mladenq Posted April 7 Report Share Posted April 7 8 minutes ago, Lucky said: ako ti je ok da se ispostavi da je svako lezbejka say no more! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 8 Report Share Posted April 8 9 hours ago, mladenq said: say no more! ima i hilari svonk kao šlag na torti! inače, malo sam dodatno razmislio sinoć nakon što sam ovo napisao i mislim da će zapravo i da odu u tom smeru - dok su bile u šumi sve su "oštećene" na svoj način, dal' ima tog "nečega" ili nema nije puno bitno za priču jer one sve u to veruju i lagano im se smanjuje body count 🙂 u prvoj sezoni travis se obesio, posle u drugoj sezoni luda džulijet luis strada, u ovoj trećoj ajde da ne bude spojler strada još poneko, tako da im se smanjuje broj, plus saznajemo da i u prošlosti su još poneki umrEli u divljini, tako da verovatno ide ka tome da u narednoj ako je i bude dođemo do toga da i poslednja "yellowjacket" umre. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted April 16 Report Share Posted April 16 The Last of Us s2e1 feministicka fantazija / tinejdzerska sapunica nisam igrao igru pa nemam pojma da li je ista cujprica i tamo, ali ako jeste, onda su i tamo i ovamo retardirani, samo sto kontam da je u igri manje upadljivo u prvoj sez sam mogao da zazmurim na neke woke gluposti jer je fokus bio dobrim delom na dzoela i eli, tj njihov odnos i njihovu 'avanturu', za ovu drugu kao da sam negde procitao intervju paskala, da dosta manje screentime-a imaju zajedno, tako da sumnjam da cu da izguram citavu sezonu, verovatno ne ni pola, ako ovako nastave kao u prvoj ep, bas preterancija 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 17 Report Share Posted April 17 8 hours ago, mladenq said: The Last of Us s2e1 feministicka fantazija / tinejdzerska sapunica nisam igrao igru pa nemam pojma da li je ista cujprica i tamo, ali ako jeste, onda su i tamo i ovamo retardirani, samo sto kontam da je u igri manje upadljivo u prvoj sez sam mogao da zazmurim na neke woke gluposti jer je fokus bio dobrim delom na dzoela i eli, tj njihov odnos i njihovu 'avanturu', za ovu drugu kao da sam negde procitao intervju paskala, da dosta manje screentime-a imaju zajedno, tako da sumnjam da cu da izguram citavu sezonu, verovatno ne ni pola, ako ovako nastave kao u prvoj ep, bas preterancija pa prvi deo igre zapravo nema ništa od woke stvari, generalno je vrlo "tradicionalan", osim ako nema neka sporedna gej priča koju sam zaboravio, MEĐUTIM onda dolazi onaj DLC add-on za keca gde zapravo odlazimo u woke momente gde skapiramo da je ova glavna klinka lezbo! i to na samom vrhuncu tj. kraju tog dodatka. to mu onda dođe intro za dvojku koja je takva. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 18 Report Share Posted April 18 Odgeldah novu sezonu Black Mirrora, odlicno kao i uvek. Kad izlazi sledeca Love, Death, Robots, ima li datuma? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 18 Report Share Posted April 18 2 minutes ago, Dule_smor said: Odgeldah novu sezonu Black Mirrora, odlicno kao i uvek. Kad izlazi sledeca Love, Death, Robots, ima li datuma? 15. maj 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted 22 hours ago Report Share Posted 22 hours ago poceo da gledam The Pitt, za sada pogledao 3 epizode lead je druskan Carter iz ER-a, bio je gotivan tamo, gotivan je i ovde, ista tematika dosta se trude da bude realisticno, i uspeva im rekao bih, sto istovremeno i cini seriju dobrom, ali, primetio sam, nabija mi neku tenziju/anksioznost, valjda zbog same tematike Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted 11 hours ago Report Share Posted 11 hours ago +1 za Adolescence. Sve ste uglavnom rekli, samo bih dodao da je ideja da svaku epizodu snime iz jednog kadra maestralna. Sve vreme imam težak osećaj, pogotovu u 1. i 4. epizodi jer ne postoji rez i promena scene; tu si u sranju sa njima, i nemaš predah do kraja. Svaku epizodu su vežbali po tri sedmice, i u pet dana snimili sve; svaka epizoda je imala 10-16 pokušaja. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted 9 hours ago Report Share Posted 9 hours ago On 4/16/2025 at 11:48 PM, mladenq said: The Last of Us s2e1 feministicka fantazija / tinejdzerska sapunica nisam igrao igru pa nemam pojma da li je ista cujprica i tamo, ali ako jeste, onda su i tamo i ovamo retardirani, samo sto kontam da je u igri manje upadljivo u prvoj sez sam mogao da zazmurim na neke woke gluposti jer je fokus bio dobrim delom na dzoela i eli, tj njihov odnos i njihovu 'avanturu', za ovu drugu kao da sam negde procitao intervju paskala, da dosta manje screentime-a imaju zajedno, tako da sumnjam da cu da izguram citavu sezonu, verovatno ne ni pola, ako ovako nastave kao u prvoj ep, bas preterancija Iznenađenje bi bilo da kojim slučajem nisu krenuli tim putem, jbg. Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted 9 hours ago Report Share Posted 9 hours ago nerealno losa gluma u The last of us se nastavlja, mozda jos gore deluje jer je Eli jos manje gledljiva prosto izaziva frustraciju, i svojim netalentom, svojim fizickim izgledom koji je realno ruzan, i samom pricom koji je cini mozda i glupljom nego sto je bila u prvoj sezoni ja razumem da su amerikama tolerantni na mongoloide i daunovce, ali zaboga miloga Pedro Pascal, iako dopadljiv, je izvikan stos mene tice, nije da ne zna da glumi ali je daleko od toga da je nekakav doktor glume 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted 8 hours ago Report Share Posted 8 hours ago Pedro Paskal muška Zendaja. Svuda ga trpaju poslednje vreme. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted 8 hours ago Report Share Posted 8 hours ago 18 minutes ago, G!!! said: Pedro Pascal, iako dopadljiv, je izvikan stos mene tice, nije da ne zna da glumi ali je daleko od toga da je nekakav doktor glume bukvalno nema gde lik ne glumi, nije mi čak ni jasno što - ok je on ono simpa lik glumata nešto ali da je najtraženiji glumac holivuda ono... taman i u andoru da zamene onog što liči na njega kao da mu je brat blizanac pa da se samo odjednom i tu pascal pojavi! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted 8 hours ago Report Share Posted 8 hours ago (edited) 49 minutes ago, Lucky said: nije mi čak ni jasno što mozda ima i do toga sto je postao 'aktivistkinja', video sam u par navrata da se nesto oglasavao da brani trans ekipicu i stogod jos al def sto kaze manson, kao zendaya, bukv sta god izadje, on je tu edit: hah, upravo mi iskace u feedu Edited 7 hours ago by mladenq 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted 6 hours ago Report Share Posted 6 hours ago neam pojma dal je istina, ali se pricalo da je gej, pa eto mozda i taj aktivizam, mada je meni on najmanje sporan u ovoj seriji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted 5 hours ago Report Share Posted 5 hours ago 3 hours ago, manson said: Pedro Paskal muška Zendaja. Svuda ga trpaju poslednje vreme. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted 4 hours ago Report Share Posted 4 hours ago 53 minutes ago, cali said: "Pussywhipped: The Movie" - svaki film i seriaj Kvejda ikada :D Istina, Companion sam hvalio, stvarno solidan filmić :D Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted 3 hours ago Report Share Posted 3 hours ago dobro, za te 'nepo bebe' i nije neka zagonetka sto/ko ih gura Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts