absolute Posted 11 hours ago Report Share Posted 11 hours ago Ahaha...dal je reLano da nisu bolji način smislili lol Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted 11 hours ago Report Share Posted 11 hours ago 15 hours ago, Dule_smor said: btw, jel je realno da vise skoro nijedan nov fon ne ide sa punjacem i da jebeni punjac kosta 50 evra...kakve lopuze ček dok saznaš da su sad krenuli da ih izbacuju i iz laptopova, a bogami i iz novih miševa - tipa flagship logitechov, novi mx4, ne stiže sa kablom za punjenje :)) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted 11 hours ago Report Share Posted 11 hours ago Lizardmeni su gomna! - Gleda da kupi najnoviji pixel da im pogura ekonomiju 😄 Inace sto se tice pixela, dok sam uzimao u obzir 6 i 7 ispratio sam da im baterija nije bas najbolje optimizovana, a neki su imali problema u sa mrezom u srbiji. Tako da baci oko i na komentare da li novima nesto fali. Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted 59 minutes ago Report Share Posted 59 minutes ago 11 hours ago, Dule_smor said: Kakav bre Fold, jel se drogiras:D Honor 7 pro sam isto gledao, ali se lomim da ne uzmem Kineze 😄 Inace procedura za esim kod prepaid kartica ovde: rekli mi u poslovnici da ne mogu oni, nego da zovem call centar...zvao, oni mi salju pismo sa QR kodom, pa onda moram da ih zovem opet kad mi stigne pismo, ali sa drugog broja, da kazem da mi deaktiviraju fizicku sim karticu, pa tek onda sa novim telefonom skeniram QR kod i aktiviram esim...serem se i njima u usta Što bre? Šta fali foldu? Evo kod nas na oglasima 1,3k intergalaktičkih eura. Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts