi čak ni jasno što - ok je on ono simpa lik glumata nešto ali da je najtraženiji glumac holivuda ono...  taman i u andoru da zamene onog što liči na njega kao da mu je brat blizanac pa da se samo odjednom i tu pascal pojavi!

49 minutes ago, Lucky said:

nije mi čak ni jasno što

mozda ima i do toga sto je postao 'aktivistkinja', video sam u par navrata da se nesto oglasavao da brani trans ekipicu i stogod jos

al def sto kaze manson, kao zendaya, bukv sta god izadje, on je tu

edit:

hah, upravo mi iskace u feedu

image.thumb.png.2ed397831511106d2bac7db743894b38.png

Edited by mladenq
  • Like +1 1

2 hours ago, Dick Warlock said:

Pedro ima transformator "sestru", pa je zato aktivistkinja, al' jeste i sam sumLJiv

gledao sam i neki klip koji sam zaboravio šta je beše priča ali kao pedro redovno ima dal' napade panike ili šta god i onda se drži za ruku sa nekom drugom glumicom (sad kad razmislim, dobar play!) tako da verovatno je zato i blizak woke ekipi koja se prepoznaje u njemu!