cali Posted August 20, 2021 Report Share Posted August 20, 2021 Ako vas je Smitov Hi Men trigerovao, šta ćete tek reći na ovo? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 20, 2021 Report Share Posted August 20, 2021 34 minutes ago, Jose Jimenez said: Ako vas je Smitov Hi Men trigerovao, šta ćete tek reći na ovo? Pa ovo može da bude samo bolje! Podseća me grafički malo na Orcs must die, nemam pojma što. Ali ima ona scena kad se makljaju, bukvalno mogu da naprave dobru tabačinu kao igru. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted August 27, 2021 Report Share Posted August 27, 2021 Odgledah Lokija, stos mene tice najzabavniji materijal sa superjunacima 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sttevann Posted August 27, 2021 Report Share Posted August 27, 2021 Nesto me nateralo da pustim Startup na Netflixu, i isprva mi je delovala ok, pa me posle 2,3 epizode opasno smorile neke gluposti i nelogicnosti, ali nisam odustajao. I posle kako je odmicala, kao da se popravila. Naravno, i dalje dosta nelogicnosti i nebuloza, ali opet ok za pogledati ako nemate sta drugo. Doduse, zavrsio sam sinoc 2. sezonu, tek krecem 3, tako da ne znam sta sledi, ali ocekujem neko sranje. Quote "Choose life..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 28, 2021 Report Share Posted August 28, 2021 12 hours ago, sttevann said: Nesto me nateralo da pustim Startup na Netflixu, i isprva mi je delovala ok, pa me posle 2,3 epizode opasno smorile neke gluposti i nelogicnosti, ali nisam odustajao. I posle kako je odmicala, kao da se popravila. Naravno, i dalje dosta nelogicnosti i nebuloza, ali opet ok za pogledati ako nemate sta drugo. Doduse, zavrsio sam sinoc 2. sezonu, tek krecem 3, tako da ne znam sta sledi, ali ocekujem neko sranje. iju al' je ova mira sorvino postala baba 😞 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted August 29, 2021 Report Share Posted August 29, 2021 jeste smor, al kad pogledas sa 55 godina sta drugo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted August 29, 2021 Report Share Posted August 29, 2021 27 minutes ago, G!!! said: sa 55 godina sta drugo 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 29, 2021 Report Share Posted August 29, 2021 8 hours ago, G!!! said: jeste smor, al kad pogledas sa 55 godina sta drugo pa dobro, to je tačno i pohvalno je što ne deluje da se bacila pod nož zbog godina pa da bude kao i ostale ove, ali valjda dugo je nisam video negde na TV-u ili u filmu pa sam se iznenadio. ima i ovo što kaže mladen, neke se bolje drže za svojih 55 god 🙂 Tipa, Koni Nilsen, baš je se setih zbog Đavoljeg advokata, vrlo solidna za trenutnih 56 godina 🙂 https://www.imdb.com/name/nm0001567/?ref_=tt_cl_t_6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted August 30, 2021 Report Share Posted August 30, 2021 mislim da je to samo do sminke i fotografija koje kruze po netu.. uvek se izvuce neka fotka bez sminke i u fazonu si Hans bring the flammenwerfer a sve su radile lice manje ili vise, kvalitetnije i losije i da ne bih izvlacio sad iz naftalina fotke i spamovao ovde, izgugajte i hale bez sminke pa ce vam biti sve jasno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted August 30, 2021 Report Share Posted August 30, 2021 Poceo Clickbait (2021) neekako izgurao dve epizode, prva je zapravo bila ok, druga vec losija, generalno nije tragicna serija, moze da se gleda, mada je ovaj glavni lik ocajan glumac, a glavna glumica lijepa ko elisabeth moss mozda nastavim ako ne nadjem nista bolje u narednom periodu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 30, 2021 Report Share Posted August 30, 2021 5 hours ago, G!!! said: mislim da je to samo do sminke i fotografija koje kruze po netu.. uvek se izvuce neka fotka bez sminke i u fazonu si Hans bring the flammenwerfer i to sve stoji, naravno da su bez šminke raspad, ali prosto neka se ranije raspadne neka malo kasnije ipak 🙂 otkud znam. ima i ona iz top gana, baba 🙂 3 hours ago, mladenq said: Poceo Clickbait (2021) neekako izgurao dve epizode, prva je zapravo bila ok, druga vec losija, generalno nije tragicna serija, moze da se gleda, mada je ovaj glavni lik ocajan glumac, a glavna glumica lijepa ko elisabeth moss mozda nastavim ako ne nadjem nista bolje u narednom periodu za ovu glavnu dvojnicu od elizabet nisam ni čuo 😞 a ovaj lik toliko iritantno izgleda da ako serija ne ide ka tome da ga zapravo roknu na kraju, neću da gledam :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted August 30, 2021 Report Share Posted August 30, 2021 haha, mislis ovaj iz entouragea? nisam na njega mislio, ne da je on neki glumac, ali je za ovog pakistanca, ili sta je vec, sto je lead, izmislio glumu a sto se tice ove, trebala mi je citavq epizoda da provalim odakle je znam, i jedva skontah da sam je gledao u the big sick (2017), prihvatljiv filmic, iako omot ne obecava! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 30, 2021 Report Share Posted August 30, 2021 11 minutes ago, mladenq said: haha, mislis ovaj iz entouragea? nisam na njega mislio, ne da je on neki glumac, ali je za ovog pakistanca, ili sta je vec, sto je lead, izmislio glumu a sto se tice ove, trebala mi je citavq epizoda da provalim odakle je znam, i jedva skontah da sam je gledao u the big sick (2017), prihvatljiv filmic, iako omot ne obecava! za ovog pakistanca tek nisam čuo. doduše sad sam pogledao trejler za seriju, uklapa mi se ovaj iz enturaža u tom smislu, jer je gadan :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted September 5, 2021 Report Share Posted September 5, 2021 morao sam da je batalim posle 4te ep, bas su prebacili u full retard brzinu in other news, krenula treca sezona What We Do in the Shadows (2019) i dalje skroz ok zafrkancija! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 6, 2021 Report Share Posted September 6, 2021 16 hours ago, mladenq said: morao sam da je batalim posle 4te ep, bas su prebacili u full retard brzinu in other news, krenula treca sezona What We Do in the Shadows (2019) i dalje skroz ok zafrkancija! onda neću ni da gledam 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 6, 2021 Report Share Posted September 6, 2021 hahah 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted September 6, 2021 Report Share Posted September 6, 2021 RIP OMAR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 7, 2021 Report Share Posted September 7, 2021 10 hours ago, mohr said: RIP OMAR droga uništava svako živo biće, narkomanu tužna zora sviće, što bi rekla ona stara narodna numera! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted September 24, 2021 Report Share Posted September 24, 2021 Zadužbina https://www.imdb.com/title/tt0804484/ Stigao da odgledam samo prvu epizodu, nisam nezadovoljan. Vizuelno odlično. I naravno, moram da dam mali plus svakoj seriji u kojoj igra Dr Bašir 🙂 tj ja sam ubedjen da je on, na imdb nema da i on igra 🙂 Alexander Siddig - IMDb Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 26, 2021 Report Share Posted September 26, 2021 Jel su pustili celu sezonu Zaduzbine? Nista, onda cu morati ovde duzmem apple tv samo zbog toga, al ionako je samo 5 jura mesecno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted September 26, 2021 Report Share Posted September 26, 2021 Ne, prve dve epizode sada, a ostale nedeljno po jedna. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted September 28, 2021 Report Share Posted September 28, 2021 Motao serije, šta da gledam, pa naleteo na Bosch https://www.imdb.com/title/tt3502248/ pandurska serija, skroz OK. Gotivim baš nešto ovog Titusa Velivera, pa mi je možda zato serija bolja nego što objektivno jeste, mada opet, 8,4/10 ocena na imdb. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 28, 2021 Report Share Posted September 28, 2021 38 minutes ago, manson said: Motao serije, šta da gledam, pa naleteo na Bosch https://www.imdb.com/title/tt3502248/ pandurska serija, skroz OK. Gotivim baš nešto ovog Titusa Velivera, pa mi je možda zato serija bolja nego što objektivno jeste, mada opet, 8,4/10 ocena na imdb. dobar pokušaj ali nećeš me navući da gledam seriju koja ima 10 sezona! :))) doduše, šta li se u 10 sezona odvija na ovako jednostavan plot nemam pojma 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sttevann Posted September 28, 2021 Report Share Posted September 28, 2021 Bezveze kliknuo na Netflixu na Superstore, i mogu da kazem da me je bas fino zabavila, do sada. Pregrst presmesnih likova, tupavi i smesni dijalozi, naravno dosta i glupavih fora, ali sve u svemu bas dobra zabava. Odgledao prvu sezonu lagano, sad zapoceo drugu. Quote "Choose life..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 28, 2021 Report Share Posted September 28, 2021 35 minutes ago, sttevann said: Bezveze kliknuo na Netflixu na Superstore, i mogu da kazem da me je bas fino zabavila, do sada. Pregrst presmesnih likova, tupavi i smesni dijalozi, naravno dosta i glupavih fora, ali sve u svemu bas dobra zabava. Odgledao prvu sezonu lagano, sad zapoceo drugu. hahah, gledao sam ovo u avionu jednom prilikom, inače nikad ne bih čuo za seriju i potvrđujem da je dovoljno zabavna. kao neki office sa aliexpressa 🙂 nisu loši likovi iako su tipično stereotipno predvidivi, ali teme i dijalozi su ok, izbindžovao sam par sezona tom prilikom 🙂 Kao i Angie Tribecu koju sam na isti fazon "otkrio" 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts