Dreadlord Posted September 1, 2011 Report Share Posted September 1, 2011 Elem osecam se ugrozeno od strane kolichine pazhnje koju mermen dobija, pa sam se uzjogunio...a iskreno ne znam kako nisam podeli sa vama ovo moje chedo kad vec postoji par meseci P.S. Bilo kakvi komentari su dobrodosli...shto konstruktivniji to bolje :) P.S.S. Preskochiti Video tuts, i mega loshu montazhu...toga sam svestan, licho me boli paja jer sa footage-om koji sam imao neverujem ni da bi montazheri iz Digital Domain-a mogli bolje...a da ne spominjemo da mi puca kurac za montazhu. Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted September 1, 2011 Report Share Posted September 1, 2011 nisam mogao duze od 45 sec Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted September 1, 2011 Report Share Posted September 1, 2011 Мој потпис је добио смисао? Quote Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čamuga Posted September 1, 2011 Report Share Posted September 1, 2011 Ove dve plavuse na 1:50 one sto je gastozz isprozivao ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted September 1, 2011 Report Share Posted September 1, 2011 Koja je fora ovo sa autotune-ingom svakog vokala ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w()()() Posted September 1, 2011 Report Share Posted September 1, 2011 Quote na terasi se spasi lesli se vraca kruci Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted September 1, 2011 Report Share Posted September 1, 2011 O M G Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
aLti Posted September 1, 2011 Report Share Posted September 1, 2011 Do jaja brate! Reci mi kad izlazi CD ovog kralja, moram da kupim brate, da oteram komsije na finjaka kad mi banu na gajbu hahaha...!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted September 1, 2011 Report Share Posted September 1, 2011 Dreade veruj mi, tvoj tron nije taknut. Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted September 1, 2011 Report Share Posted September 1, 2011 a cek,ovaj lik je stvarno ozbiljan da dobro peva ili?i da,sve je jebeno jadnovoleo bih da iskopam sebi ochi Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aLti Posted September 1, 2011 Report Share Posted September 1, 2011 a cek,ovaj lik je stvarno ozbiljan da dobro peva ili? i da,sve je jebeno jadno voleo bih da iskopam sebi ochi U ovom slucaju valjalo bi krenuti od usiju, grujo!? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted September 1, 2011 Author Report Share Posted September 1, 2011 Za 40eu budzeta i ovo je mnogo :D U muziku netju da zalazim, svako ima svoj ukus. Meni je najfascinantnije shto u momentu ima 745 Like-a i 136 Dislike-a :S Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted September 1, 2011 Report Share Posted September 1, 2011 (edited) svidjaju mi se cipovi za poker, posto Edited September 1, 2011 by vlada_ Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted September 1, 2011 Report Share Posted September 1, 2011 Koja je fora ovo sa autotune-ingom svakog vokala ? Lakše nego da se nauči da peva Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted September 1, 2011 Report Share Posted September 1, 2011 jutro mi je previse lepo pocelo da bih otvarao ovaj klip sada Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted September 1, 2011 Report Share Posted September 1, 2011 ja sam cak i hteo da otvorim dok nisam procita Honey Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted September 1, 2011 Report Share Posted September 1, 2011 Koliko sam razumeo dreda, poenta je spot, znaci mute volume. Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted September 1, 2011 Report Share Posted September 1, 2011 Prvo, meni je krivo što tebe nema! To je bila draž tvog prvenca. E sad, ovde ima ok detalja, ali je spot suviše statičan s obzirom na to da je ovo neki dens ala devedesete, pa kao svi treba da luduju. Kažeš da nisi imao materijala, pa me to navodi na to da si ti u stvari samo montirao materijal (a što kažeš da ne voliš) pa me onda interesuje kako je ovo tove "novo čedo"? Ili bolje reći, nema razloga da patiš ako nisi ti režirao, pošto nije najjasnije da li jesi ili nisi. A ako jesi, onda je problem kao i prošlom dinamika. Ima viška, recimo onaj kadar sa čipovima mnogo dugo traje, a onda imaš onaj kadar kao u ogledalu, gore đuskaju kao u klubu, a dole njih dvoje isto u klubu, pa onda one dve plavuše, pa opet ovo prethodno. Ne uklapa se preterano u spot. Recimo ona slova su ok, ona se uklapaju, ali nemaju smisla samo slova bez da budu istaknuta neka, pa kao dobiješ reč ili rečenicu. Takođe ovaj kraj koji kao ima radnju je samo "pao s neba", ništa ne uvodi u tu priču, a ako ima veze sa tektom pesme to niko neće provaliti (tj. neće skapirati da je iz tekst pesme prethodio tom događaju). Sve u svemu mislim da postoji određeni napredak, nego za razliku od prošlog gde si bio emotivno vezan za film, ovde očigledno nisi, pa sad ne znam da li je to dobro ili loše. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted September 1, 2011 Report Share Posted September 1, 2011 ovaj pederko sto peva se mnogo stidi, trebalo bi da promeni profesiju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 1, 2011 Report Share Posted September 1, 2011 pevač je toliki peder da mi je bilo neprijatno da ga gledam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted September 1, 2011 Report Share Posted September 1, 2011 Kao sto neko rece, spot je suvise statican, al nije lose za koje je svrhe :) a sto se tice lika i pesme = transfer neprijatnosti Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted September 1, 2011 Report Share Posted September 1, 2011 imaš drop na 1:15 (uleteo kadar gde slika nije podeljena na tri dela već se vraća na prethodni sa sredine na par stotinki a onda ide dalje onaj koji je bio gore i dole) i pri kraju, kad ona dronfulja izlazi iz kadra prođe kroz beli okvir ili liniju na levoj strani, šta li je. nešto si pokušao a sakriješ? :) hvala Bogu te ni da sam hteo ne bih mogao da slušam spot :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sekira Posted September 1, 2011 Report Share Posted September 1, 2011 DAT ASS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted September 1, 2011 Report Share Posted September 1, 2011 ja isto nisam skapirao jel si reziser ili montazer ili snimatelj ili sveukupno? ima i dobrih ali i smor delova..u ss sta god da si radio kapiram da si hteo da se ubijes sto si morao ovu glavu da gledas duze od 2 minuta..kakav ogavitet.. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted September 1, 2011 Report Share Posted September 1, 2011 Mnogo je lose Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts