G!!! Posted October 21, 2019 Report Share Posted October 21, 2019 Catch-22 https://www.imdb.com/title/tt5056196/?ref_=nv_sr_1?ref_=nv_sr_1 Odlicna, Kluni producirao, a on vec neko vreme toliko pravi otklon od holivuda da je to samo po sebi zanimljivo dobra gluma, glavni glumac je pa poprilicno dobro odglumio, ima izgled i neki smek starog holivuda, sjajan je preporuka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted October 22, 2019 Report Share Posted October 22, 2019 11 hours ago, G!!! said: Catch-22 https://www.imdb.com/title/tt5056196/?ref_=nv_sr_1?ref_=nv_sr_1 Odlicna, Kluni producirao, a on vec neko vreme toliko pravi otklon od holivuda da je to samo po sebi zanimljivo dobra gluma, glavni glumac je pa poprilicno dobro odglumio, ima izgled i neki smek starog holivuda, sjajan je preporuka Catch 22 mi je najpozitivnije iznenađenje ove godine - ima taj antiratni apsurdni humor koji me podseća na M.A.S.H. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted October 24, 2019 Report Share Posted October 24, 2019 ^ bas to, podseca na MASH, mada kako odmice postaje na neki nacin teza prica Poceh da gledam Killing Eve, zanimljivih par epizoda na pocetku, solidan koncept, iako negde u sustini predvidiv, dobar uvrnut crni humor se mestimicno pojavljuje... zanimljivo kako efikasno i lako ubace toliko toga ujednu epizodu (shvatih to pokusavajuci da ukljucim zenu da gleda samnom od 3. epizode) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 24, 2019 Report Share Posted October 24, 2019 odgledao prve dve epizode Treadstonea, nije loše, gledljivo je Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted October 25, 2019 Report Share Posted October 25, 2019 Probao da gledam Batwoman. Drvena gluma, tanak scenario, dvodimenzionalni likovi. Odgledao 3 epizode, i digao ruke, jer nisam uspeo ni za šta da se uhvatim. Bukvalno jedini interesantan lik mi je fensi polusestra koja vodi dupli život kao lekar u ilegalnoj klinici, i to je to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 25, 2019 Report Share Posted October 25, 2019 ja sam hteo da probam, ali sam video očajne ocene i kritike u kojima su napljuvali, pa sam preskočio, ionako ima šta da se gleda u poslednje vreme Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted November 4, 2019 Report Share Posted November 4, 2019 lucky je skandalozno ubio rur preporuka za seriju the sinner, 2 sezone, prva mi je bila bas dobra, druga malo losija lucky ubico vrati nam pare Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJAPEH8 Posted November 5, 2019 Report Share Posted November 5, 2019 Izasla 6. sezona :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shw. Posted November 10, 2019 Report Share Posted November 10, 2019 :)) Quote Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted November 14, 2019 Report Share Posted November 14, 2019 https://www.imdb.com/title/tt2452242/ very nice Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 15, 2019 Report Share Posted November 15, 2019 On 11/4/2019 at 8:39 PM, beba isus said: lucky je skandalozno ubio rur preporuka za seriju the sinner, 2 sezone, prva mi je bila bas dobra, druga malo losija lucky ubico vrati nam pare uplati mi kredit na mobilni jer ne mogu da ti pustim dok ne uplatiš pa onda! 21 hours ago, Longleyy said: https://www.imdb.com/title/tt2452242/ very nice ček dok dođeš do druge sezone ako već nisi 🙂 šteta što je cancelovana, tako da ono ostaje dosta otvorenih pitanja. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted November 27, 2019 Report Share Posted November 27, 2019 solidan novi BoJack Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted November 27, 2019 Report Share Posted November 27, 2019 Watchmen - krece uvrnuto, zanimljivo, i onda se polako pretvara i obicnu pljuvacinu rasizma, sto ne bi bilo problema da to ne radi na pomalo dosadan nacin... bar takav osecaj imam nakon 5 epizoda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted November 29, 2019 Report Share Posted November 29, 2019 On 11/27/2019 at 2:49 PM, G!!! said: Watchmen - krece uvrnuto, zanimljivo, i onda se polako pretvara i obicnu pljuvacinu rasizma, sto ne bi bilo problema da to ne radi na pomalo dosadan nacin... bar takav osecaj imam nakon 5 epizoda Odgledaj 6. epizodu, svideće ti se. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted November 30, 2019 Report Share Posted November 30, 2019 ha, jeste odlicna upravo odgledah :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 4, 2019 Report Share Posted December 4, 2019 Black Mirror Sezona 5 - kakvo đubre :(( Prva epizoda još i nekako, ima neke obrise nekog black mirror fazona ajd ... druga epizoda drama u fazonu onih britanskih serija sa bbc-ja na kablovskoj, treća neki teenejdž fazon i zapravo majli sajrus je najmanji problem tu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted December 4, 2019 Report Share Posted December 4, 2019 brate prva epizoda je vrh, nho! 😄 fu Laki, istipovao si me da je izasao novi black mirror 😞 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 5, 2019 Report Share Posted December 5, 2019 14 hours ago, Dule_smor said: brate prva epizoda je vrh, nho! 😄 fu Laki, istipovao si me da je izasao novi black mirror 😞 izvini, late registration sam ove godine za gomile serija 😞 a iskreno posle ovakvih epizoda ne znam ni šta bih očekivao naredne sezone 😞 Final Space Season 2 Konačno odgledah do kraja i drugu sezonu. I dalje super napisano, odličan scenario ... Jedini "problem" je što lik piše kao da će imati 6 sezona, pa ako bude otkazana negde u međuvremenu biće bez odgovora na gomilu pitanja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted December 6, 2019 Report Share Posted December 6, 2019 On 12/5/2019 at 9:32 AM, Lucky said: izvini, late registration sam ove godine za gomile serija 😞 a iskreno posle ovakvih epizoda ne znam ni šta bih očekivao naredne sezone 😞 Final Space Season 2 Konačno odgledah do kraja i drugu sezonu. I dalje super napisano, odličan scenario ... Jedini "problem" je što lik piše kao da će imati 6 sezona, pa ako bude otkazana negde u međuvremenu biće bez odgovora na gomilu pitanja. Netflix je ozloglašen zbog algoritma koji čini obnavljanje serije posle 2. sezone jako teškim, i što ne daju nikom drugom svoje serije (kao npr. Brooklyn 99 što su preuzeli od Foxa). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted December 8, 2019 Report Share Posted December 8, 2019 (edited) tabula rasa - u moru netflix sranjca ovo je baaas dobra serija, sve pohvale! na nivou Dark-a, ako ne i bolja, gluma sabija, drzi paznju sve vreme Edited December 8, 2019 by beba isus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted December 9, 2019 Report Share Posted December 9, 2019 Završio Džek Rajan sezona 2, klensijevština još veća od prve 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 17, 2019 Report Share Posted December 17, 2019 On 12/6/2019 at 9:16 PM, Jose Jimenez said: Netflix je ozloglašen zbog algoritma koji čini obnavljanje serije posle 2. sezone jako teškim, i što ne daju nikom drugom svoje serije (kao npr. Brooklyn 99 što su preuzeli od Foxa). Onda srećom po nas - The show was renewed for a third season a week after the second finished airing. :) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted December 24, 2019 Report Share Posted December 24, 2019 pa koje je nolajfovanje potrebno da se isprate ove serije pffff anyway Witcher, meni odlican, sve mane u kastingu koje su nam poznate iz najava, su apsolutno potvrdjene i steta zbog toga zaista I sama Yen je promasaj stos mene tice, bard je isto smorina Ali zato je Geralt retko dobro pogodjen sa kastingom, i kako serija odmice tip je sve bolji u svojoj ulozi, scene iz igara su dobro prenete, bar koliko se ja secam Produkcija nije na nivou HBO-a, i manje vise sami efekti za koje tesko da ce neka serija dostici u skorije vreme, vec vise rad kamere je losiji ali nije neka katastrofa (a i ako se setimo prviih sezona GoTa nisu ni oni bili na top nivou) Stos mene tice odlican uvod za serijal, moze to i bolje naravno, a verujem da ce i biti tako. Iz neznanja da ima 8 epizoda proprilicno sam se smorio saznavsi da nema sledece, iako je solidno zatvorena prica e da netflix besplatan do 15 januara, pa picim serije do pola noci kao nenormalan iako znam da je sve samo tri klika daleko od gledanja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted December 24, 2019 Report Share Posted December 24, 2019 Da, Witcher baš dobar. A Henri je novi meme kralj 🙂 Trebalo je da snime više epizode, i bar da u jednoj igraju gwent 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neptune Posted December 28, 2019 Report Share Posted December 28, 2019 Meni je Witch kao hamburger iz Meka - jeftin, brz, plitak, nezadovoljavajuc. Kao i vecina drugih stvari na Netfliksu. Jeftina i brza zabava za uz dorucak. Disney je odradio mnogo bolji posao sa tematikom usamljenog jahaca iz fantasy univerzuma, koji spasava nevino bice u inat opasnostima. Kroz Mandaloriana. Komicno je zapravo koliko su iste te dve serije, i koliko je Netflix fejlovao u odnosu na Disney. Quote Born in trust sentenced to dust born in sin come on in Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts