Jump to content

Moje novo kinematografsko REMEKDELO


Recommended Posts

Elem osecam se ugrozeno od strane kolichine pazhnje koju mermen dobija, pa sam se uzjogunio...a iskreno ne znam kako nisam podeli sa vama ovo moje chedo kad vec postoji par meseci

:tf:

P.S. Bilo kakvi komentari su dobrodosli...shto konstruktivniji to bolje :)

P.S.S. Preskochiti Video tuts, i mega loshu montazhu...toga sam svestan, licho me boli paja jer sa footage-om koji sam imao neverujem ni da bi montazheri iz Digital Domain-a mogli bolje...a da ne spominjemo da mi puca kurac za montazhu.

poz voz 2011

Link to comment
Share on other sites

a cek,ovaj lik je stvarno ozbiljan da dobro peva ili?

i da,sve je jebeno jadno

voleo bih da iskopam sebi ochi

 

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

 

Link to comment
Share on other sites

Prvo, meni je krivo što tebe nema! To je bila draž tvog prvenca. E sad, ovde ima ok detalja, ali je spot suviše statičan s obzirom na to da je ovo neki dens ala devedesete, pa kao svi treba da luduju. Kažeš da nisi imao materijala, pa me to navodi na to da si ti u stvari samo montirao materijal (a što kažeš da ne voliš) pa me onda interesuje kako je ovo tove "novo čedo"? Ili bolje reći, nema razloga da patiš ako nisi ti režirao, pošto nije najjasnije da li jesi ili nisi. A ako jesi, onda je problem kao i prošlom dinamika. Ima viška, recimo onaj kadar sa čipovima mnogo dugo traje, a onda imaš onaj kadar kao u ogledalu, gore đuskaju kao u klubu, a dole njih dvoje isto u klubu, pa onda one dve plavuše, pa opet ovo prethodno. Ne uklapa se preterano u spot. Recimo ona slova su ok, ona se uklapaju, ali nemaju smisla samo slova bez da budu istaknuta neka, pa kao dobiješ reč ili rečenicu. Takođe ovaj kraj koji kao ima radnju je samo "pao s neba", ništa ne uvodi u tu priču, a ako ima veze sa tektom pesme to niko neće provaliti (tj. neće skapirati da je iz tekst pesme prethodio tom događaju). Sve u svemu mislim da postoji određeni napredak, nego za razliku od prošlog gde si bio emotivno vezan za film, ovde očigledno nisi, pa sad ne znam da li je to dobro ili loše.

-----------------

nema vise zezanja

A.B.

Link to comment
Share on other sites

imaš drop na 1:15 (uleteo kadar gde slika nije podeljena na tri dela već se vraća na prethodni sa sredine na par stotinki a onda ide dalje onaj koji je bio gore i dole) i pri kraju, kad ona dronfulja izlazi iz kadra prođe kroz beli okvir ili liniju na levoj strani, šta li je. nešto si pokušao a sakriješ? :)

hvala Bogu te ni da sam hteo ne bih mogao da slušam spot :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...