Jump to content

Koji mobilni telefon

Dule_smor

Recommended Posts

napokon docekao update za S4,

4.4.2 mi je ispravio sve one gluposti na koje sam se zalio pre par strana, telefon je super brz sada,nema onog seckanja i preskanja koje me je ubijalo na 4.3... nadam se da ce tako ostati i da ga nekim mini updateom nece sjebati kao prosli put :)

UM CARUJE DOK SNAGA NE POPIZDI !!!

• 2 weeks later...

pojavio se i Moto G po izgleda malo boljim cenama kod nas http://www.kupimobilni.com/mobilni-telefoni/model.php?proiz=Motorola&model=Moto%20G

Mada vidim kod ovih likova http://www.mobilnishop.com/mobilni-telefoni/motorola/Moto-G-16GB-2962/ nema cena na sajtu, a ima opcija za 12 meseci garancije. Zar nije po zakonu od skora minimum garancija za tehniku 2 godine?

pljk!

Možda nije pravo mesto, ali

Neki kolega sa burazerove šljake mi ponudio iPad mini (1ve generacije mislim) 16gb za 100e. iPad je kao nov, nigde tragovi korišćenja i radi ok.

Interesuje me, vredi li te pare? Nisam imao iskustva sa tabletima do sada, pa zato pitam :/

:v

• 4 weeks later...

nexus telefoni, pa čak i moto g se prodaju za ok pare kod nas tako da možda to bude slučaj i sa ovim telefonom.

nekako mi logičnije deluje da je mnogo lakše odvalili maržu od milion posto na govnosung s5 i slične telefone koje prati hajp nego na ove koje će kupovati relativno mala grupa entuzijasta.

Novi forum smrdi

3do1AEy.pngyxHzIOp.png

ja ovde moto g, koji u normalnim zemljama košta oko 150€ (8GB model), viđam za ne ispod 210€, pa do čak 265€ i meni to nije ok. Tako da varira od 50 do 100€ veća cena kod nas za taj telefon samo jer eto izgleda nema zvaničnog uvoznika pa je kod nas to egzotika nažalost.

pljk!

pa ako varira od 50 do 100e više to znači da je povećanje cene za trećinu do dve trećine, pritom pričamo o poznatom proizvođaču telefona. gore si napisao da će biti 500e nešto što je 300 dolara odnosno 220e, što je povećanje preko od 200% za no name proizvođača.

da ne ulazimo u matematiku i jedemo govna dalje, samo kažem da telefoni koji nisu prehajpovani često nemaju ni prehajpovane cene, zato mislim da će ovaj telefon moći da se nađe po relativno ok ceni, ako neko proceni da ima dovoljno zainteresovanih da ga kupe (kao što je bio slučaj sa nexusom 4).

Edited by Doca.

Novi forum smrdi

3do1AEy.pngyxHzIOp.png