Jump to content

Zimske gume

Gospodin

Recommended Posts

• 2 years later...
  • 2 weeks later...

Iskopah i poručih preko Ananasa - 185/60/R15 Kleber Krisalp HP3 M+S 3Pmsf, 6800 din po komadu, gledao sam te neke najbolje karakteristike po ceni, kao i neka je akcija, deluje da je bolja od Save priča, jesam li se zajebo i ZAŠTO? :D

• Indeks nosivosti: 84
• Indeks brzine: T (190 km/h)
• Klasa efikasnosti goriva: D
• Klasa prianjanja na vlažnu podlogu: B
• Klasa buke: A
• Nivo buke: 68 db

Edited by millanče

OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO

30 minutes ago, millanče said:

Iskopah i poručih preko Ananasa - 185/60/R15 Kleber Krisalp HP3 M+S 3Pmsf, 6800 din po komadu, gledao sam te neke najbolje karakteristike po ceni, kao i neka je akcija, deluje da je bolja od Save priča, jesam li se zajebo i ZAŠTO? 😄

• Indeks nosivosti: 84
• Indeks brzine: T (190 km/h)
• Klasa efikasnosti goriva: D
• Klasa prianjanja na vlažnu podlogu: B
• Klasa buke: A
• Nivo buke: 68 db

Kleber bi trebalo da je i dalje korektna guma i podbrend Michelina tako da si ok, taj Krisalp im je inače možda i najpoznatija guma koju imaju.

Sava bi trebalo da se gađa sa Tigrom a on bi opet trebalo da je trunčicu ispod Klebera.

• Like +1 1

za normalne daily automobile bilo koja zimska guma je bolja zimi od letnje i M+S nižeg spektra

da pričamo o porše turbo s gti mega pro max v8 quad-turbo nekom autu koji koristi neku suludu 325 45 R28 dimenziju, pa i da razmišljaš šta ćeš

ja na twingu i ženinom avendžeru imam tigruše, nisam do sada video ništa loše u vezi sa njima, a išli smo i na zlatibor kad je sneg

• Like +1 2

facebook.com/speed.rs

Za Savu (naročito letnju) sam čuo da se dosta pokvarila, od ljudi koji su baš dosta vozili Savu ranije. Pokvarila u smislu, sad je baš niža klasa, a bila je skoro srednja.

Kleber sam vozio samo letnje i bile su dobre, ali što se tiče testova, Kleber Krisalp HP3 je 14-ta od 22 gume kod Autobilda, sedma od 31 kod ADAC-a, za te pare super.

Edited by voodoo_
  • Like +1 1

28 minutes ago, millanče said:

Hvala, znači dobro sam izabrao, ne pomenuh da je za yarisa 2. Sad samo da Ananas jebeno ne izda i da ih zaista isporuči kad je napomenuto.

Ako ti je za utehu, ja sam pre 2 nedelje naručio preko AnaLnasa i stiglo je u roku od 2 dana tj. isporučili su i pre roka za koji su stavili da će da isporuče :D

• Thanks (+1) 1

QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)

relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom

56 minutes ago, millanče said:

Hvala, znači dobro sam izabrao, ne pomenuh da je za yarisa 2. Sad samo da Ananas jebeno ne izda i da ih zaista isporuči kad je napomenuto.

super je ananas što se toga tiče, jer njihovi ugovori sa kuririma naravno nisu kao kad poručiš sa malishop.rs jer je to ipak delta, niko tu neće da se zeza da ubije sebi milion evra godišnje prometa.

• Like +1 1