serpentina Posted April 28, 2013 Report Share Posted April 28, 2013 da da 2god je cool,e sad jel i dalje postoji opcija,bar je bila pre koliko se secam da ako ne uzmes telefon da u bilo kom momentu kad isplatis poslednji racun mozes da raskines ugovor bez penala? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted April 28, 2013 Report Share Posted April 28, 2013 ako potpišeš bilo kakav ugovor onda ga ne možeš raskinuti bez penala koji iznosi broj meseci * pretplata po mesecu. pričamo u slučaju da nije isteklo tih godinu ili dve na koliko si potpisao. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
serpentina Posted April 28, 2013 Report Share Posted April 28, 2013 kako god pada sutra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
serpentina Posted May 3, 2013 Report Share Posted May 3, 2013 Ne kupuj kod kineza Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w()()() Posted May 3, 2013 Report Share Posted May 3, 2013 haaalp dobio sam danas s4 i hocu da ga zastitim nekako jer imam osecaj da ce posle prvog ispadanja da se izlomi. nikad nisam kupovao nikakve futrole i ostalo i nemam pojma sta da uzimam. dajte neki predlog 1 Quote na terasi se spasi lesli se vraca kruci Link to comment Share on other sites More sharing options...
serpentina Posted May 3, 2013 Report Share Posted May 3, 2013 Uzmi gel case Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunshine. Posted May 8, 2013 Report Share Posted May 8, 2013 Uzmi gel case jel znas gde tacno ima da ne lutam bezveze ? Quote UM CARUJE DOK SNAGA NE POPIZDI !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
serpentina Posted May 8, 2013 Report Share Posted May 8, 2013 ne znam mislim da ti je najjeftinije da narucis preko ebay ili amazona Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunshine. Posted May 9, 2013 Report Share Posted May 9, 2013 uh nisam hteo da se mlatim sa porucivanjem preko neta i cekanjem,uzeo sam na preporuku drugara http://www.tehnomanija.rs/cellular-line-zastitna-maska-za-galaxy-s4-shckgalaxys4bk.html to je bas ono sto sam zamislio tako da sam zadovoljan,preporuka Quote UM CARUJE DOK SNAGA NE POPIZDI !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
serpentina Posted May 9, 2013 Report Share Posted May 9, 2013 pa ok vrsi posao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzere Posted May 13, 2013 Report Share Posted May 13, 2013 Je l' neko uzimao telefone preko "kupujem-prodajem" i slicnih sajtova? I kakva su iskustva sa tim ukoliko jeste? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
serpentina Posted May 13, 2013 Report Share Posted May 13, 2013 Ja sam uzeo prosle nedelje neku matoru nokiju 6303 da imam kao drugi tel,sve cool sta te konkretno zanima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzere Posted May 13, 2013 Report Share Posted May 13, 2013 s1 mi je pri kraju,pa bih s3 ili nesto u tom rangu al' koliko je to sve validno itd. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
serpentina Posted May 13, 2013 Report Share Posted May 13, 2013 (edited) Mislis da kupis a da ne vidis? Zaboravi to osim ako nije novo zapakovano. I ovu 6303 nokiju sam samo nasao na sajtu pa smo se posle nasli da vidim Edited May 13, 2013 by vigorito Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzere Posted May 13, 2013 Report Share Posted May 13, 2013 Mislis da kupis a da ne vidis? Zaboravi to osim ako nije novo zapakovano. I ovu 6303 nokiju sam samo nasao na sajtu pa smo se posle nasli da vidim Ne,ne to nikako...Naravno da bih isao da vidim,vec mi ne uliva to sve toliko poverenja,al' ima par drugara koji su uzeli nexus 4,xperia T itd. i sve je korektno... Cisto da cujem vise misljenja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
serpentina Posted May 13, 2013 Report Share Posted May 13, 2013 Pa samo novo mesto za dalju prodaju telefona osim postojecih nekoliko,evo moje misljenje je ok Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpC Posted May 13, 2013 Report Share Posted May 13, 2013 Uzmi preko oglasa na mobilnom svetu, ili vidi koliko sta kosta u Telekoplusu. Ne kazem da je i to kupujem-prodajem losa opcija, ali ja se opet ne bih sa time baktao, pogotovu za neku malo skuplju stvar.. Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2 Quote Ћирилизација интернета! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted May 13, 2013 Report Share Posted May 13, 2013 (edited) kada sam planirao da kupim s2, neki lik mi nudio za 200e. da mi posalje iz nekog sela, ne secam se koja mu je lokacija pisala, pritom je bio nedavno registrovan poslao sam mu pm, bez neke namere da zapravo kupim na taj nacin. danas sam pogledao inbox, i vidim da mu je blokiran nalog. ima svakakvih pokusaja prevare, trazi nekog kupca koj ti deluje pouzdano za pocetak ;) edit: odnosi se na kupujemprodajem Edited May 13, 2013 by Diego Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
serpentina Posted May 13, 2013 Report Share Posted May 13, 2013 Samo face to face Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 13, 2013 Report Share Posted May 13, 2013 i uzmi nexus 4, a ne s3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted May 14, 2013 Report Share Posted May 14, 2013 Ево коме телефона за оне који га користе само за позиве и смс :))) http://www.mondo.rs/s289878/Komunikacije/Vesti/Telefon_sa_baterijom_koja_traje_i_do_48_dana.html Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
serpentina Posted May 14, 2013 Report Share Posted May 14, 2013 Al gusi ovaj jbte 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 14, 2013 Report Share Posted May 14, 2013 ko, Vića? smarač klasični Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted May 14, 2013 Report Share Posted May 14, 2013 ma on ti je najveći x8r ovde, pusti ga. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted May 29, 2013 Report Share Posted May 29, 2013 mogu li ja na lg optimus me350 da stavim paranoandorid? jel moze neko uputstvo. Sada ima LG-ev stokovan rom, i ok je ali mi trba duzi rad baterije kada radim tetering Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts