Formica Posted September 22, 2011 Report Share Posted September 22, 2011 nekako sam znao da ce se ovo desiti, dva meseca molim za poslove, bilo kakve... konstrakshn, delivery, restorani itd, ne bi li preziveo dok ne nadjem pravi posao, i da ce onda u isto vreme da mi dodju dva do jaja posla. sad shta raditi. prvoj kompaniji sam vec potvrdio da cu da radim kod njih. i onda dodje druga kompanija i kad sam im rekao posao daju mi 20% vecu platu i lik mi fazon ispuni sve uslove (da pocnem odmah, da ne bude temporary 3 meseca pa onda full time, nego odmah full time...) sad mi je toliko trulo da odbijem prve likove, lagao bi kad bi reko da mi nije do para, ali nije mi toliko zinulo dupe na pare. ali dobro, barem mogu oko ovih stvari da se dvoumim umesto oko toga dal da kupim salamu od $1.99 ili $1.49. Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted September 23, 2011 Report Share Posted September 23, 2011 uzmi bolji posao i ne razmisljaj! sta ti je trulo da odbijes prve likove, oni bi tebe kikovali prvom prilikom, da od toga imaju vecu korist :) Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dullence_ks Posted September 23, 2011 Report Share Posted September 23, 2011 Realno formi.. ko jebe glupe Amere.. i da, salama od 1.49$ ;)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted September 23, 2011 Report Share Posted September 23, 2011 nekako sam znao da ce se ovo desiti, dva meseca molim za poslove, bilo kakve... konstrakshn, delivery, restorani itd, ne bi li preziveo dok ne nadjem pravi posao, i da ce onda u isto vreme da mi dodju dva do jaja posla. sad shta raditi. prvoj kompaniji sam vec potvrdio da cu da radim kod njih. i onda dodje druga kompanija i kad sam im rekao posao daju mi 20% vecu platu i lik mi fazon ispuni sve uslove (da pocnem odmah, da ne bude temporary 3 meseca pa onda full time, nego odmah full time...) sad mi je toliko trulo da odbijem prve likove, lagao bi kad bi reko da mi nije do para, ali nije mi toliko zinulo dupe na pare. ali dobro, barem mogu oko ovih stvari da se dvoumim umesto oko toga dal da kupim salamu od $1.99 ili $1.49. Dokle više da zanemarujemo ovakve probleme prvog sveta, DOKLE!? У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted September 23, 2011 Report Share Posted September 23, 2011 nekako sam znao da ce se ovo desiti, dva meseca molim za poslove, bilo kakve... konstrakshn, delivery, restorani itd, ne bi li preziveo dok ne nadjem pravi posao, i da ce onda u isto vreme da mi dodju dva do jaja posla. sad shta raditi. prvoj kompaniji sam vec potvrdio da cu da radim kod njih. i onda dodje druga kompanija i kad sam im rekao posao daju mi 20% vecu platu i lik mi fazon ispuni sve uslove (da pocnem odmah, da ne bude temporary 3 meseca pa onda full time, nego odmah full time...) sad mi je toliko trulo da odbijem prve likove, lagao bi kad bi reko da mi nije do para, ali nije mi toliko zinulo dupe na pare. ali dobro, barem mogu oko ovih stvari da se dvoumim umesto oko toga dal da kupim salamu od $1.99 ili $1.49. kod ovakvih stvari treba da gledas samo svoje dupe. sta te boli kurac za prve likove. neces ih vise nikad cuti i videti, radi za svoju korist ffs "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
P.M. Posted September 23, 2011 Report Share Posted September 23, 2011 uzmi bolji posao i ne razmisljaj! sta ti je trulo da odbijes prve likove, oni bi tebe kikovali prvom prilikom, da od toga imaju vecu korist :) Svakojako. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted September 23, 2011 Report Share Posted September 23, 2011 Pa, to je to, odo polako za Bg, pa šta bude, biće. Što bi rekli braća Spartanci - Il' sa štitom, il' na štitu. У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted September 23, 2011 Report Share Posted September 23, 2011 zar trakmanija nije besplatna? :O Pa nije, zapravo je bila samo jedna besplatna verzija prve TM i bar tri one koje su koštale novaca... :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted September 23, 2011 Report Share Posted September 23, 2011 nekako sam znao da ce se ovo desiti, dva meseca molim za poslove, bilo kakve... konstrakshn, delivery, restorani itd, ne bi li preziveo dok ne nadjem pravi posao, i da ce onda u isto vreme da mi dodju dva do jaja posla. sad shta raditi. prvoj kompaniji sam vec potvrdio da cu da radim kod njih. i onda dodje druga kompanija i kad sam im rekao posao daju mi 20% vecu platu i lik mi fazon ispuni sve uslove (da pocnem odmah, da ne bude temporary 3 meseca pa onda full time, nego odmah full time...) sad mi je toliko trulo da odbijem prve likove, lagao bi kad bi reko da mi nije do para, ali nije mi toliko zinulo dupe na pare. ali dobro, barem mogu oko ovih stvari da se dvoumim umesto oko toga dal da kupim salamu od $1.99 ili $1.49. Uzmi bolji POSAO. Ne placenija, BOLJI. ;) Otpikao redovni basket cetvrtkom... Lik uleteo na ulaz i isfintirao me, ja skocio i on uleti u mene dok sam bio u skoku...naravno patosirao sam glavom preko njegovih ledja, dok su mi noge bile u vazduhu... uopste mi nije jasno kako se nisam izlomio sav :) Ajmo prevedimo u Pantelator You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted September 23, 2011 Report Share Posted September 23, 2011 Dobro jutro, petak je a meni ko da je ponedeljak, mrsko mi da vidim posao a kamoli da ga radim jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted September 23, 2011 Report Share Posted September 23, 2011 ti radis u drzavnoj firmi bese? You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted September 23, 2011 Report Share Posted September 23, 2011 o da jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted September 23, 2011 Report Share Posted September 23, 2011 pa u cemu je onda problem :) You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted September 23, 2011 Report Share Posted September 23, 2011 Dobiće samo 13 plata.. ispalili ih za 14-u. Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 23, 2011 Report Share Posted September 23, 2011 Trebalo bi neki događaj danas da bude, već mi se ne mili, pošto znam kako će da prođe kad se skupi gomila "direktora" na svirci i uz alkohol, gore ispadne nego mala matura. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted September 23, 2011 Report Share Posted September 23, 2011 (edited) pa u cemu je onda problem :) Gadim se sam sebi koliko ne mogu da se nateram da odrobijam ovih par ASP strana... Znaš onaj ziljavi osećaj kad ništa pod milim bogom nema da se reši nego samo da se grinduje posao stavku po stavku... e to... 33 kolone u tabeli, za svaku validator, za neke dva, dron, dron, dron, ujuri sistemašicu da instalira oracle data providere na testni web server... destilisana mrzovolja. Edited September 23, 2011 by Shekk jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
WuDu Posted September 23, 2011 Report Share Posted September 23, 2011 Ti bar imas posao. People don't stop playing because they get old, they get old because they stop playing. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted September 23, 2011 Report Share Posted September 23, 2011 Dobro jutro, petak je a meni ko da je ponedeljak, mrsko mi da vidim posao a kamoli da ga radim http://make-everything-ok.com/ fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted September 23, 2011 Report Share Posted September 23, 2011 hvala jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted September 23, 2011 Report Share Posted September 23, 2011 Gadim se sam sebi koliko ne mogu da se nateram da odrobijam ovih par ASP strana... Znaš onaj ziljavi osećaj kad ništa pod milim bogom nema da se reši nego samo da se grinduje posao stavku po stavku... e to... 33 kolone u tabeli, za svaku validator, za neke dva, dron, dron, dron, ujuri sistemašicu da instalira oracle data providere na testni web server... destilisana mrzovolja. kazi da je moja firma nesto kriva sto ne mozes da radis, to je sad vec mantra :) You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted September 23, 2011 Report Share Posted September 23, 2011 Mene niko ne pita zašto ne radim, moram sam sebe da šutiram jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted September 23, 2011 Report Share Posted September 23, 2011 jutro vredni narode don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted September 23, 2011 Report Share Posted September 23, 2011 Tolko sam dobro ocistio i raspremio sobu svojevoljno da cu da se castim chizkejkom. sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted September 23, 2011 Report Share Posted September 23, 2011 Zinulo je dupe filozofskom fakultetu za pare, ali ni ove godine moje pare neće da vide, molim lepo, doviđenja! \o/ \o/ \o/ У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 23, 2011 Report Share Posted September 23, 2011 bravo šavke care! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts