Jump to content

Koji mobilni telefon

Dule_smor

Recommended Posts

"Treba da uzmem telefon uz onaj ugovor na 24 meseca"

Ne, ne treba da uzmeš telefon uz ugovor. Uzmi 50% popusta na 2 godine i kupi Moto G, Moto G2 ili Nexus 4 na oglasima.

(najbolje je da juriš Moto G2, ima za ~€160 sa garancijom nov)

Ovo uradi, Đole

Hvala na savetima, drugari.

Jedino sto mi je u ovom trenutku problem da pljusnem 150-200e, vec mi je lakse da nastavim da placam racun mesecno kao i do sad...

Matematicki, naravno da oni dobijaju, zato i postoji ovaj sistem, ali sta cu kada mi tako sad odgovara. :)

Grand Neo ispada iz kombinacije, zahvaljujuci Zwerku (hvala :D), jos da sad vidim jedan od ova dva, ili neki treci ako neko ima ideju? :)

Edited by LESkOpoz

2ch4bup.jpg

Potpisao sam ugovor 26. novembra prosle godine na godinu dana u mtsu i pretplata mi je istekla 31. oktobra(a ne 26. novembra kako sam ja mislio da ce biti) i naravno novembar su mi naplatili po regularnoj ceni a ne 50%, rekla mi je da je to jer sam nov korisnik i neki aneksi blabla. Da slucajno neko ne ispadne glup kao ja posto ne obavestavaju nista vec samo rokaju :) Ovo se vazi samo ukoliko ste nov korisnik.

Meni tako prošle godine istekao ugovor, ja sam primetio tek kada mi je stigao račun za taj mesec po punoj ceni. A i tada sam bio zagazio u sledeći mesec...
Pa "nisu mogli" da mi ugovor prebace odma, nego od sledećeg prvog, ali zato kada sam hteo da se prebacim na veći račun posle nekog vremena, istog dana je prošlo :) 

govna

Da, i nov broj.

Zovi i smaraj ih, nemoguce da su ti naplatili ceo mesec za 4 dana ugovora...Ili ove iz podrske mrzi da se smaraju pa su te slagali.

Ne vredi vec sam potpisao novi ugovor. Nisu mi naplatili ce mesec za 4dana ugovora mozda sam se lose odrazio! Naplatili su mi novembar po regularjnoj ceni jer je po njihovom ugovor prestao prethodnog meseca(iako nije logicno jer je godinu dana od 26. nov 2013. do 26. nov 2014.)

dobio na lumiji denim update, sad mogu da pravim foldere na desktopu jea!

Možda uskoro dobijem i valjanu aplikaciju za smb shareove o/

tj malo bolju od sharefolder explorera :)

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Ne, ispao si glup bez obzira ko je sta napisao. ha ha glup si glup si glup si, hahah, bas si glup

JE BI mohija!

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi