jasamnepismen Posted November 13, 2011 Report Share Posted November 13, 2011 Sars sabio! Odo' da przim jaja kojima je istekao rok trajanja, pa na kunt. Ako me nema sutra znajte da sam se otrovao. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted November 13, 2011 Report Share Posted November 13, 2011 izgleda da mi se sjeba save za dead island.... jel moze neko da proba samo ucita xian odavde : http://ch1zra.com/stuff/out.zip i ako moze da me iscima na pvt da vidimo sta dalje... odlepio sam, stigoh do pola dzungle i ode igra u kurac... Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted November 13, 2011 Report Share Posted November 13, 2011 (edited) Jebote odveo sam pijanu devojku kuci, koja mi se pritom svidja (!), a nisam je ni pogledao. Platio taksi i ostavio ispred praga. Sta se desava u mojoj glavi nije mi jasno. Ali uprkos svemu sad znam da mi se gadi da je pogledam! A nadao sam se da je normalna devojka, bar tad kad smo "bili". koliko su sve iste, da covek ne poveruje ! edit: da budemo nacisto, kad kazem "bili" ne mislim na veceras, vec prosla "druzenja" :D Edited November 13, 2011 by SUBE There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHMEKER Posted November 13, 2011 Report Share Posted November 13, 2011 bice bolje sube! (: Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted November 13, 2011 Report Share Posted November 13, 2011 Jebote odveo sam pijanu devojku kuci, koja mi se pritom svidja (!), a nisam je ni pogledao. Platio taksi i ostavio ispred praga. Sta se desava u mojoj glavi nije mi jasno. Ali uprkos svemu sad znam da mi se gadi da je pogledam! A nadao sam se da je normalna devojka, bar tad kad smo "bili". koliko su sve iste, da covek ne poveruje ! edit: da budemo nacisto, kad kazem "bili" ne mislim na veceras, vec prosla "druzenja" :D tako se to radi,my boy:> gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted November 13, 2011 Report Share Posted November 13, 2011 Picketina sam. Ajmo dalje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted November 13, 2011 Report Share Posted November 13, 2011 jebem ti bre ovo vreme, kako dodje vikend tako se naoblaci :( pritom da muka bude veca, resident evil 5 torent je mnogo spor, nece se skinuti do veceras :/ The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w()()() Posted November 13, 2011 Report Share Posted November 13, 2011 chekao sam 26icu sat vremena na -3056 hihihhhiii gsp zakon na terasi se spasi lesli se vraca kruci Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted November 13, 2011 Report Share Posted November 13, 2011 kreten, trebalo je da skinem preko dc++, evo leti, 30 users The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted November 13, 2011 Report Share Posted November 13, 2011 Raspao se sinoc na basketu....kao da igramo za svetski kup, a ne amaterski...:( Mali ustao u 5 jutros, pun svezine i snage....fufufufuufuuuu QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted November 13, 2011 Report Share Posted November 13, 2011 Dobro jutro ! veceras ultra jak fudbal, jao jao jedva cekam. Samo se nadam da je i ostatak ekipe tako raspolozen, jer mi se ne placa termin. :) There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vukashinp Posted November 13, 2011 Report Share Posted November 13, 2011 Sube, sve su iste, pocinjem i ja da se uveravam u to polako. Sad ustao, sinoc bio u gradu, pio sa drugarom malo, nothing special. Otisao u BG oko 3h, ispratio caleta na avion i tako. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted November 13, 2011 Report Share Posted November 13, 2011 Igrao sinoc fudbal posle duzeg perioda(2 meseca minimum) jer je pretesko skupiti ljude, danas se nadam novom fudbalu \o/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
shecky Posted November 13, 2011 Report Share Posted November 13, 2011 sinoc sreo skrimketa frajera u bar centralu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted November 13, 2011 Report Share Posted November 13, 2011 Наранио питона (не вреди, смешно је како год:) ) Снимио сам омномномовање, али нисам снимио кад га је ћапио и ''давио'', то ћу следећи пут, па ћу да окачим негде:) Дакле, пајтон фидинг за дездана:) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted November 13, 2011 Report Share Posted November 13, 2011 sinoc sreo skrimketa frajera u bar centralu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted November 13, 2011 Report Share Posted November 13, 2011 Naspavao sam se kao car, danas kao i svaka nedelja za bleju u krevetu :D ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted November 13, 2011 Report Share Posted November 13, 2011 Pokazao sam sinoc kakav sam na trombonu, duvacki kvartet par ekselans. Danas bleja po kuci, a veceras pozoriste. Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted November 13, 2011 Report Share Posted November 13, 2011 Poz za Rurovce posle duze pauze :) I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 13, 2011 Report Share Posted November 13, 2011 kreten, trebalo je da skinem preko dc++, evo leti, 30 users Које хабове користиш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted November 13, 2011 Report Share Posted November 13, 2011 Au izvalio sam cross-eyed 3D na jutjubetu i vec dva sata samo 3D klipove gledam! Ne trebaju nikakve naocare nista, samo malo vezbe ukstanja ociju i mnogo velik monitor ... ali je slika u fulu :D Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sekira Posted November 13, 2011 Report Share Posted November 13, 2011 ukrstanje ociju hmmm Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted November 13, 2011 Report Share Posted November 13, 2011 Au izvalio sam cross-eyed 3D na jutjubetu i vec dva sata samo 3D klipove gledam! Ne trebaju nikakve naocare nista, samo malo vezbe ukstanja ociju i mnogo velik monitor ... ali je slika u fulu :D ovo je maestralno ! There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted November 13, 2011 Report Share Posted November 13, 2011 mnogo dobra fora, ali je problem sad prestati, a oci me ubijaju. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted November 13, 2011 Report Share Posted November 13, 2011 Ja samo da napišem da želim da mi Ćela javi kad bude boksovao u Novom Sadu opet, jako želim da gledam kako nokautira cigane i jebote, zajebo je i mene sa tim 192 cm - 71 kg... i to isto moram da vidim :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts