Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

dule car radni čovek!

idem do sava centra da odgledam film "parada" posle blejkauskus u kraju itakoc

"When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful".

"Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power".

Superbia in Proelio

Fakin life :(

Od kad sam se preselio u CH, pre godinu i 2 meseca, 7 puta sam isao nazad, danas mi je 8. dolazak, ali mi je najtezi od svih. Svi su rekli sto vise budes tamo to ces se vise privikavati na Svicu, sve ce te manje vuci nazad, al ovo je haos. I samo zbog porodice i klinki iz duuuubokog pakla.. A ovo zadnje me cini primitivnom amebom.

Узо сам змију лол, сад сам Клеопатар!

Сад још да сконтам како да га назовем

Zovi je Puz, Medved, Ker, Brena, Kemal, Zordon.

"Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic

Nazovi je Plisken

Ахаха:)

Увек сам живуљке звао неким нашијем именима типа Ђорђе, најдаље што ћу ићи је Симаргл [:D]

Можда неког да хонорујем, па да га назовем Данило Бата Стојковић или Марко Пантелић!

рофл Мандинго:) Иде уз врсту (краљевски питон ололо)

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Anakonda, Professor Xavier, Kralj Hiss, Sado-gmazo, Zmija Aleksic, Monti, Ladno Ko, Tom i Dzeri (zajedno kao jedno ime), pa ti biraj. :D

Ахаха да да Томиџери :)

Е, сјајни су предлози сви маме ми, сад да исконтемплирам неко време:) Тео бих да буде нешто лол, ал ипак не толико да га зајебавају деца у школи!

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...