RaveN Posted November 8, 2011 Report Share Posted November 8, 2011 (edited) Edited November 8, 2011 by rejven Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted November 8, 2011 Report Share Posted November 8, 2011 Ima tu nečega, sve više oglasa preko koje čovek gleda kažu tipa "diploma fakulteta iz te i te sfere, tri godine iskustva (koje zamenjuju diplomu fakulteta)" odnosno na taj fazon. nas cto, ovde na mu zapravo nema fakultet, a radi ispred 30 ljudi, u danskoj kompaniji. po meni diploma i ocene znace kad zelis da primis nekog juniora, i ulozis kes i vreme u njega. a ako ti treba neko ko ce sad da ti donese kes, jedino sto gledas su reference. The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted November 8, 2011 Report Share Posted November 8, 2011 na ovo sam i ja prvo pomislio. zavrsen trening + tesha. Sad da se okrepim pa na faks i ucenje. Napokon pocinjem da se uozbiljavam Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted November 8, 2011 Report Share Posted November 8, 2011 sta ti radis na poslu daki? a da, ti ne radis, tatica pokriva hugo bos, grej gus i crnacke kite.. daki srpska paris hilton :D btw uvek se obradujem kad vidim koliko ljude tisti to sto sam srednjoskolac :D sto bi mene tistila tvoja lenjost? ti radis na svom nivou ja na svom. iako sam nedelju dana u firmi radim backend programiranje sa bazom gde jedna greska moze ostetiti mnogo, s obzirom da je milionski posao u pitanju i glavni inzenjer me uzeo da budem njegov pulen jer sam sabijac evrokodova u javi. nemoj se buniti jer nisam prigovarao tvom skilu vec tome kako te u ovom svetu cene. bar kod nas se plata obracunava po modelu nivo obrazovanja x godine staza x jos neki kurci. "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted November 8, 2011 Report Share Posted November 8, 2011 Osim sto su prikladna slika za put kojim topik ide, ujedno moram da vam kazem da su vrhunskog ukusa, iznenadio sam se kad sam kupio :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted November 8, 2011 Report Share Posted November 8, 2011 da da,+1,neverovatno mi da su superica sveze gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted November 8, 2011 Report Share Posted November 8, 2011 meni se sviđa dizajn pakovanja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted November 8, 2011 Report Share Posted November 8, 2011 Jedino mozda dodati malo vise soli za one koji vole slanije ali u sustini upravo je tako kako su napisali, fino su slane :) Fail sad moram do prodavnice da ih kupim .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted November 8, 2011 Report Share Posted November 8, 2011 dei kako je u nemackoj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted November 8, 2011 Report Share Posted November 8, 2011 nas cto, ovde na mu zapravo nema fakultet, a radi ispred 30 ljudi, u danskoj kompaniji. po meni diploma i ocene znace kad zelis da primis nekog juniora, i ulozis kes i vreme u njega. a ako ti treba neko ko ce sad da ti donese kes, jedino sto gledas su reference. Sad ozbiljno, ako ti daju trivijalne poslove reci im da mozes vise i da znas vise, takodje osim tog PHPa uzmi da radis C i network programiranje koje ce ti svakako u buducnosti koristiti, imas na academic earthu vrhunska predavanja za C. Ne znam kako je u tvojoj kompaniji ali tamo gde ja radim mozes vrlo brzo da napredujes u skladu sa svojim znanjem, normalno sto ozbiljnije poslove obavljas i sto vecu odgovornost imas srazmero dobijas i vecu zaradu, sto je nekad stresno posebno kad radis na nekim sistemima koji obrcu milione. Jedna mala greskao, kao sto Daki rece, kosta puno za najmanju glupost puknemo 40 hiljada dolara za sat vremena. Kako god da okrenes ne mozes da radis nesto ozbiljno i lagodno a da primas velike pare, sa velikim parama dolazi i velika odgovornost i stres, plus desava se da te pozovu u 11 uvece subotom jer sajt dobija ogroman traffic pa moras u 11 uvece da se vracas kuci da krpis, sve ima svoje :) dei kako je u nemackoj Mnogo ladno no sad sam u Srbiji vracam se za par meseci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted November 8, 2011 Report Share Posted November 8, 2011 pa tacno toliko ti i treba da posetis sve tvoje rodjake Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted November 8, 2011 Report Share Posted November 8, 2011 Gde ove kokice imaju da se kupe? Nisam ih snimio u lokalnom Mini-ČMaxiju. Ili treba da otvorim novi Gde u mesari ima da se kupe kokice topic da ne šjekiram migšu?:) jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted November 8, 2011 Report Share Posted November 8, 2011 sto bi mene tistila tvoja lenjost? ti radis na svom nivou ja na svom. iako sam nedelju dana u firmi radim backend programiranje sa bazom gde jedna greska moze ostetiti mnogo, s obzirom da je milionski posao u pitanju i glavni inzenjer me uzeo da budem njegov pulen jer sam sabijac evrokodova u javi. nemoj se buniti jer nisam prigovarao tvom skilu vec tome kako te u ovom svetu cene. bar kod nas se plata obracunava po modelu nivo obrazovanja x godine staza x jos neki kurci. hahaha CRNACKI!! You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHMEKER Posted November 8, 2011 Report Share Posted November 8, 2011 Gde ove kokice imaju da se kupe? Nisam ih snimio u lokalnom Mini-ČMaxiju. Ili treba da otvorim novi Gde u mesari ima da se kupe kokice topic da ne šjekiram migšu?:) ima u zemunu btw sinoc kad sam se vraca sa faxa neka likusa nosi jedno 2-3 kese ovih velikih kokica,pitacu je sledeci put gde je kupila pa ti javljam :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted November 8, 2011 Report Share Posted November 8, 2011 samo joj obavezno reci da ti je nick na forumu shmeker. zagarantovan uspeh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted November 8, 2011 Report Share Posted November 8, 2011 Zeus \o/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted November 8, 2011 Report Share Posted November 8, 2011 (edited) Ispao mi je fon iz dzepa sa 15. palube na brodu, radio se suvi dok, pa nije bilo vode, ali je fon, naravno, umro. Ostali su delovi koje kapiram da mogu da bar prodam negde...zna neko gde da nosim to u bgu? N97 je u pitanju i nisam je puno platio u startu, pa se nadam nekom solidnom pokrivanju i pristojnoj ponudi za otkup osim toga sve je jako dobro...preselio se danas sa drugaricom u novi stan Edited November 8, 2011 by leisure Link to comment Share on other sites More sharing options...
dNte Posted November 8, 2011 Report Share Posted November 8, 2011 u startu dajem solidnih 10din za nokiju pored p90x sad sam krenuo i na plivanje, zivot je kul. also, nadam se dobroj sarmi kod ortaka na slavi o/ infidel Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted November 8, 2011 Report Share Posted November 8, 2011 osim toga sve je jako dobro...preselio se danas sa drugaricom u novi stan jel delite troskove praska za ves also, nadam se dobroj sarmi kod ortaka na slavi o/ to zvuci kao kada svako kenja kako je njegov domaci ajvar najbolji na svetu Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted November 8, 2011 Report Share Posted November 8, 2011 ne zvuci isto, procitaj njegov post opet lol a i tu nema sta da se prica, kada je moj domaci ajvar-najbolji ajvar! Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted November 8, 2011 Report Share Posted November 8, 2011 Ne razumem ovo kupovanje kokica. Ma i da su sveze ne znam ni ja kolko, ne bih kupovao. Covece, treba nepunih 5min da ispuckas kuci i to ti budu fes vruce i sveze i sve. Pogotovo mrzim one kokice za mikrotalasnu, sad se sve vise toga prodaje (logicno da)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w()()() Posted November 8, 2011 Report Share Posted November 8, 2011 kokice za mikrotalasnu su vrh ove se mogu naci svuda i do jaja su posebno s fetom na terasi se spasi lesli se vraca kruci Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheJack Posted November 8, 2011 Report Share Posted November 8, 2011 +1 za kokice iz mikrotalasne, ove marbo sam probao i nisu mi legle nesto mada je i film bio sranje lulz. There are people who almost never smile but are almost always happy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted November 8, 2011 Report Share Posted November 8, 2011 hahaha CRNACKI!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted November 8, 2011 Report Share Posted November 8, 2011 upisao R&B College don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts