Doolio Posted July 23, 2012 Author Report Share Posted July 23, 2012 Фала брате Бру:) Хм, не знам на кога би Морана личила, можда те пре вуче стајлинг него лик, оно дарк готик вамп курац палац:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted July 23, 2012 Report Share Posted July 23, 2012 Ех, док скинем паучину с мозга... ма PJ Harvey из млађих дана (певаљка). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted July 24, 2012 Report Share Posted July 24, 2012 Svaka čast za Brua! Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted July 24, 2012 Report Share Posted July 24, 2012 браво Бру! Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted July 24, 2012 Report Share Posted July 24, 2012 Јбт, а капирам да ово није био модел. Сад ће Дулио о архетипима. :) Quote Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted July 24, 2012 Report Share Posted July 24, 2012 Радгоста још нисам нашао. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 25, 2012 Author Report Share Posted July 25, 2012 Не личе, него вас вуче постеризација (која је присутна и на фотки и на слици), Бруа је павловски тригеровало нешто, вас је тригеровало то што сте очекивали и то је то. Да се дваес црних риба слика под сличним светлом и постеризује, петнаест њих би личило много више него ПиЏеј, зато што су баш баш други типови риба. Мислим, океј, наравно, увек можете рећи ''није брате имам очи исто ко и ти'', али знам да је у томе трип, ето, да ми умре мајка:) Тај кврц се дешава са контрастним сликама, поготово са оволико контрастним, а о постеризацији да не причам, то је мање више познат трип, јер се фичрзи приближавају услед мањка инфоа, ако довољно постеризујеш мене и Џесику Албу, личићемо до јаја из простог разлога што смо хомо сапиенси. Мени је на памет пала рецимо Кејт Бекинсејл у нееееким сегментима и то би могло да пије воду онако танано, али Пиџеј је баш други тип жене скроз. Пала ми је на памет и још нека глумица, али да ме јебете, не могу да се сетим. Рецимо: Мада је и ово жешћи постерајз, али рецимо ово није Ево једног кропа са фоткања рецимо, контам да ће вас он одвести на неки правилнији пут у перцепцији:) Што се Радгоста тиче, ово је једна од серије спонтаних фотки где смо јели говна и засмејавали се и намештали, ниједном није било ''е стани тако и тако'': Тако да нема никаквих прича из романа Дена Брауна:) А за Радгоста немам појма, можда је стварно архетип, јер је и мени као позната та слика кроз маглу, али није ми пала на памет ниједном ни док смо фоткали ни док сам сликао, тек кад је неко овде поменуо. Пиџеј је баш трип јер није онај фазон као ''е да видите рибу уживо, сконтали бисте да не личи'', него не личи ни Морана на Пиџеј, за Бруа сам био у фазону да га је нешто подсетило и као добро, може, бациш поглед и скуца те неки сегмент, па ти неурони повежу, али кад вас се још јавило, морао сам да улетим међ колективно викиншко ''видели смо змаја кад смо били на дракару'' Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 25, 2012 Author Report Share Posted July 25, 2012 Јбт, а капирам да ово није био модел. Сад ће Дулио о архетипима. :) Ваљда о архетиповима, или би рекао и ''постоје разни типи људи'':) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted July 25, 2012 Report Share Posted July 25, 2012 (edited) . Edited July 25, 2012 by vlada_ Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 25, 2012 Author Report Share Posted July 25, 2012 То је зато што сам се свео на овај топик, па на њему кењам за десет топика! Ал виш да нисам толко чест, издржаћете;) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted July 25, 2012 Report Share Posted July 25, 2012 Moж' бити да си ти циљао Кејт, павловски, ал си убо Пиџеј! Ma што се цимаш, као да је битно. Рекох, подсећа ме, а верујем да нико није мислио да си прецртавао Пиџеј или било кога. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 25, 2012 Author Report Share Posted July 25, 2012 Ма јок, не мислим то, а и да јесам, то је сасвим легитимно, пиџеј инспајрд морана, све док није идентично, не може нико да ме тужи:) И то се ради у илустрацији још од ренесансе, није то ни тајна нити је нешто као лоше, тако да тај аспект не би био проблем уопште. Заправо бих дотрчао да кажем да је ПиЏеј Морана јер би баш било некако мемеасто:) А контам да те подсећа, то је нормално, мислим, не кажем ја да не може да те подсећа фала богу, то се и мени дешава фазон НОН СТОП, само кажем да је то друга категорија од ''личи'', зато сам се јавио кад се јавило још људи и то са ''у јеботе'', а не са ''па добро, можда нос и горња усна, али облик лица и очи немају везе'' :) Оно, капирам да тебе подсећа, а да су други одрадили подсвесни ''на улицу истчао Ива'' фазон, па зато:) Мислим, ја сад лако могу да одбраним докторску дисертацију на тему да више личи на Дачића него на ПиЏеј, са све дијаграмима, скицама, векторима и мапама, као и са опширним текстуалним делом, од генералног ка конкретном што наравно нема везе са тим што неког и даље подсећа, те ствари апсолутно не морају бити повезане. Зато сам баш био затечен, не тиме што тебе подсећа, него што и друге подсећа, видео сам твој пост кад си га постовао и био сам у фазону ''тај рад'':) Мислим, објективно кажем, да сам радио по ПиЏеј и да ми је стајала исто овако са истим рефлектором на истом месту, Морана би била добраааано другачија, зато ме и чуди, не твој пост, већ рецимо Ребелов:) Е сад, постоји нека глумица која заиста личи (дакле, не подсећа него има математичке фичрзе личења ), али нема шансе да се сетим. А можда сам и истриповао па кад се сетим сконтам да исто није личење него подсећање:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted July 25, 2012 Report Share Posted July 25, 2012 не подсећа ме само, већ и личи! Ахааа! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 25, 2012 Author Report Share Posted July 25, 2012 не подсећа ме само, већ ми и личи! Ахааа! ФИКСД Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted July 25, 2012 Report Share Posted July 25, 2012 Radgosta znam uživo (a i sa faksa) Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted July 25, 2012 Report Share Posted July 25, 2012 Dolio ako ovog poslednjeg lika zovete rile :D onda sam sa njim igrao basket ove sezone :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 25, 2012 Author Report Share Posted July 25, 2012 Ахаха, јесте:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 25, 2012 Report Share Posted July 25, 2012 Следећи пут у залету игре збуни га тако што ћеш га ословити са Радгост, али се одмах потом направи луд. Окршај испод коша: - Радгосте, шут! - ШКК?? Како си ме назвао? - Шта? Он ти у себи Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted July 25, 2012 Report Share Posted July 25, 2012 хаха и да каже фору и осталима из друштва и да га тако трпају једно месец дана... 1:27 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 25, 2012 Author Report Share Posted July 25, 2012 ахах, ал мислим да су сви модели превише навикнути на своје словенске алт егое, на ''радгосте шут'', он би само шутнуо Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts