Aleksandar_ Posted October 27, 2011 Report Share Posted October 27, 2011 ajde još sutra da proguram i onda vikend \o/ "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted October 27, 2011 Report Share Posted October 27, 2011 ortak diplomiro dono neku rakiju sa slave od tetke prota neverue "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted October 28, 2011 Report Share Posted October 28, 2011 navatao se sa nekom mnogo kul devojcicom, i to posle dosta drndanja, znamo se vec duze. Izgleda sve to super, kao da smo se bas kul skapirali, ali ko zna. Sad je najvece iskusenje ne ponadati se, jer kao sto bi Corba rekao "jutro kvari sinoc zapocete veze" i ostala sranja. Aj laku noc za sad! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dullence_ks Posted October 28, 2011 Report Share Posted October 28, 2011 ZELIM KAFU! Jutro drugari ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 28, 2011 Report Share Posted October 28, 2011 Namig smajli se ne koristi u tom kontekstu, lrn2internet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 28, 2011 Report Share Posted October 28, 2011 Danas sam jedva ustao, i gladan i strava neka :) Sad da samo neke papire pošaljem pa ću da jedem pa ću onda da popijem čaj :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
zexon Posted October 28, 2011 Report Share Posted October 28, 2011 Duva ovaj vetar, mnogo me nervira. Radim jos danas, mislim da cu sledecih nedelju dana da se naspavam do jaja. Najteze mi je padalo ovo rano ustajanje. Kad se rodimo, tad placemo, jer smo na veliku pozornicu budala stupili. - W. Shakespeare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 28, 2011 Report Share Posted October 28, 2011 cirka od 13h pobedjuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 28, 2011 Report Share Posted October 28, 2011 navatao se sa nekom mnogo kul devojcicom, i to posle dosta drndanja, znamo se vec duze. Izgleda sve to super, kao da smo se bas kul skapirali, ali ko zna. Sad je najvece iskusenje ne ponadati se, jer kao sto bi Corba rekao "jutro kvari sinoc zapocete veze" i ostala sranja. Aj laku noc za sad! :) BRAVO COKO, ovaj LEŠKO!!! 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted October 28, 2011 Report Share Posted October 28, 2011 PERO KRALJU MESANJA!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted October 28, 2011 Report Share Posted October 28, 2011 e, inb4 glup si bre mnogo :tf: :tf: :tf: :tf: Naravno da znamo moja devojka i ja sta taj smajli znaci, samo sam se zajebavao. Dajte mi sad minus. "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 28, 2011 Report Share Posted October 28, 2011 Jel ima ovde neko moneybookers nalog i 7-8 evra na računu? PM plox Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted October 28, 2011 Report Share Posted October 28, 2011 treci put odlazim bezuspesno da se upisem na faks. Da li oni imaju prava da menjaju uslove upisa u sred upisnog roka? izgleda da cemo se mi pridruziti filozofskom i ostatku :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted October 28, 2011 Report Share Posted October 28, 2011 Koliko sam zahvalan dokoličarima što mi blokiraju faks, da nije njih ne bi mogao da živim po ovoj Jagodini kao bog otac, dok čekam da ponovo krene nastava. Ćaletu su smučilo da me gleda svakog dana kako dzabalebarim i pijančim, na kraju će da me otera za Bg :D У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted October 28, 2011 Report Share Posted October 28, 2011 Kad nedeljom budes imao predavanja isto to ces da mislis. ;) . Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted October 28, 2011 Report Share Posted October 28, 2011 i kad zavriste fakultete onda cete godinama da pricate kako nema posla i kako je sranje drzava zivi bili pa videli i to Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted October 28, 2011 Report Share Posted October 28, 2011 Зато боље одмах баталите све и постаните бичар. 1 Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted October 28, 2011 Report Share Posted October 28, 2011 jebote, smorio sam se, smršo sam opet jedno 4kg, a pritom u poslednjih mesec dana nisam ništa trenirao, sem fudbala koji je sada jednom nedeljno, umesto dva. PA ZAR NE BI TREBALO DA SE DEBLJAM KAD NIŠTA NE RADIM FUUUU :D Mislim ono, vozim jebeni bajs pa se ne osušim, dođe zima, bajs u garažu, i ja se osušim... mislim jebote :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted October 28, 2011 Report Share Posted October 28, 2011 (edited) namaži noge kremom za šuljeve i udebljaćeš se edit: izvini nije to, to je za nešto drugo, pogrešio sam Edited October 28, 2011 by prota_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 28, 2011 Report Share Posted October 28, 2011 Ako hoćeš da se ugojiš, treba da pojedeš obrok i ODMA legneš u krevet na 15 minuta. I tako stalno kad god možeš i ugojićeš se! Još jedan od edicije narodnih načina za rešavanje problema! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted October 28, 2011 Report Share Posted October 28, 2011 nešto rano večeras appear offline mod uključili drugari a? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted October 28, 2011 Report Share Posted October 28, 2011 Moj je na on od sada pa nadalje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted October 28, 2011 Report Share Posted October 28, 2011 El si jeo pa si lego? Link to comment Share on other sites More sharing options...
asGiM Posted October 28, 2011 Report Share Posted October 28, 2011 uf, nishta lepshe nego to. jedno vreme ( do proshle nedelje:) ) sam klopao za doruchak 3 jaja na oko, pakovanje pavlake, neko mesance, paradajz, i ljebac... i posle toga mi tako lepo padne pritisak da je greh ne odspavati jedno 20-30 min ( )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted October 28, 2011 Report Share Posted October 28, 2011 El si jeo pa si lego? ne, evo sedim (...a ona nije mogla da legne pa je sela lol) kad bolje razmislim, totalno suprotno radim :( Jedem narandže i jabuke, pa ću posle na rejv, a tamo rastu podočnjaci :C Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts