voodoo_ Posted October 15, 2011 Report Share Posted October 15, 2011 Pa nije isto da li je film u startu rađen za 3D, ili je sniman klasično pa je dubina naknadno budžena. Gledajte samo nativne 3D filmove! Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted October 15, 2011 Report Share Posted October 15, 2011 bio danas pola dana kod babe, povodom rodjendana, lepa atmosfera, familija na okupu i tako(dobra klopa ). ..lep dan... kasnije bio do pionira da gledam zvezdicu i iznervirao se, posle otisao na pivce i evo sad kuci i blejkaaaaaaaaaaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
reiser Posted October 15, 2011 Report Share Posted October 15, 2011 http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2011&mm=10&dd=15&nav_id=549651 Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 15, 2011 Report Share Posted October 15, 2011 Moraću da počnem neredovno da plaćam, ne želim Čolin DVD! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted October 15, 2011 Report Share Posted October 15, 2011 pripremi se. one tri scene iz filma koje će stvarno biti 3d su ludilo. tako je i bilo. skroz neadekvatan film za 3D, a tek ovako film je najvece sranje na sveeetu. odprilike sam znao kad ce sta da se desi tako da sam skidao naocare cesto....i jos na kraju, posto su ispucali sve kredite, pustali, kolko sam provalio, scene iz predhodnih delova (isto u 3D-u).... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted October 16, 2011 Report Share Posted October 16, 2011 ja sam gledao gusare sa kariba, 4. deo, 3d i teski kurac, oci su me bolele, svakih 5 min sam skidao cvike da odmorim oci this. Ni ja nikako ne volim 3D. Gledao sam i Avatara, i ne mogu, nervira me izuzetno. Inace, kul vece, bio u Corbi, fino se iskakao. Sutra na Decijem sajmu, radimo opet nesto za Olimpijski komitet, pa rodj posle toga. Uh, a ponedeljak je tako blizu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted October 16, 2011 Report Share Posted October 16, 2011 Sve sto je moglo da mi podje lose u prethodnih 4-5 dana poslo je. Fml. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted October 16, 2011 Report Share Posted October 16, 2011 (edited) ... Edited October 16, 2011 by samir^b "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted October 16, 2011 Report Share Posted October 16, 2011 Camron otac istine i zivota! <3 inace prepio se, luv ya all ma niggaz! uprkos swag-u koji osecam totalni je not swag jer soliram gajbu :D :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted October 16, 2011 Report Share Posted October 16, 2011 volim vinjak don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted October 16, 2011 Report Share Posted October 16, 2011 poz http://www.youtube.com/watch?v=MfmYCM4CS8o&ob=av2e У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted October 16, 2011 Report Share Posted October 16, 2011 Dobro jutro :) ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted October 16, 2011 Report Share Posted October 16, 2011 dobro jutro drugari mama sprema projaru \o/ kasnije basket ceooooooo dan ! a vecheras zurkaaaaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted October 16, 2011 Report Share Posted October 16, 2011 lol kako sam se razvalio sinoc.. a prso sam i ovde, vidim "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted October 16, 2011 Report Share Posted October 16, 2011 takodje se sinoc fino napio, napokon poceo da mutim sa jednom devojcicom i tako, zivot je lep zasad!!! There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted October 16, 2011 Report Share Posted October 16, 2011 :)) Lep dan za fudbal Link to comment Share on other sites More sharing options...
zexon Posted October 16, 2011 Report Share Posted October 16, 2011 dobio sam otkaz, poz Kad se rodimo, tad placemo, jer smo na veliku pozornicu budala stupili. - W. Shakespeare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted October 16, 2011 Report Share Posted October 16, 2011 trebao si ti da ga das, ko ti kriv sad! I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dodgethis Posted October 16, 2011 Report Share Posted October 16, 2011 Odoh Do Aviation koledza da se unapredjujem u biznis klasu! Cao zdravo ekonomijo Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted October 16, 2011 Report Share Posted October 16, 2011 ajd Link to comment Share on other sites More sharing options...
dodgethis Posted October 16, 2011 Report Share Posted October 16, 2011 De si killy, jebo te darko brstina! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted October 16, 2011 Report Share Posted October 16, 2011 COKA DOMACIN KVALITETNOG REJVA I DRUGARENJA juce bio toliko premoren, da sam zaboravio fon kod nekih ortaka u studiju u BIGZu koliko me sada mrzi da se cimam da ga uzmem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 16, 2011 Report Share Posted October 16, 2011 razboleo se prvi put posle 2 god lol...produvao me vetar juce, a i ono ledeno pivo nije pomoglo...taman lep nacin da provedem odmor! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted October 16, 2011 Report Share Posted October 16, 2011 Кад не пијеш врућу ракију! brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 16, 2011 Report Share Posted October 16, 2011 kako me uzasno boli ruka od ove brunile kako vec,jebem ti zivot...em mi nije curela infuzija kako treba,em mi se ukocila ruka uzasno... sinoc gledali barsu u trpezariji,i sad dovoljno mi bilo smesno sto su matorani isterali zene koje su htele da gledaju neku sapunicu,ali najveci hajlajt je bio oko 15 do 10 kad je usla neka bakuta,i kao "jel jos traje utakmica?Pa jel ce da traje celu noc?Ima dobar film,RAMBO 3!!!" ahahahahhahahahahahahahahahahahahaah,hteo sam da poginem od smeha,ne mogu da zamislim bakutu koja gleda ramba:)))) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts