Jump to content

pričajte


Guest

Recommended Posts

teško je, pričao sam ortaku za onu paulaner pivnicu i sad mi je seo na kičmu da ga vodim. odiseja preko celog grada gsp-om, al dobro, bar nije vruće :D

Stvarno je dobro to mutno, a i čitava pivnica i sve, ali mi je i dalje neverovatno na kakvoj je lokaciji, iznad auto perionice, u delu grada koji posle 7 uveče je kao pustara neka.

Juče sam krenuo da sređujem neki komp, i sad se razmišljam da uvedem pravilo "Ako je starije od Viste, ne podržavam" ili makar XP SP3 ... ovo je XP, bez SP-a, bože me sačuvaj, ne može ništa ni da se instalira na njega od antivirusa i slično.

Link to comment
Share on other sites

zoffmann pivo je najbolje!

i sta bre da idem u tu pivnicu, da me pojedu ufovci tamo, isao bih jedino sa celom drugom koji radi K.O. u prvoj rundi!

nema frke torimaxbrah , samo kazes da poznajes celu bicepsa, nece niko da te dira !!

When the going gets tough, the tough get going

Link to comment
Share on other sites

Zadnja stanica tramvaja 9, 10 i 14. Kod trznog centra Banjica.

http://www.paulaner.rs/index.php?option=com_content&view=article&id=71&Itemid=88

a ti ivke bese u blokovima zivis? secam se da sam isao kod tc banjica bajs da pazarim od lika, i da je, ono, tri dana jahanja

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

Link to comment
Share on other sites

kud vodi ovaj svet?:D

elem, bash sma se gadno istripovao proteklih par dana da ima hep. c il da mi otkazuje jetra il da sam dobio ko zna shta.

kozha oko noktiju je krenula da mi zhuti, chak i jedna malio deo nokta na njima i kao ae da bacim pogled wtf mozhe da bude uzrok toga, i onda naleteh na mali milio nekih gluposti koje nisu nimalo prijatne, i sad smorih se naravno. jedan dan zhuti, drugi dan zhuti treci dan... vec malo panika. i onda se setih jedne stvari, u proteklih 6 dana svaki dan za redom jedem nar i naracvno koristim prste da gde pripremim, al nar je tako crvenkaste boje paprva pomisao je kako mozhe nar da bude uzrok, zar ne bi trebalo onda da mi prsti budu crvene boje a ne zhute, i uz pomoc gugla koji mozhe d abude najbolji drugar il najgori neprijatelj saznah da je uzrok kiselina koj sadrzhi nar u sebi i time dolazi do nekog procesa koji ti oboji kozhu u zhuto, isto kao kod pomorandze i ostalih citrus voca. misterija reshena:)

jedite nar, zdrav je:)

( [;)] )...

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...