Jump to content

slike forumaša

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

I ne razumem ljude koji mrze sponzoruse? Pa jbt onaj ko ih finansira nije mamlaz, on to placa kao kurvu maltene cak i jeftinije, a riba dobija sta zeli. Nit vas iko dira, nit ste ugrozeni. No voleli bi ste da zivite u lalalendu a ne u svetu punom licemerstva jer gradite upravo vi taj svet.

i to sve priča čovek koji je jurio stan u centru grada i preletao ceo grad da nađe kolač. nekad nije fora ni u parama nego koliko nisko možeš da padneš da bi dobio malo pičke. jednostavno je retardirano da sa 20 godina živ i zdrav plaćaš nekoj ribi da bi je prcao (plaćaš direktno ili se cimaš kao ti, nebitno), sam sebe degradiraš bespotrebno.

Novi forum smrdi

3do1AEy.pngyxHzIOp.png

I ne razumem ljude koji mrze sponzoruse? Pa jbt onaj ko ih finansira nije mamlaz, on to placa kao kurvu maltene cak i jeftinije, a riba dobija sta zeli. Nit vas iko dira, nit ste ugrozeni. No voleli bi ste da zivite u lalalendu a ne u svetu punom licemerstva jer gradite upravo vi taj svet.

Nisam te bas ispratio sa poslednje dve recenice. Jel poenta kako si ti savladao svet oko sebe, okacio par slika sa prebrutalnom ribom koju si cepao, pa sad dijelis um?

Tijana stajsic moze nekome da se gadi jer je gnom mentalno (recimo ovo je na osnovu par slika mentalnih iz public pokazivanja, možda je ona u stvari carica), ali zasto sad ti / drasko / mohi morate reci kako je on jadan/glup/sirotan. Mozda je neko stvarno ne bi jebao. Liznes joj cupi, i bude ko da si maci popušio

bljak

i to sve priča čovek koji je jurio stan u centru grada i preletao ceo grad da nađe kolač. nekad nije fora ni u parama nego koliko nisko možeš da padneš da bi dobio malo pičke. jednostavno je retardirano da sa 20 godina živ i zdrav plaćaš nekoj ribi da bi je prcao (plaćaš direktno ili se cimaš kao ti, nebitno), sam sebe degradiraš bespotrebno.

Pa uopste je glupo platiti bez obzira na godine :)

Posto jelte imam neki uvid u to, prosto su fascinantni retardi koji plate kurvu i ubedjeni su da su smuvali ribu i karali je :)

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

doco idi vw kombijem u sumu, lizi esid i grli drvece

ja ne znam od kada je lose iscimati se devojci za kolac i uciniti joj boravak lepsim? jel sponzorusa ako joj kupis i poklon za rodj i izvedes je na veceru? glupa kurva nek otvori pastetu kuci.

"Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic

I ti si u pravu, ali stekao sam utisak da biss nije to radio jer je emotivno vezan i zeli da joj ulepsa romanticni boravak :tf:

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

po meni je pogrešno raditi stvari o kojima pričaju daki i biss ako riba za uzvrat treba samo da raširi noge. time doprinosimo inflaciji pussy power-a do koje je kvaziemancipacija u našem društvu dovela. kao i svaka roba, i pička vredi onoliko koliko je većina spremna da je plati, i da nema pičkopaćenika, ne bi bilo ni pusi pauera.

s druge strane, ako ti njoj u utorak doneseš kolač, a ona tebe u sredu odvede u spa centar, onda činite lepe stvari jedno za drugo što je valjda i poenta.

Lose izvlacis zakljucke ez dovoljno cinjenica. Ja tu dinara nisam potrosio osim za taj kolac. Ima ljudi na forumu koji znaju situaciju ali ne zelim da iznosim moj privatan zivot ovde. Recimo da bi bolje shvatili da bi pre mene poistovetili sa Tijanom Stajsic nego za lika koji je finansira. Iako i to nije istina , ali eto za povrsne umove da bi bolje skontao.

Na mobu sam pa ne mogu da se raskucam.

Edited by BISS

Tu postoji jako dobra klasifikacija:

1) prostitutke - kada je frka, imash kinte, (nisi ozenjen - ovo je u zagradi zato shto mnogima to ne predstavlja problem pri zezanju sa prostitutkama), nemash problema sa time da platish da jebesh/da te jebu. Nikakav emocionalni kontakt, samo ispunjavanje fizioloshke potrebe/praznjenje posle sjebane vece/ubaciti josh neko sranje.

2) sponzorushe - vishi nivo od prostitutki poshto ipak mora chovek bar malo da se potrudi. Pare ovde rade svoje, pa chesto ispadne da su sponzorushe skuplje (i opasnije) od prostitutki zato shto ponekad zele da ponove to shto su dobile jednom. Najvishe im odgovaraju klinci sa kintom i matorci s krizom srednjih godina (koji su, uz to, obichno u braku).

3) devojke sa kojima zelish da imash neshto ozbiljno - mislim da je ovde sve jasno.

edit: to, koliko ko para troshi na sponzorushe samo po sebi nije toliko vazno i problematichno. Veci je problem shto nashe ribe sve vishe idu u sponzorushe da bi makar malo mogle da se provedu, shto je zalosno... LM, postoje i mushke sponzorushe, ali to nije tema ovde.

Edited by ZerBah

А в чем сила, брат?

doco idi vw kombijem u sumu, lizi esid i grli drvece

ja ne znam od kada je lose iscimati se devojci za kolac i uciniti joj boravak lepsim? jel sponzorusa ako joj kupis i poklon za rodj i izvedes je na veceru? glupa kurva nek otvori pastetu kuci.

tako je, pobegni u ekstrem i onda istripuj da si u pravu.

po meni je pogrešno raditi stvari o kojima pričaju daki i biss ako riba za uzvrat treba samo da raširi noge. time doprinosimo inflaciji pussy power-a do koje je kvaziemancipacija u našem društvu dovela. kao i svaka roba, i pička vredi onoliko koliko je većina spremna da je plati, i da nema pičkopaćenika, ne bi bilo ni pusi pauera.

s druge strane, ako ti njoj u utorak doneseš kolač, a ona tebe u sredu odvede u spa centar, onda činite lepe stvari jedno za drugo što je valjda i poenta.

dis.

žene se uglavnom ponašaju tako kako se ponašaju jer su ih muškarci navikli. banalan primer, prosečna riba izađe na splav, naleti na dakija koji će da joj kupi šampanjac, kresne je to veče i tu se završi priča. od tog trenutka ta ista prosečna riba koju bi moglo da prska masa prosečnih (ili čak boljih) muškaraca više neće ni da priča sa njima jer je istripovala da je viša klasa i dama zbog jednog skupog pića ili vožnje gajbi u dobrim kolima.

jednostavno je preglupo raditi bilo šta isključivo da bi (možda) dobio pičke.

Lose izvlacis zakljucke ez dovoljno cinjenica. Ja tu dinara nisam potrosio osim za taj kolac. Ima ljudi na forumu koji znaju situaciju ali ne zelim da iznosim moj privatan zivot ovde. Recimo da bi bolje shvatili da bi pre mene poistovetili sa Tijanom Stajsic nego za lika koji je finansira. Iako i to nije istina , ali eto za povrsne umove da bi bolje skontao.

Na mobu sam pa ne mogu da se raskucam.

dobro, onda sam pogrešio u tvom slučaju, al' i dalje mi je smešno da se toliko iscimaš zbog ribe koju ćeš samo jebati, jebi ga :D

Edited by Doca.

Novi forum smrdi

3do1AEy.pngyxHzIOp.png

па неће ти се десити ни да дођеш у прилику да је лизнеш...

:)

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

dis.

žene se uglavnom ponašaju tako kako se ponašaju jer su ih muškarci navikli. banalan primer, prosečna riba izađe na splav, naleti na dakija koji će da joj kupi šampanjac, kresne je to veče i tu se završi priča. od tog trenutka ta ista prosečna riba koju bi moglo da prska masa prosečnih (ili čak boljih) muškaraca više neće ni da priča sa njima jer je istripovala da je viša klasa i dama zbog jednog skupog pića ili vožnje gajbi u dobrim kolima.

pa ako moze da nastavi da dobija to sto dobija, zadto da ne. sto bi bila sa dakijem koji ide busom umesto sampanjac separe dakija kad joj to vise prija, a moze da bira sa kojim ce.

neke druge, kojima dakiji nece platiti pice nek se jebu sa tim drugim likovima.

"Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...